Yarın meme büyütme ameliyatım var kızlarr

Dnkay001

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2019
39
8
24
Kızlar o gün geldi çattı her saat yaklaştıkça heyecan basıyor önersi olan varmı bu arkadaşınıza

Sim
Kızlar o gün geldi çattı her saat yaklaştıkça heyecan basıyor önersi olan varmı bu arkadaşınıza
simdiden gecmis olsun benim 9. Gunum bugun kas altimi kas ustumu kac cc konulacak birde boy kilon nedir diren kullanilacakmi acaba ona gore tum sorularina cevap vereyim kendim yasadiklarima gore😅

Şimdiden geçmiş olsun.5. Günümdeyim ben de . Hastane çantanda pipet ve önden düğmeli pijama mutlaka olmalı. Sakın yeşil çay, bitki çay,ödem çayı içmemeye çalış kanı sulandırıyor benim ameliyatım ertelenmek zorunda kaldı bunun için. Bir de anestezi sonrasında hemşireler gelip kaldırdıktan sonra mutlaka sık sık yürümeye çalış,yürüdükçe daha iyi hissettim hala da öyle 🙏🏻 Ömürlük olsun,güzel geçsin operasyonun canım.

şimdiden geçmiş olsun ..benim 33.günüm bugün sertlik haricinde artık pek bişeyim kalmadı gibi.diğer arkadaşında dediği gibi pijaman kesinlikle önden düğmeli olmalı bende öyle almıştım çok çok iyi oluyor ..ağrısız sancısız atlatırsın inşallah

Sim
simdiden gecmis olsun benim 9. Gunum bugun kas altimi kas ustumu kac cc konulacak birde boy kilon nedir diren kullanilacakmi acaba ona gore tum sorularina cevap vereyim kendim yasadiklarima gore😅
Çok teşekkür ederim 😊 kas altı olucak cc olarak 300 civarı dedi doktorum deneyip bakacak ama küçük istemiyorum dedim boyum 162 kilom 49 dirensiz olucak dedi bir sorun olmazsa inşallah canım

şimdiden geçmiş olsun ..benim 33.günüm bugün sertlik haricinde artık pek bişeyim kalmadı gibi.diğer arkadaşında dediği gibi pijaman kesinlikle önden düğmeli olmalı bende öyle almıştım çok çok iyi oluyor ..ağrısız sancısız atlatırsın inşallah
Ayy inşallah aşırı bir heyecan var sabah olsun da biran bitsin istiyorum

Şimdiden geçmiş olsun.5. Günümdeyim ben de . Hastane çantanda pipet ve önden düğmeli pijama mutlaka olmalı. Sakın yeşil çay, bitki çay,ödem çayı içmemeye çalış kanı sulandırıyor benim ameliyatım ertelenmek zorunda kaldı bunun için. Bir de anestezi sonrasında hemşireler gelip kaldırdıktan sonra mutlaka sık
sık yürümeye çalış,yürüdükçe daha iyi hissettim
hala da öyle 🙏🏻 Ömürlük olsun,güzel geçsin operasyonun canım.
Kuzum iyi dileğin için teşekkür ederim hemen pipet ekliyorum çantama hepimizin ömürlük olsun inşallah 🙏

Çok teşekkür ederim 😊 kas altı olucak cc olarak 300 civarı dedi doktorum deneyip bakacak ama küçük istemiyorum dedim boyum 162 kilom 49 dirensiz olucak dedi bir sorun olmazsa inşallah canım
canim benimde dirensiz oldu ilk 3 4 gun ciddi agrilarim oldu malesef aci esigim dusuk galiba. Ameliyat sonrasi kimi narkozdan agri hissetmemis kimi agriyi hissetmis ben agriyi ameliyattan cikip gozumu actigim andan beri hissettim vurduklari agri kesicilerde fayda etmedi bana 😐 hatta narkoz etkisinde bile agrimiyo acimiyo diyenlere sovmusum 😂 dedigim gibi aci esiginize gore degiskenlik gosteriyo bu surec sanirim. Ameliyattan bi kac saat sonra hastane corbasi veriyolar daha sonrada yurutmeye basliyolar ama ilk denemede basin donuyor zorlaniyosun narkozdan dolayi sonra alisiyosun.. Aksaminda ve ertesi gunde agrilarin acilarin oluyor kolunu kipirdatamiyosun yaninda mutlaka biri olmali cunku kendi basina 3 4 gun yatip kalkamiyosunuz. Ben 2 gun wcye bile annemle gittim giyinip cikaramiyodum cunku. 4 gunun sonunda agrilariniz hafifliyor hareket kabiliyetiniz sınırlida olsa oluyor. En buyuk sorununuz uyku oluyo cunku 45 derecelik aciyla yata yata bel sirt agrim oldu benim popomda agriyodu tabi saga sola donemedigim icin. Bugun 9. Gunum bitti hafif zorlamadan sagima soluma hafiften megilli duruyorum yastik destekleriyle (tam saga sola donulmuyo ama). Dusada sargilarinizin acildigi gun girebiliyosunuz 4 yada 5. Gun o da ve saclarinizi zorlanarak yikarsiniz hatta yaninizda biri varsa o yikasin kollar yukari cok kalkmiyo cunku. Gogusteki baski hissi 4 gun fil oturmus gibi sonra gun gectikce hafifliyo suan benim baski hissi %10-15 civari kaldi o da odemlerin gerginligide var tabi. İlk gunler sekilsiz gelecek sis ve odemden 3 aya bayag toparlanacakmis ama 😃 baska sormak istedigin varsa sorabilirsin canim biraz karisik anlattim ama genel durum boyle🤭

canim benimde dirensiz oldu ilk 3 4 gun ciddi agrilarim oldu malesef aci esigim dusuk galiba. Ameliyat sonrasi kimi narkozdan agri hissetmemis kimi agriyi hissetmis ben agriyi ameliyattan cikip gozumu actigim andan beri hissettim vurduklari agri kesicilerde fayda etmedi bana 😐 hatta narkoz etkisinde bile
agrimiyo acimiyo diyenlere sovmusum 😂 dedigim gibi aci esiginize gore degiskenlik gosteriyo bu surec sanirim. Ameliyattan bi kac saat sonra hastane corbasi veriyolar daha sonrada yurutmeye basliyolar ama ilk denemede basin donuyor zorlaniyosun
narkozdan dolayi sonra alisiyosun.. Aksaminda ve ertesi gunde agrilarin acilarin oluyor kolunu kipirdatamiyosun yaninda mutlaka biri olmali cunku kendi basina 3 4 gun yatip kalkamiyosunuz. Ben 2 gun wcye bile annemle gittim giyinip cikaramiyodum cunku. 4 gunun sonunda agrilariniz hafifliyor hareket kabiliyetiniz sınırlida olsa oluyor. En buyuk sorununuz uyku oluyo cunku 45 derecelik aciyla yata yata bel sirt agrim oldu benim popomda agriyodu tabi saga sola donemedigim icin. Bugun 9. Gunum bitti hafif zorlamadan sagima soluma hafiften megilli duruyorum yastik destekleriyle (tam saga sola donulmuyo ama). Dusada sargilarinizin acildigi gun girebiliyosunuz 4 yada 5. Gun o da ve saclarinizi zorlanarak yikarsiniz hatta yaninizda biri varsa o yikasin kollar yukari cok kalkmiyo cunku. Gogusteki baski hissi 4 gun fil oturmus gibi sonra gun gectikce hafifliyo suan benim baski hissi %10-15 civari kaldi o da odemlerin gerginligide var tabi. İlk gunler sekilsiz gelecek sis ve odemden 3 aya bayag toparlanacakmis ama 😃 baska sormak istedigin varsa sorabilirsin canim biraz karisik anlattim ama genel durum boyle🤭
Ağızına sağlık gayet güzel anlatmıssın sana çok geçmiş olsun ay umarım o hissetmeyenlerden olurum🙈 kızlar yarın ameliyat sonrası sorularım olucak şimdilik gayet güzel açıkladınız
Biran önce kavuşmak istiyorum 💁🏻‍♀️ Önceden nasıldı silikon takılınca nasıl oldu resim atma imkanınız varmı

D Dnkay001 çok güzel geçsin operasyonun şimdiden. Herşey dilediğince olsun.juju çok güzel özetlemiş zaten süreci. Bizlerde daha çok yeniyiz ,geçen Cumartesi oldum ben de ameliyatımı.zor kısım yatma_kalkma kısmı. iyi hissetsen dahi birkaç gün kolunu kaldırmamaya çalış.kas onarımı içinde sonrasındaki beslenmeye dikkat özellıkle protein alımını arttırmanı öneririm ben öyle ilerlemeye çalışıyorum doktorumun da tavsiyesiyle. Bir de ödem olacağı için bol su içmek önemli,ilk günler tuvalete gitmemek için o kadar içememiştim çünkü cidden o da zorluyordu ama sonra su çoğaltınca ödemlerin de azaldıgını göreceksin. Parmaklarım bile şişmişti,ama şiimdi gayet iyi. Süreç zorlu ama sonuç _şuanda yamuk şekilsiz dahi olsa da _ bence harika oldu/olacak. Güzel şeyler düşün güzel olacak.mutlaka bu günleri atlatacağız ☺️ Kaçta ameliyatın bu arada

D Dnkay001 çok güzel geçsin operasyonun şimdiden. Herşey dilediğince olsun.juju çok güzel özetlemiş zaten süreci. Bizlerde daha çok yeniyiz ,geçen Cumartesi oldum ben de ameliyatımı.zor kısım yatma_kalkma kısmı. iyi hissetsen dahi birkaç gün kolunu kaldırmamaya çalış.kas onarımı içinde sonrasındaki beslenmeye dikkat özellıkle protein alımını arttırmanı öneririm ben öyle ilerlemeye çalışıyorum doktorumun da tavsiyesiyle. Bir de ödem olacağı için bol su içmek önemli,ilk günler tuvalete gitmemek için o kadar içememiştim çünkü cidden o da zorluyordu ama sonra su çoğaltınca ödemlerin de azaldıgını göreceksin. Parmaklarım bile şişmişti,ama şiimdi gayet iyi. Süreç zorlu ama sonuç _şuanda yamuk şekilsiz dahi olsa da _ bence harika oldu/olacak. Güzel şeyler düşün güzel olacak.mutlaka bu günleri atlatacağız ☺️ Kaçta ameliyatın bu arada

Canım şuan odama girdim serum takıldı birazdan inicem saatler sonra kavuşçaz 🙈

Kızlar dün 11.30 gibi çıktım ameliyattan ama cidden çok kötüyüm kıpırdayamıyorum zar zor yürüyorum wc ye saolsun annem götürüyor ya iki lokma bişi yiyeyim onu bile çiğneyemiyorum

X