yaş farkı

Ruhhhsuzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2016
4
2
1
20 yaşındayım erkek arkadaşımla aramda 15 yaş var benlik sorun yok beni idare edip taşıyabiliyor ailemden yana ve çevremden yana tereddütlerim var işi gücü hali vakti de yerinde biri normal biri değil diyeceğim o kadar ciddi düşünüyor konuşmalarından, tavırlarında, ortak tanıdıklarımızdan duyduğuma göre benden daha fazla ciddi ileri dönük planları var benimle ilgili ama kafam karışık değer veriyorum ama arkadaşlarım filan anormal karşılıyor oysa bende tam tersi biyolojik yaş hiç önemli olmadı benim için. sizce siz ne düşünürsünüz böyle bir şeyde?

Erkeğin çok daha büyük olmasının avantaj olduğunu düşünenlerdenim. El bebek gül bebek davranıp, her olaya çok daha olgun bakar, senin göremediğini görüp sana yardımcı olur. Bir de asla senden daha gencini bulamayacağını bilirsin

evet ya sonunda benim gibi düşünen biri

bende istaistiklere bakarak mantık yürütüyorum yas farkı oln evlilikler daha uzun sürüyor
Uzun sürer mi bilinmez :) Ama hiç yaşamadığım kadar saygı, sevgi, sabır gördüm, görüyorum. Ne yaparsam yapayım sabırla toparlayan, dinleyen, çözüm üreten bir eşim var. En güzeli de ne dese çıkıyor. Takıldığım yerde kime nasıl davranacağımı sorduğum zamanlar bile oldu. Bir şekilde beni her daim anlayan birinin olması çok güzel. Kafa yapısı da uyuşuyor. Ne bileyim, sıkması, karışması da yok. Canım kocacığım, bak bir daha sevdim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…