Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bacım 1 ay olduBence kesinlikle yaptırma ben görüşmeye gittiğinde cihazı tanıtmak amaçlı üç atış yaptılar cımbız acısını bacağıma köz kömür düşürmüşler gibi hissettim acı eşiğin düşük olur kalıcılığıda pek verimli olmaz diye düşünüyorum ertelesen olmazmı
Peki yaptırdınız mi ertelettiniz mibacım 1 ay oldu
Estetisyenleri arayıp söyledim. Bacak ve kol altını adetken yaptılar. Sadece genitali 5 gün sonraya yaptılar.Peki yaptırdınız mi ertelettiniz mi
Bazıları çok acir yapilamaz falan diyor da o yüzden sormak istedim teşekkür ederimEstetisyenleri arayıp söyledim. Bacak ve kol altını adetken yaptılar. Sadece genitali 5 gün sonraya yaptılar.
adetken benim hiç acıma, karın ağrısı gibi şeyler olmuyor. hassasiyet yok yani. ama bünyeden bünyeye değişebilirBazıları çok acir yapilamaz falan diyor da o yüzden sormak istedim teşekkür ederim
elos lazernerdekine gidiosnz
ben 19 yaşımdayım utanmıyorum, utananlara da ben şaşırıyorum. xd gayet bilimsel lazer yapıyolar.Genitale lazeri nasıl yapıyorlar, ben çok utanıyorum da yıllardır çile çekiyorum agdalarla
Yani bu utangaçligi nasıl atarım bilmem, yaptıranlara çok imreniyorum .
1 seans nekadar sürüyor? Özellikle genital için soruyorum, sonraki seansı nekadar sonra alıyorlar ? Uff çok acıyor mu?