• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın ki direksiyon sınavım ve heyecan:(

İnşallah öyle denk gelir valla yazılı sınavda değil ki
oturup çalışayım videola nasıl anlarsam artık :)
Video izleyin ben hiç izlemedim öncekilerde kaldım:) evet 1 taşla iki kuş yine meslektaş buldum kendime

Video izleyin ben hiç izlemedim öncekilerde kaldım:) evet 1 taşla iki kuş yine meslektaş buldum kendime
Hahah sevindim sizin adınıza gerçekten enişte bey baya yardım etmiş desenize :)) ama kaç kez girmişsiniz sizde demek ki piştiniz artık bu konuda tebrikler valla

Hahah sevindim sizin adınıza gerçekten enişte bey baya yardım etmiş desenize :)) ama kaç kez girmişsiniz sizde demek ki piştiniz artık bu konuda tebrikler valla
Olsun kalırsanız hiç üzülmeyin şuan tek başıma trafiğe çalabilirim ama ilkinde Olsaydı asla çıkamazdım

Olsun kalırsanız hiç üzülmeyin şuan tek başıma trafiğe çalabilirim ama ilkinde Olsaydı asla çıkamazdım
Bende zaten şakayla karışık diyorum 2. sınav tarihini öğreneyim diye. Olur insanlık hali güzelce öğrenip çıkmak en güzeli alıp kenarı atmaktansa

Hayırlı olsun ehliyetiniz de talibiniz de. kazasız belasız olsun inşallah..

Talibinizle ilgili gelişmeleri de bekleriz

Back
X