- 10 Ağustos 2016
- 103
- 56
- 13
- 35
- Konu Sahibi makeupbyneslihan
-
Doktorun kim ve fiyati nedir ? İnşallah istediğin gibi olur :)Hepinize çoook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)
Doktorun kim ve fiyati nedir ? İnşallah istediğin gibi olur :)
Doğru ya unutmuşum deli gibi araştırmaktan ^^Ilker koçak'mis ^^
Çok geçmiş oysun umarım en çok istediğin sonucu alırsın:)Kızlar yarın sabah 8 de ameliyatım var, burada çok kişinin başını ağrıttım anestezi korkumdan dolayı, bana çok destek olanlarınız oldu hepinize sonsuz teşekkürler :) Allah bana ve tüm ameliyat olacaklara yardım etsin. İnşallah en güzel biçimde atlatırız. Ameliyat sürecimde burada bana moral oldu yorumlarınız, ameliyat sonrasında da burada olacağım ve ihtiyacı olanlara destek olmaya çalışacağım. Burası çok faydalı bir platform, üyeler dışında da okuyanlar var ve herkes iyi şeyler duyma umuduyla giriyor. Ben ameliyatı olan herkese dua ediyorum her gün, şimdi de yarın benim için dualarınızı bekliyorum :)
Adına çok mutlu oldum cnm umarım çok minik ağrı morluk şişlik ile geçirirsin şuan durumun nasıl ? İnşallah istediğin sonucu alırsın ^^Kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok başarılı bir ameliyat geçirdim çok şükür. İnşallah daha iyileri sizlerin olsun :) biraz toparlayıp birkaç gün içinde foto yükleyeceğim :)
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok başarılı bir ameliyat geçirdim çok şükür. İnşallah daha iyileri sizlerin olsun :) biraz toparlayıp birkaç gün içinde foto yükleyeceğim :)
geçmiş olsun ne mutlu sana güzel haberlerini bekliyoruz :)Kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok başarılı bir ameliyat geçirdim çok şükür. İnşallah daha iyileri sizlerin olsun :) biraz toparlayıp birkaç gün içinde foto yükleyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?