kizlar selammmmmm tekrar mutlu mutlu yazabiliyorum sizlere artik sozlenmis bir genc kiz olarak :)
Ama dun gece olanlari anlatmam lazim. Sozlum ve ailesi yaklasik 40 kisi geldiler beni istemeye
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
inanamadim gozlerime cunku bana ancak 20 kisi olacaklarini soylemisti hazirliklar da ona gore yapmistik biz. bizim aile de buyukannem, teyzemler de gelince sehir disindan 25 kisiydi. yani toplam 65-70 kisilik bir kiz isteme soz durumu oldu. sayidan emin degilim cunku sagolsun karsi komsumuz kapisini acti sonradan bize ki eve sigamaz olmustuk
insanlar ard arda gelirken kapida ben sozlumu ailesini karsiladiktan sonra elektrikler kesilmesin mi :SSSS kaldik karanlikta insanlar kapida ben diyorum neler oluyor cok kalabalik bir yandan da mum, fener, lamba ne varsa ortaya cikarmaya calisiyoruz. komsular bize lamba getiriyor. merdivenlere mumlar koyduk dusen falan olmasin diye
ikramlar yetmeyecek anlasildi. genclerden disariya gonderildi bir kac kisi bir seyler almak icin. alacakaranlik bir ordam da oturuldu ama oyle cabuk bir samimiyet olustu ki anlatamam. sonen mumlar oluyor onlari yakmaya calisiyorlar hemen. Bu arada babam dahil herkes saskinlik icerisindeydik biz. Yani hani diyordum ya babam verse bile hemen soz durumuna sicak bakmayabilir cok korkuyorum diye. oyle bir durum soz konusu bile olamadi kio kadar kalabalik gelince onlar sozu de sonra yapariz mumkun olamazdi sanirim
Sozlenmem babamin hiiicc sorun cikarmamasi isin guzel yaniydi tabi ama olumsuz olarak ne oldu? hortlak gibi fotograflarim cekildi. karanlikta patlayan flaslar acayip korkutucuydu. istenme zamanimi demistim kuzenlerime kameraya cekin diye; hic goruntu yok sanki sadece konusmalardan olusan bir cekim olmus. ses kaydi alinsa daha iyi olurmu yani
Sonuc olarak muradima erdim diye cok mutluyum. Sanirim babami biraz amcamlar falan desteklemis. yurtdisinda kalmistim okul icin ben. bak kiz oralardan birini bulup getirmedi. akli basinda
bu cocuk turk, efendi, seviyorlar da birbirlerini sorun cikarma vb konusmalar gecmis annemden ogrendigime gore hihiihih
Acayip mutluyum! ama bu kadar kalabalik soz durumu acaba nisana gerek kalmadi mi diye dusundurttu beni. emin degilim simdilik. nisan gibi oldu cunku. bir de hortlak fotograflarimin ustune super guzel fotograf cekimim olsun istiyorum. hem nisan masrafim olmazsa dugun konusunda daha istedigim gibi davranabilirim diye dusunuyorum.
Dogru mu dusunuyorum ki acaba?