Yarin kpss sinavi var...

gxoxnxuxl çelen

gel artık melek yüzlüm...
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
260
0
40
kızlar büyük gün yarın ve ben kafayı yemek üzereyim :bbo:öyle çok istiyorumki yüksek puan çekipte biyerlere atanmayı.:1rolleyes:allahım tüm girenlerin yanında ve yardımcısı olsun inşallah şu mübarek günlerde:Saruboceq:kendimi hala tarihten eksik görüyorum ya:çok üzgünüm:
ee hani kızlar başka gireniniz yokmu nasıl hazırlanabildinizmi heyecan varmı?hihoyyyt
ŞİMDİDEN HERKESE BAŞARILAR....

ben giriyorum sınava hayırlısı bakalım halk bankası sınavından 78 aldım yerleşemedim bakalım bunda nolcak başarılar

ALLAH hepınızın yardımcısı olsun arkadaslar.......:Saruboceq:.........kesınlıkle stres yapmayın lutfen kendınızı rahatlatmaya calışın.....sınav basarısının yolu stresten uzak durmaktan gecıyora.s.

bende giricem ama bende pek umutlu değilim fazla çalışamadım çünkü bende ama yinede şansımı denemekte fayda var bakarsınız tutar bi yer atanırım sınav sistemini soruları görmek için giricem dedim herkeslere inş yüzlerini kara çıkarırım herkese başarılar dilerim

nisan ayında iyi calışmıştım.Güzelde gidiyodum:çok üzgünüm:

Bazı nedenlerden dolayı calışamadım.:mymeka:

bakalım artık. İyi bir puan alamasamda üzülmem acıkcası sonucta pek emek veremedim:1closedeyes:

Herkese başarılarrr:Saruboceq:a.s.

bende gırıorum bende oğlumdan dolayı pek çalışamadım umarım arkadaslar kolay olur herkesın ıstedıı olurrr

benimde yarın öğlen sınavım ama hiç umutlu değilim çünkü çalışamadım ama hiç değilse tecrübe olur bidahaki yıllar için hepinize başarılar..allah hepimizin yardımcısı olsun

hadi kızlar umudumuzu kırmayalım bende gireceğim sınava umarım hepimizin iyi geçer sınavı hem çalışıyorum hem evde prensesim var hemde sınava hazırlanıyorum bakalım sonuç nasıl olacak herkese başarılar
sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ewet ya çok çalışmasak bile moralimizi bozmayalım ama tarih çok kafamı karıştırıyo ama bide yüksek bi puan çekipte kazansak ne güzel olur sırf abime inat o kadar çok istiyorumki

kızlar benim görümcem 84 aldı ve yerleşemedi geçen sınavda ama arkadaşı 69 aldı yerleşti hayırlısı birazda kısmet sanırım umarım kalbimize göre olur

bende yarın öglen giricem sınava..açıkcası geceleri uyumayıp 100er 200er sayfa okuyorum 900 syflık kıtabımı bıtırmeye çalışıorum geç başladım cunku calısmaya soru çok fazla cözemıyorum bu yüzden...
güncel konuları da netten takip etmeye çalışıyorum ...

bakalım herşey kader kısmet işi inş hepimiz başarılı sonuclar alıp bir yerlere yerleşiriz..
allah hepimizin yardımcısı olsun..amin...

X