• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yarın reglin ilk günü ve genitale lazer yaptırıcam ?

Enjolras

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
448
78
28
25
ne yapıcam yaa , ya yapmazlarsa ? bi sıkıntı olur mu acaba ? iptal falan ederler mi?

Bence kesinlikle yaptırma ben görüşmeye gittiğinde cihazı tanıtmak amaçlı üç atış yaptılar cımbız acısını bacağıma köz kömür düşürmüşler gibi hissettim acı eşiğin düşük olur kalıcılığıda pek verimli olmaz diye düşünüyorum ertelesen olmazmı

Bence kesinlikle yaptırma ben görüşmeye gittiğinde cihazı tanıtmak amaçlı üç atış yaptılar cımbız acısını bacağıma köz kömür düşürmüşler gibi hissettim acı eşiğin düşük olur kalıcılığıda pek verimli olmaz diye düşünüyorum ertelesen olmazmı
bacım 1 ay oldu :D

Ben hiç yaptıramam zaten sağlıklı olduğunuda düşünmüyorum adetken yaptırılan ağdada bile kıllar daha çabuk çıkıyor. Nasıl yapılmasını uygun görmüşiler bilemedim.

Genitale lazeri nasıl yapıyorlar, ben çok utanıyorum da yıllardır çile çekiyorum agdalarla
Yani bu utangaçligi nasıl atarım bilmem, yaptıranlara çok imreniyorum .
1 seans nekadar sürüyor? Özellikle genital için soruyorum, sonraki seansı nekadar sonra alıyorlar ? Uff çok acıyor mu?

Genitale lazeri nasıl yapıyorlar, ben çok utanıyorum da yıllardır çile çekiyorum agdalarla
Yani bu utangaçligi nasıl atarım bilmem, yaptıranlara çok imreniyorum .
1 seans nekadar sürüyor? Özellikle genital için soruyorum, sonraki seansı nekadar sonra alıyorlar ? Uff çok acıyor mu?
ben 19 yaşımdayım utanmıyorum, utananlara da ben şaşırıyorum. xd gayet bilimsel lazer yapıyolar.
çok acımıyor.
1 seans 30-40 dk sürüyor. merkeze göre değişir 45 günde bir gidiyorum ben.

Back