Hanımefendiciğim beni güldürdünüz ya
Ikiniz de bal gibi aşıksınız. Efendiler,beyler hanımlar havada uçuşuyor çünkü siz bile kendinize henüz itiraf edebilmiş değilsiniz.
Gelin ben size itiraf edeyim.
Siz bu adama sadece hayran değilsiniz. Istiyorsunuz da bu adami ama yaş farkınız ve adamin "ilişki düşünmemesi" konusunda çekinceleriniz var. Hani yaş konusunu da geçtim, adamin niyetini kafanızda netleştiremediginiz için "ya zaten ben de seninle olamam" imaji vermeye calisiyorsunuz.
Ama olmuyor yani. Birlikte film izlemek, yemeğe gitmek, mesaj yoluyla kavga edip barışmak, doktora getirip götürmek, her gün iyileşip iyileşmedigini sormak vs nedir sizce.
Yani şu yazılanları kac kız arkadaşinizla yaşıyorsunuz.
Ya da burda kaç kadın bunları hemcins arkadaşıyla yaşıyor.
Ben diyeyim. Hiçkimse.
Eğer ikili bir ilişkide yaşanılan şey, hemcinsle yaşanmiyorsa ona flört ya da sevgililik denir.
Sizinki henüz resmilesmemis ama flörtünüz yani. Bunu öteye beriye atmayın. Önce onda bi mutabık olalım.
Adama gelince... niyetini tespit edemedim. Yalan yok.
Ya o da sizi seviyor. Ya da eğleniyor. Bu ikisinden başka ihtimal zaten yok ama...
Isterseniz önce bu durumu kendiniz bi kabullenin. Sonra triplerin dozunu arttırın.
Adam size katlanıyor, gönül alıyor vb yapıyorsa sizi seviyor demektir.
Ama adam triplere dayanamayıp uzaklaşıyorsa anlarsınız ki adamin amacı eğlenmek.
Arzu ederseniz bi ara bi kıskançlık krizi geçirin ve beyefendinin nabzını bi yoklayın. Ona göre yol çizersiniz. Ama bu yöntemlerin hemen tamamı karizmanizi çizebilir.
Sizde biraz ben yöneticiyim egosu var. Bu sebeple bu yontemleri iyi kullanmanız lazim ki egonuzu zedelemesin.
Yani ayarında, hissettirmeden ve kesinlikle acik acik derdinizi anlatmadan sabrını bi zorlayın bakalım.
Kolay gelsin.basarilar dilerim