- Emoji Skoru
- 1.362
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
sana da geçmiş olsun canım,ben de geçen ay oldum,kendini korkutma bu bir süreç,atlatacaksın.Geçmiş olsun canım.
Allah bir daha aynı şeyi yaşatmasın.
Yarın ben de kürtaj olacağım.
Benim 6 haftalıktı ama olmadı maalesef. Kese deforme olmuş, küçülmüş falan...
Kürtajdan çok korkuyorum
Kurtajdan korkma zor bisey degil yani sonrasinda adet sancisi ve kanaman oluyor. Ben de oyle olmustu ama suan dusunuyorum da acaba kurtaj olmadan ilaclarla kendi kendine dusmesini mi bekleseydimGeçmiş olsun canım.
Kürtajdan çok korkuyorum
İnşallah canım, saol.sana da geçmiş olsun canım,ben de geçen ay oldum,kendini korkutma bu bir süreç,atlatacaksın.
Ben de öyle istedim de, zehirlenirsin dediler.Kurtajdan korkma zor bisey degil yani sonrasinda adet sancisi ve kanaman oluyor. Ben de oyle olmustu ama suan dusunuyorum da acaba kurtaj olmadan ilaclarla kendi kendine dusmesini mi bekleseydim
Benim paranoyak hallerim var sanırım, ama ikinci bir doktordan da teyit almak isterdim aynı durumda olsam.
1 ay kalbi atmasa da vücut buna hiç tepki göstermiyor demek?
Umarım canım,isteyen herkes sağlıkla kucağına alsınİnşallah canım, saol.
İnşallah sen de bir daha yaşamazsın bu durumu.
Bu arada az önce wcde yanma hissettim ve kanama oldu. Acaba kötü bir şey mi oluyor?
Geçmiş olsun canım.
Kürtajdan çok korkuyorum
Size de çok geçmil olaun. Rabbim tekrarını yaşarçtmasın inşallah.Doktor da aynısını söyledi 3 ay dedi. Biran önce fiziksel ve paikolojik toparlanalım ve tekrar deneyelim. Allah sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize.Merhaba ben de aynı sebepten 13 mayısta kürtaj oldum.Doktor kromozom bozukluğu,bebeğin hasta olması vs. gibi durumlarda vücudun bebeği büyütmediğini söyledi.Herşeyin hayırlısı,geçmiş olsun.
3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsiniz,tabi bu sorularınızı lütfen doktorunuza danışın.
Sanmam vucut atmaya calisiyo artik. Ama kanaman artarsa dr git cnmBen de öyle istedim de, zehirlenirsin dediler.
Az önce wcde yanma hissettim aynı anda kan geldi. Umarım kötü bir şey olmuyordur
İnşallah canım. Sabah erkenden gideceğiz bi aksilik çıkmazsa.Sanmam vucut atmaya calisiyo artik. Ama kanaman artarsa dr git cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?