- 10 Ağustos 2016
- 103
- 56
- 35
- Konu Sahibi makeupbyneslihan
doktorun kımdı acaba ?
Dr. Ilker koçak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorun kımdı acaba ?
Bugün 4. günüm ağrım hiç olmadı, 2. gün sadece gözlerimin üzeri şişti ve çok az morardı, 3. gün onlar da hızla geçti. Bugün çok şükür hiç bir şeyim yok :) yarın doktorum tamponlarimi çıkaracak. her saat başı 20 dk buz koyduk, onun dışında krem vs hiç bir şey sürmemize gerek kalmadı. bu arada ameliyatım 5 saat sürdü ve çok fazla işlem yapılmasına rağmen hiç sorun yaşamadım sonrasında. Piezo cerrahisi muhteşem bir şeymiş arkadaşlar. Tabiki doktor faktörü de çok önemli. Burnumun şekli henüz belli değil çünkü şiş. Ama böyle giderse hızla iner diye düşünüyorum :) Şu an hoş gözüküyor umarım alçılar alındıktan sonra da öyle durur :) yakın zamanda fotoğraf yükleyeceğim, şu tamponlar alçılar alınsın da bir. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Tüm isteyenlere benim gibi rahat bir ameliyat süreci dilerim :)
aaaa fıyatını sormayı unuttum ve yerı nerde kendısının acaba
Mükemmel haber! Çok sevindim her şeyin yolunda gittiğine. Benim ameliyatım da piezo ile olacak sanırım. Operasyon sonrası şikayetlerin 5. günde sıfıra yakın olması beni çok rahatlattı bu yüzden. Geçmiş olsun inşallah şişlerin geçtikten sonra harika bi burna kavuşursun. Çok sevindim senin adına, geçmiş olsun :)Bugün 4. günüm ağrım hiç olmadı, 2. gün sadece gözlerimin üzeri şişti ve çok az morardı, 3. gün onlar da hızla geçti. Bugün çok şükür hiç bir şeyim yok :) yarın doktorum tamponlarimi çıkaracak. her saat başı 20 dk buz koyduk, onun dışında krem vs hiç bir şey sürmemize gerek kalmadı. bu arada ameliyatım 5 saat sürdü ve çok fazla işlem yapılmasına rağmen hiç sorun yaşamadım sonrasında. Piezo cerrahisi muhteşem bir şeymiş arkadaşlar. Tabiki doktor faktörü de çok önemli. Burnumun şekli henüz belli değil çünkü şiş. Ama böyle giderse hızla iner diye düşünüyorum :) Şu an hoş gözüküyor umarım alçılar alındıktan sonra da öyle durur :) yakın zamanda fotoğraf yükleyeceğim, şu tamponlar alçılar alınsın da bir. Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Tüm isteyenlere benim gibi rahat bir ameliyat süreci dilerim :)
Mükemmel haber! Çok sevindim her şeyin yolunda gittiğine. Benim ameliyatım da piezo ile olacak sanırım. Operasyon sonrası şikayetlerin 5. günde sıfıra yakın olması beni çok rahatlattı bu yüzden. Geçmiş olsun inşallah şişlerin geçtikten sonra harika bi burna kavuşursun. Çok sevindim senin adına, geçmiş olsun :)
Doktorum Salih Emre ÜregenSiz hangi doktora olucaksiniz ?
Doktorum Salih Emre Üregen
Yapılan işleme göre değişiyor bildiğim kadarıyla, ne desem yalan olur...Ismini duymustum bikaç kez, umarim sonuç istediginiz gibi olur :)
Fiyat'i ne kadar bu doktorun peki
Yapılan işleme göre değişiyor bildiğim kadarıyla, ne desem yalan olur...Ismini duymustum bikaç kez, umarim sonuç istediginiz gibi olur :)
Fiyat'i ne kadar bu doktorun peki
Süperrr geçmiş olsun canımFotoğraf istemiştiniz, bugün alçım alındı ve bandaj konuldu. Şimdilik böyle görünüyor burnum :)Eki Görüntüle 1883023 Eki Görüntüle 1883024
Canım peki sadede burun torpusu fiyatı ne olur en fazla sadece bu ?Dr. Ilker koçak
Onun hakkinda bir bilgim yok doktorla konusmaniz daha iyi olurCanım peki sadede burun torpusu fiyatı ne olur en fazla sadece bu ?