- 14 Ağustos 2018
- 20.230
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.049
- 598
5. mii kız naptın senYarın 5. Kez giricem bu sefer 30 saat ders aldım herşeyi biliyorum ama heyecan var yine ne yapıcam ben yaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. mii kız naptın senYarın 5. Kez giricem bu sefer 30 saat ders aldım herşeyi biliyorum ama heyecan var yine ne yapıcam ben yaaaaa
Aynen annem girdiğinde ben daha çok heyecanlandım :) çok sevindim umarım yarın benim son olurmelisa cayi sahane rahatlatiyo. bana da bir arkadas onermisti, esim sinav yerinde beklerken (sinava giricek olan ben) yerinde dursmiyodu heyecandan ben bacak bacak ustune atmis instagramda takiliyodum:) cooook rahat bi sinav gecirdim ilk sinavda gectim ustelik ben ilk defa direksiyona kursta oturmustum ve kurstaki dersler disinda hic calismadim bile
Ahahah bende kendimden utanıyorum yaaaa Artık ben aldıysam herkes örnek olur herkes beni düşünüp o slk aldıysa bende alırım der bide öğretmenim bende5. mii kız naptın senbenim genelde her şeyde kendimi gazlamak için kullandığım bi cümle vardır "o slk yaptıysa ben de yaparım" diye sevmediğim birini düşünürüm
işe de yarıyo.araba dediğin insan yapımı alet, benim ırkım üretti bu aleti neyini yapamıycam diye gazla kendini.
Yok ben kalmadım tekte geçmiştim ama başkasına fikir vermek için mantıklı geldi dediginuzsırf kemerle mi kaldınız yok artık
Yarın 5. Kez giricem bu sefer 30 saat ders aldım herşeyi biliyorum ama heyecan var yine ne yapıcam ben yaaaaa
sırf kemerle mi kaldınız yok artık
Ben bazen 3 e atarken 5 e gidiyor yandık desene . bakamıcaksakEmniyet kemeri takmamak kırmızı kartlık hata. Ikı kere stop etmek kırmızı ve ıkı kere araba sürerken vitese bakmak ta aynı şekilde kırmızı. Bence sarı ve kırmızı hataları bilip gitmekte yarar var.
Ben bazen 3 e atarken 5 e gidiyor yandık desene . bakamıcaksak
Bin takla atcaz artık desene öf bende ilk dersin heyecanına kapıldım herhaldeAynen bakınca 2. De indirme olayı var adamların insafiyetine kalmış valla. Bakmadan vitesi ayarlıcaksın.![]()
Bin takla atcaz artık desene öf bende ilk dersin heyecanına kapıldım herhaldeGözümde büyüdü yollar. Sınav yarım saat mi ?
Yeni başladığım için bildiğin uçuyoruz hocalaEvet 35 dk. Zaten 5 dk araç tanıtma. Gözunde büyütme gercekten severek araç sürdüğünde zamanı anlamıyorsun bile. Bu parklar hariç on tur attırırdım valla sadece parklarda biraz stress olmadım değil yani.Yavas sür hiçç acele etme.
Yeni başladığım için bildiğin uçuyoruz hocalaŞakası bir yana bazen ayarlıyorum bazen hızlı gidiyorum ben bir kaç kez stop ettirdim arabayı şimdi ayağımı frenden çeksem ne olur gazdan çeksem ne olur hatalar oluyor ama viteslere bakmamaya çalışcam bundan sonra öf
Çok disiplinler desene elimde bir kağıt var işte kırmızı mavi sarı maddelerde bilmem kaçını ihlal edenin sınavına son diye e arkadaş hepsi kırmızı yaAynen vites koluna dikkat et göz ucuyla baksan adam farkediyor sürerken alıştır kendini