• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme yarin kiz isteme veee soz kesimi :)) :S

zeynoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2011
53
0
36
İstanbul
Kizlar cok heyecanliyim. hatta bu heyecani paylasmak icin foruma uye oldum. yarin hem isteme hem de soz olacak. babam nasil bu noktaya kadar cok tepki gostermedi bilmiyorum. cok sert bir mizaci vardir ve beni cok kiskanir. Sadece anneler tanisti daha onceden yani babam yarin gorecek herkesi. cok heyecanli ve gerginim. Evdeki telasa dayanamadi babam cikip gitti. O boyle davrandikca icim kotu oluyor :( Yani soz de yapariz denmisti anneler arasinda ama simdi gerildim biraz. ya babam soz durumuna tepki gosterirse diye.. Bu noktadan sonra diyemem ki sevgilime de yani soz olur mu bilmiyorum diye. karistim biraz babami boyle gormeye dayanamiyorum.

ikisi bir arada yanlis mi yapiyoruz acaba?

Şimdiden hayırlısı olsun canım. Babanı anlayışla karşılamak gerekiyor, kız babası olmak çok zor çokkk..
Söz ile isteme bir arada yapılması bana daha mantıklı geliyor sonradan yine telaş stres olmaması için olsun bitsin :1:
Baban vermeyi kabul ettiyse söz olması sıkıntı yaratmaz diye umuyorum, hayırlısı olsun inşallahh

Babam pek konuskan biri degildir. Bu tur konularda ise hic konusmaz. ben onun bitanesiyim ve sanki benim sevgilim olamaz ben evlenemem vb dusunceler icindeydi hep. 2 yillik bi iliskim var ama hep babamdan gizli sakliydi. son bir kac ay icinde ogrendi. Annem cok yardimci oluyor bu konuda. yani benim endisem babam peki gelsinler dedi ama daha beni verecek mi belli degil ama sevgilim ve ailesi soz yuzugunu almis bir skeilde gelecekler. eger babam ters tepki verirse cok kotu olacak :(

Gelsinler dediğine göre kendince birşey düşünmüştür. Belki bir kaç gün süre isteyebilir ama erkek tarafından hoş karşılanması gerekir. Biraz tanışma, soruşturma faslı olsun ama demi :1:
Sen sıkma canını, vermese gelsinler demezdi

Gelsinler dediğine göre kendince birşey düşünmüştür. Belki bir kaç gün süre isteyebilir ama erkek tarafından hoş karşılanması gerekir. Biraz tanışma, soruşturma faslı olsun ama demi :1:
Sen sıkma canını, vermese gelsinler demezdi

Evet yani bu acidan katiliyorum gelsinler dedigine gore bu iyi bir sey.. pek yuzume bakmiyor eve geldi. noldu hazirliklar tamam mi diye sordu bu konu ile ilgili sadece o kadar.. yarin aksam bir olsa ahhh..

bende babama erkek arkadasımı soyledım ve bızım de yaz gıbı boyle bı durum olacak, simdi merak ettim ne oldu sonuc ne baban nasıl tepki verdi

bende babama erkek arkadasımı soyledım ve bızım de yaz gıbı boyle bı durum olacak, simdi merak ettim ne oldu sonuc ne baban nasıl tepki verdi

Yarin aksam gelecekler canim. bu sabah actim daha konuyu heyecandan ne yapacagimi bilemedim. simdi de uyuyamiyorum zaten ama uyumam lazim gozlerim siserse diye korkuyorum :(

kizlar selammmmmm tekrar mutlu mutlu yazabiliyorum sizlere artik sozlenmis bir genc kiz olarak :)

Ama dun gece olanlari anlatmam lazim. Sozlum ve ailesi yaklasik 40 kisi geldiler beni istemeye :D inanamadim gozlerime cunku bana ancak 20 kisi olacaklarini soylemisti hazirliklar da ona gore yapmistik biz. bizim aile de buyukannem, teyzemler de gelince sehir disindan 25 kisiydi. yani toplam 65-70 kisilik bir kiz isteme soz durumu oldu. sayidan emin degilim cunku sagolsun karsi komsumuz kapisini acti sonradan bize ki eve sigamaz olmustuk :D insanlar ard arda gelirken kapida ben sozlumu ailesini karsiladiktan sonra elektrikler kesilmesin mi :SSSS kaldik karanlikta insanlar kapida ben diyorum neler oluyor cok kalabalik bir yandan da mum, fener, lamba ne varsa ortaya cikarmaya calisiyoruz. komsular bize lamba getiriyor. merdivenlere mumlar koyduk dusen falan olmasin diye :D

ikramlar yetmeyecek anlasildi. genclerden disariya gonderildi bir kac kisi bir seyler almak icin. alacakaranlik bir ordam da oturuldu ama oyle cabuk bir samimiyet olustu ki anlatamam. sonen mumlar oluyor onlari yakmaya calisiyorlar hemen. Bu arada babam dahil herkes saskinlik icerisindeydik biz. Yani hani diyordum ya babam verse bile hemen soz durumuna sicak bakmayabilir cok korkuyorum diye. oyle bir durum soz konusu bile olamadi kio kadar kalabalik gelince onlar sozu de sonra yapariz mumkun olamazdi sanirim :D:D:D

Sozlenmem babamin hiiicc sorun cikarmamasi isin guzel yaniydi tabi ama olumsuz olarak ne oldu? hortlak gibi fotograflarim cekildi. karanlikta patlayan flaslar acayip korkutucuydu. istenme zamanimi demistim kuzenlerime kameraya cekin diye; hic goruntu yok sanki sadece konusmalardan olusan bir cekim olmus. ses kaydi alinsa daha iyi olurmu yani :(

Sonuc olarak muradima erdim diye cok mutluyum. Sanirim babami biraz amcamlar falan desteklemis. yurtdisinda kalmistim okul icin ben. bak kiz oralardan birini bulup getirmedi. akli basinda :D:D bu cocuk turk, efendi, seviyorlar da birbirlerini sorun cikarma vb konusmalar gecmis annemden ogrendigime gore hihiihih

Acayip mutluyum! ama bu kadar kalabalik soz durumu acaba nisana gerek kalmadi mi diye dusundurttu beni. emin degilim simdilik. nisan gibi oldu cunku. bir de hortlak fotograflarimin ustune super guzel fotograf cekimim olsun istiyorum. hem nisan masrafim olmazsa dugun konusunda daha istedigim gibi davranabilirim diye dusunuyorum.

Dogru mu dusunuyorum ki acaba?

allah mutlu etsın canım sakin ol bu senin günün tadını çıkar :) allah olmayanlarada nasip etsın yarabbim:25:

Karanlık,mumlar falan,çok romantik bi söz merasimi olmuş:9: Allah tamamına erdirsin:16:
Bu arada bence çok kalabalık olmuş,evde yapılan nişanlar bile bu kadar kalabalık olmuyor.Ayrıca bi nişan yapmanıza gerek yok gibi:26:

Karanlık,mumlar falan,çok romantik bi söz merasimi olmuş:9: Allah tamamına erdirsin:16:
Bu arada bence çok kalabalık olmuş,evde yapılan nişanlar bile bu kadar kalabalık olmuyor.Ayrıca bi nişan yapmanıza gerek yok gibi:26:

Asiri derecede kalabalik olduk gercekten de. komsunun evine falan bolunduk ancak oyle oldu :D ve evet canim ya nisana gerek yok bunca telastan sonra diye annem soyledi bugun dusununce bana da mantikli geldi :)

Oncelikle hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin. Elektriklerin gitmesi size cok farkli bir soz ortami yaratmis ne hoş :) ama 25 kisi diyipte 40 kisi gelmelerine sinir oldum ! Bu erkek taraflari niye bu kadar dusuncesiz oluyorlar anlamiyorum. Sanki istemeye degilde savasa geliyorlar :) ben babanin yerinde olsam cok gicik olurdum acikcasi :) nisana hic gerek yok canim ama foto olsun bence istemede giydiklerinizi giyin ve profesyonel foto cektirin.

kizlar selammmmmm tekrar mutlu mutlu yazabiliyorum sizlere artik sozlenmis bir genc kiz olarak :)

Ama dun gece olanlari anlatmam lazim. Sozlum ve ailesi yaklasik 40 kisi geldiler beni istemeye :D inanamadim gozlerime cunku bana ancak 20 kisi olacaklarini soylemisti hazirliklar da ona gore yapmistik biz. bizim aile de buyukannem, teyzemler de gelince sehir disindan 25 kisiydi. yani toplam 65-70 kisilik bir kiz isteme soz durumu oldu. sayidan emin degilim cunku sagolsun karsi komsumuz kapisini acti sonradan bize ki eve sigamaz olmustuk :D insanlar ard arda gelirken kapida ben sozlumu ailesini karsiladiktan sonra elektrikler kesilmesin mi :SSSS kaldik karanlikta insanlar kapida ben diyorum neler oluyor cok kalabalik bir yandan da mum, fener, lamba ne varsa ortaya cikarmaya calisiyoruz. komsular bize lamba getiriyor. merdivenlere mumlar koyduk dusen falan olmasin diye :D

ikramlar yetmeyecek anlasildi. genclerden disariya gonderildi bir kac kisi bir seyler almak icin. alacakaranlik bir ordam da oturuldu ama oyle cabuk bir samimiyet olustu ki anlatamam. sonen mumlar oluyor onlari yakmaya calisiyorlar hemen. Bu arada babam dahil herkes saskinlik icerisindeydik biz. Yani hani diyordum ya babam verse bile hemen soz durumuna sicak bakmayabilir cok korkuyorum diye. oyle bir durum soz konusu bile olamadi kio kadar kalabalik gelince onlar sozu de sonra yapariz mumkun olamazdi sanirim :D:D:D

Sozlenmem babamin hiiicc sorun cikarmamasi isin guzel yaniydi tabi ama olumsuz olarak ne oldu? hortlak gibi fotograflarim cekildi. karanlikta patlayan flaslar acayip korkutucuydu. istenme zamanimi demistim kuzenlerime kameraya cekin diye; hic goruntu yok sanki sadece konusmalardan olusan bir cekim olmus. ses kaydi alinsa daha iyi olurmu yani :(

Sonuc olarak muradima erdim diye cok mutluyum. Sanirim babami biraz amcamlar falan desteklemis. yurtdisinda kalmistim okul icin ben. bak kiz oralardan birini bulup getirmedi. akli basinda :D:D bu cocuk turk, efendi, seviyorlar da birbirlerini sorun cikarma vb konusmalar gecmis annemden ogrendigime gore hihiihih

Acayip mutluyum! ama bu kadar kalabalik soz durumu acaba nisana gerek kalmadi mi diye dusundurttu beni. emin degilim simdilik. nisan gibi oldu cunku. bir de hortlak fotograflarimin ustune super guzel fotograf cekimim olsun istiyorum. hem nisan masrafim olmazsa dugun konusunda daha istedigim gibi davranabilirim diye dusunuyorum.

Dogru mu dusunuyorum ki acaba?

mutluluğun daim olsun canım:nazar::nazar::nazar:
çok doğru düşünüosun kalabalık olmuş zaten bence nişana gerek yok nişan yapıcağın parayla daha farklı şeyler yapabilirsin kına gecende bnişanlık gibi kabarık elbise istersin stüdyoya o zaman gidersiniz ama yinede sen bilirsin canım :16:

Back