• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın ki direksiyon sınavım ve heyecan:(

Yarın 5. Kez giricem bu sefer 30 saat ders aldım herşeyi biliyorum ama heyecan var yine ne yapıcam ben yaaaaa
5. mii kız naptın sen :dondurma: benim genelde her şeyde kendimi gazlamak için kullandığım bi cümle vardır "o slk yaptıysa ben de yaparım" diye sevmediğim birini düşünürüm :cool: işe de yarıyo.araba dediğin insan yapımı alet, benim ırkım üretti bu aleti neyini yapamıycam diye gazla kendini.

melisa cayi sahane rahatlatiyo. bana da bir arkadas onermisti, esim sinav yerinde beklerken (sinava giricek olan ben) yerinde dursmiyodu heyecandan ben bacak bacak ustune atmis instagramda takiliyodum:) cooook rahat bi sinav gecirdim ilk sinavda gectim ustelik ben ilk defa direksiyona kursta oturmustum ve kurstaki dersler disinda hic calismadim bile

melisa cayi sahane rahatlatiyo. bana da bir arkadas onermisti, esim sinav yerinde beklerken (sinava giricek olan ben) yerinde dursmiyodu heyecandan ben bacak bacak ustune atmis instagramda takiliyodum:) cooook rahat bi sinav gecirdim ilk sinavda gectim ustelik ben ilk defa direksiyona kursta oturmustum ve kurstaki dersler disinda hic calismadim bile
Aynen annem girdiğinde ben daha çok heyecanlandım :) çok sevindim umarım yarın benim son olur

5. mii kız naptın sen :dondurma: benim genelde her şeyde kendimi gazlamak için kullandığım bi cümle vardır "o slk yaptıysa ben de yaparım" diye sevmediğim birini düşünürüm :cool: işe de yarıyo.araba dediğin insan yapımı alet, benim ırkım üretti bu aleti neyini yapamıycam diye gazla kendini.
Ahahah bende kendimden utanıyorum yaaaa Artık ben aldıysam herkes örnek olur herkes beni düşünüp o slk aldıysa bende alırım der bide öğretmenim bende 😄😄 teyzeler bile alıyor

Yarın 5. Kez giricem bu sefer 30 saat ders aldım herşeyi biliyorum ama heyecan var yine ne yapıcam ben yaaaaa

Sakin kalmalısın Baska çaresi yok. Hem herkesten daha çok eğitim aldığını düşün artık Hersey pekişmiştir sende kendini motive et çok guzel suruyorum de arabayı sev yolları sev ne biliyim keyıf aldığın için çok iyi geçer zamanı bile anlamazsın tedirgin olursan sürüşüne ciddi yansıyor.ben seviyorum araç sürmeyi.Sevgi işi haha.

sırf kemerle mi kaldınız yok artık

Emniyet kemeri takmamak kırmızı kartlık hata. Ikı kere stop etmek kırmızı ve ıkı kere araba sürerken vitese bakmak ta aynı şekilde kırmızı. Bence sarı ve kırmızı hataları bilip gitmekte yarar var.

Emniyet kemeri takmamak kırmızı kartlık hata. Ikı kere stop etmek kırmızı ve ıkı kere araba sürerken vitese bakmak ta aynı şekilde kırmızı. Bence sarı ve kırmızı hataları bilip gitmekte yarar var.
Ben bazen 3 e atarken 5 e gidiyor yandık desene . bakamıcaksak

Birde ben ilk kez gireceğim zaman hoşşik arkadasımın verdiği gazı söyleyeyim " millet uçak kullanıyo araba ne ki " 😁😁😁

Aynen bakınca 2. De indirme olayı var adamların insafiyetine kalmış valla. Bakmadan vitesi ayarlıcaksın. 🤭
Bin takla atcaz artık desene öf bende ilk dersin heyecanına kapıldım herhalde 😀 Gözümde büyüdü yollar. Sınav yarım saat mi ?

Araba insan icadı bir şey bu kadar geçememen belki de vardır bir bildigi yaradanın. Gaza bas gider fren de durur aslında bu kadar basit bir makine. 18 yaşımda bir kere de aldım üstelik 100 puanla ve tek hata yapma hakkı vardı şimdiki gibi sıkı bir yönetmelikle ve son dakika güzergah değişikliği olduğu halde. Sen artık yolları ezberlemişindir gözü kapalı gidersin 5. Kere de el insaf :)

Bence heycandan değil tekniğini öğrenememişsin ben lu arabayı park etme videosunu gördüm tamamen teknik ile alakalı

Bin takla atcaz artık desene öf bende ilk dersin heyecanına kapıldım herhalde 😀 Gözümde büyüdü yollar. Sınav yarım saat mi ?

Evet 35 dk. Zaten 5 dk araç tanıtma. Gözunde büyütme gercekten severek araç sürdüğünde zamanı anlamıyorsun bile. Bu parklar hariç on tur attırırdım valla sadece parklarda biraz stress olmadım değil yani. 😁 Yavas sür hiçç acele etme.

Evet 35 dk. Zaten 5 dk araç tanıtma. Gözunde büyütme gercekten severek araç sürdüğünde zamanı anlamıyorsun bile. Bu parklar hariç on tur attırırdım valla sadece parklarda biraz stress olmadım değil yani. 😁 Yavas sür hiçç acele etme.
Yeni başladığım için bildiğin uçuyoruz hocala :KK55: Şakası bir yana bazen ayarlıyorum bazen hızlı gidiyorum ben bir kaç kez stop ettirdim arabayı şimdi ayağımı frenden çeksem ne olur gazdan çeksem ne olur hatalar oluyor ama viteslere bakmamaya çalışcam bundan sonra öf

Yeni başladığım için bildiğin uçuyoruz hocala :KK55: Şakası bir yana bazen ayarlıyorum bazen hızlı gidiyorum ben bir kaç kez stop ettirdim arabayı şimdi ayağımı frenden çeksem ne olur gazdan çeksem ne olur hatalar oluyor ama viteslere bakmamaya çalışcam bundan sonra öf

Aynen vites koluna dikkat et göz ucuyla baksan adam farkediyor sürerken alıştır kendini

Heyecan illaki oluyor ama belli etmesen iyi olur. Özgüvenine de bakıyorlar. Sakin olmaya çalış. Ben ilk seferde almıştım. Gayet rahat sürdüm ettim. Tüp kamyonuyla çarpıştım sonra sınavda 😂 o kadar rahatım ki el frenini çektim arabadan inmedim bile.sonra jandarma in bi istersen dedi. Cool bir şekilde indim arabadan hasara baktım 😁 Neyse ki komisyon tüp kamyonunu suçlu buldu benim hatam yoktu. Geçtim sınavı😁

Aynen vites koluna dikkat et göz ucuyla baksan adam farkediyor sürerken alıştır kendini
Çok disiplinler desene elimde bir kağıt var işte kırmızı mavi sarı maddelerde bilmem kaçını ihlal edenin sınavına son diye e arkadaş hepsi kırmızı ya 😀 telafisi olcak küçük şeyler bile kırmızı

Back
X