Yarn amniyosentez olacam endieliyim:((

06ilknur06

kızm sana benzer inş.
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
22
0
arkadaşlar yarın amniyosentez olacağım endişeliyim amnitosentez olanlar neler hissttiklerini paylaşırmı acaba??

canım hiç endişelenme hiç birşey olmuyor..ben oldum ve cok korkmuştum internetimde yoktu o zaman bilgilenmek için hiç korktuğum gibi değilmiş sinek ısırığı gibi sıvı alındıktan sonra 1 2 saat gözetim altında oluyosun o kadar yani korkulacak birşey yok morelini yüksdek tut...cok gcmiş olsunnzemuszemus

korkmana gerek yok hersey yolunda gıder ve bısey cıkmaz
bende amnıosentez yaptırdım ve sonrasında bebegımı kaybettım bıraz rısklı bı ıslem ama hayırlısı hakkında

korkmana gerek yok hersey yolunda gıder ve bısey cıkmaz
bende amnıosentez yaptırdım ve sonrasında bebegımı kaybettım bıraz rısklı bı ıslem ama hayırlısı hakkında

bende 5 gün önce yaptırdım çok kolay geçti korkacak bişey yoktu işlemde...ama şimdi sonucu bekliyorum merakla ve endişe ile sen kaç gün sonra kaybettin nasıl oldu bahsedermisin lütfen resmine de inanamadım ürperdim resmen dilerim senle alakası olmasın.

Son düzenleme:
arkadaşlar yarın amniyosentez olacağım endişeliyim amnitosentez olanlar neler hissttiklerini paylaşırmı acaba??

yeni oldum hiç acımadı..olana kadar korku hissettim nasıl olacak diye sonra atlatma sevinci şimdi işlem sorunsuz geçti diye biraz rahatlayınca sonuç heyecanı ve korkusu sardı allahım yardım etsin

Canım ben bir ay önce yaptırdım, eğer işinin ehli bir doktora yaptırırsan, doktorun sana söylediği şekilde de kendini korursan korkacak hiçbir şey yok. Yapılan işlemden ziyade işlem sonrası o 3 haftalık bekleme dönemi biraz can sıkıcı oluyor, beklemek zor çünkü ama emin ol sonucun güzel çıkacaktır. Çünkü genelde öyle oluyormuş. ınşallah sonuç bekleyen herkesinki de öyle olur.

bende 5 gün önce yaptırdım çok kolay geçti korkacak bişey yoktu işlemde...ama şimdi sonucu bekliyorum merakla ve endişe ile sen kaç gün sonra kaybettin nasıl oldu bahsedermisin lütfen resmine de inanamadım ürperdim resmen dilerim senle alakası olmasın.

ben 10 gun sancı cektım ama bılmıyordum yaptırdıgım gun sancılarım baslamıstı ve 10 gun sonra erken dogum yaptım emınımkı amnıosentez yuzunden oldu
bırazda hakkımızda hayırlısı

teşekkürler arkadaşlar bugün yaptırdım 3 hafta sonra sonucu alacağım 2 gün dinlen dedi şimdilik herşey yolunda:)

X