Yarın kürtaj olacağım...

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.362
Puanlar
333
Normalde 10+4 haftalık hamileyim, bugün kalp atışını duymaya gittim doktora fakat bebeğim 6+6 iken gelişimi durmuş yani kalbi durmuş. Çok üzgünüm neler hissettiğimi tarif edemiyorum. O an kafam durdu birden doktora tek kelime sormadan giyindim çıktım. Bana sadece yarın öğlen burda ol kürtaj için dedi. Doktora hiçbir şey sormadım o an, kendim de araştırmadım da kafamı toparlayamıyorum. Daha yeni geldim eve ve kendimi yatağa attım..inanılmaz bir yorgunluk var üzerimde. Kalbinin durmasının sebebi neler olabilir arkadaşlar? Tıbbi nedenleri varmı? Bir daha ne zaman hamile kalabilirim?

bazi bebekler tutanamayacak kadar gucsuzdur, o yuzden kendi kendine saliveriyormus kendini, birkac sene once bir dusuk yaptigimda doktor boyle soyledi bana. bu olaydaki iyi haber hamile kalabilecegini biliyosun demisti.
yeterince guclu degilmis bu dunya icin demek ki demistim kendi kendime, istenilmeyen plansiz bir hamilelik oldugu icin karmasik duygularla cikmistim ordan. biraz uzulmustum ama hemen gecmisti. vede sukur etmistim, hamile kalabiliyorum, insallah dogru zamanda dogru insandan yine kalirim Allahim demistim.

yiyecek ekmegi, icecegi su yokmus bu dunyada. uzulmeyin, bidaha olur.

Geçmiş olsun canım.
Allah bir daha aynı şeyi yaşatmasın.
Yarın ben de kürtaj olacağım.
Benim 6 haftalıktı ama olmadı maalesef. Kese deforme olmuş, küçülmüş falan...

Kürtajdan çok korkuyorum

Gecmis olsun cnm zor bi durum. Sagliksiz bi bebekmis diye dusun. Bi daha ne zmn hamile kalacagini da doktorunla gorusmelisin en dogrusunu o bilir.

Merhaba ben de aynı sebepten 13 mayısta kürtaj oldum.Doktor kromozom bozukluğu,bebeğin hasta olması vs. gibi durumlarda vücudun bebeği büyütmediğini söyledi.Herşeyin hayırlısı,geçmiş olsun.
3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsiniz,tabi bu sorularınızı lütfen doktorunuza danışın.

sana da geçmiş olsun canım,ben de geçen ay oldum,kendini korkutma bu bir süreç,atlatacaksın.

Kurtajdan korkma zor bisey degil yani sonrasinda adet sancisi ve kanaman oluyor. Ben de oyle olmustu ama suan dusunuyorum da acaba kurtaj olmadan ilaclarla kendi kendine dusmesini mi bekleseydim

geçmiş olsun,
bebek sağlıksız olduğunda gelişemiyor diyor doktorlar,
görümceme ilk adetten sonra hamile kalabilirsin demişlerdi.

Benim paranoyak hallerim var sanırım, ama ikinci bir doktordan da teyit almak isterdim aynı durumda olsam.

1 ay kalbi atmasa da vücut buna hiç tepki göstermiyor demek?

sana da geçmiş olsun canım,ben de geçen ay oldum,kendini korkutma bu bir süreç,atlatacaksın.
İnşallah canım, saol.
İnşallah sen de bir daha yaşamazsın bu durumu.
Bu arada az önce wcde yanma hissettim ve kanama oldu. Acaba kötü bir şey mi oluyor?

Kurtajdan korkma zor bisey degil yani sonrasinda adet sancisi ve kanaman oluyor. Ben de oyle olmustu ama suan dusunuyorum da acaba kurtaj olmadan ilaclarla kendi kendine dusmesini mi bekleseydim
Ben de öyle istedim de, zehirlenirsin dediler.
Az önce wcde yanma hissettim aynı anda kan geldi. Umarım kötü bir şey olmuyordur

Benim paranoyak hallerim var sanırım, ama ikinci bir doktordan da teyit almak isterdim aynı durumda olsam.

1 ay kalbi atmasa da vücut buna hiç tepki göstermiyor demek?

Gittim zaten. İlk doktor normal üstten baktı kalp atışı duyamadı. Bebeğin 6+6da gelişimi durmuş dedi. Hemen başka bir doktora gittim o vajinal ultrasonla baktı ve üzgünüm 6+6da kalbi durmuş dediyani aynı şeyi söyledi. Vajinal kesin sonuç veriyor maalesef

İnşallah canım, saol.
İnşallah sen de bir daha yaşamazsın bu durumu.
Bu arada az önce wcde yanma hissettim ve kanama oldu. Acaba kötü bir şey mi oluyor?
Umarım canım,isteyen herkes sağlıkla kucağına alsın
Ben de kanama olmamıştı,doktorunun veya gideceğin hastanenin doğumhanesini arayarak bir ebeye sor istersen,ben de bu tarz durumlarda huzursuzlanırım çünkü

Sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrarını yaşatmasın birdaha. Tarif edilemez bir duygu ne bileyim daha ufacık bir embriyo olduğu için daha rahat arlatacağımı düşünüyorum. Daha kolları bacakları bile yoktu bebeğimin. Ama içimde anlatamadığım bir burukluk var. Tez zamanda yine hamile kalırız inşallah. Korkma canım 10 dakika sürüyor. Biran önce toparlanmaya bak ki bir bebişiniz daha olsun

Size de çok geçmil olaun. Rabbim tekrarını yaşarçtmasın inşallah.Doktor da aynısını söyledi 3 ay dedi. Biran önce fiziksel ve paikolojik toparlanalım ve tekrar deneyelim. Allah sağlıklı yavrular nasip etsin hepimize.

30gun oldu kurtaj olali gelisimi durmusdu 4haftalik kurtaj oldum.henuz adet olmadim 2adet donemi gecirip agustos gibi tekrar gebelik dusunuyorum nasipse

Ben de öyle istedim de, zehirlenirsin dediler.
Az önce wcde yanma hissettim aynı anda kan geldi. Umarım kötü bir şey olmuyordur
Sanmam vucut atmaya calisiyo artik. Ama kanaman artarsa dr git cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…