Yarın meme büyütme için devlet has.de randevum var gelişmeleri yazarım...

Tomurcuksude

Evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
301
268
30
Evet sonunda randevu alabildim keyfi estetik olacağı için en çok fiyatını merak ediyorum taksit işi filan oluyor mu ne marka ne boyut ne yöntem bunları hep sorucam bakalım kızlar hayırlısı çok heyecanlıyım görüşmeden bile korkuyorum o kadar diyeyim size yarın sağlıklı bilgilerle burda olucam yine :KK66:)

Devlet hastanesinde oldum ben de, taksit olmuyor ne yazık ki.. Benimki meme altı kesisi ile oldu, 3 yıl dolacak ve izler silindi, çok yakından incelemek lazım görmek için.. Boyut olarak doktora bırakın bence, vücuduma en uygun en büyük demiştim ben..

Devlet hastanesinde oldum ben de, taksit olmuyor ne yazık ki.. Benimki meme altı kesisi ile oldu, 3 yıl dolacak ve izler silindi, çok yakından incelemek lazım görmek için.. Boyut olarak doktora bırakın bence, vücuduma en uygun en büyük demiştim ben..
Nerde ve ne kadara oldunuz acaba araştırmalarım a göre şehir e göre değişiyor fiyatlar nasıl memnun musun çektiğin acılara değdi mi

Evet kızlar gittim görüştüm korktuğum gibi çıkmadı 3500 tl ye ameliyat olucam yanlız medical den benjm almam gerekiyor mus protez i 8 veya 9 unda ameliyata giricem son bi kere Daha konuşucaz kaç cc diye

Şimdi kızlar sizden ricam ben medikal e gittiğimde ne marka kaç cc alicam bilemiyorum Dr la yine konuşuruz ama boy 1.58 kg 50 kemik yapim daha ön planda meme dokum yumuşak mis istediğim olurmus ben şimdi önerilerinizi bekliyorum arzum77 arzum77 bu arada meme altından olacak

Evet sonunda randevu alabildim keyfi estetik olacağı için en çok fiyatını merak ediyorum taksit işi filan oluyor mu ne marka ne boyut ne yöntem bunları hep sorucam bakalım kızlar hayırlısı çok heyecanlıyım görüşmeden bile korkuyorum o kadar diyeyim size yarın sağlıklı bilgilerle burda olucam yine :KK66:)
hangi hastane hangi doktor acaba?

Ameliyat oldunuz mu acaba ayrica doktorunuz size marka cc butun bilgilerin yazdigi bir recete gibi bisey verip medikale yollamasi gerekmezmiydi orasini anlayamadim tam.

X