Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar az önce sonucumu öğrendim çok şükür pozitif hamileyim,bchg 860 çıktı büyük ihtimalle ikizmiş,darısı inşallah sizlerin başına olsun
Merhaba kızlar az önce sonucumu öğrendim çok şükür pozitif hamileyim,bchg 860 çıktı büyük ihtimalle ikizmiş,darısı inşallah sizlerin başına olsun
saolun arkadaslar baska bi konu actigim icin buraya yazmadim kusura bakmayin ben hamileyim rabbim ins sizede bu duyguyu yasatir gercekten kelimelerle anlatamam cok guzel bi duygu hepiniz guzel dilekleriniz icin saolun arkadaslar darisi basinizaaa
tebrikler canım.a.s.Merhaba kızlar az önce sonucumu öğrendim çok şükür pozitif hamileyim,bchg 860 çıktı büyük ihtimalle ikizmiş,darısı inşallah sizlerin başına olsun