- 2 Nisan 2011
- 1.883
- 7
- 158
- Konu Sahibi nazlihilal
-
hayırlısı olsunn :) heyecanlanıcaksın tabi bende çok gergin ve heyecanlıydımm o anlar hemen geçsse bitsede kurtulsam diyordum ama şimdi keşke bi kere daha aynı anları yaşasam heyecanlansam diyorum:) çook güzel telaşlar gerçekten bende daha yeni atlattım, tuzlu kahveye gelince bir güzel tuzundan baharatına kadar herşetini kattım içine 2-3 yudum aldı sonra hemen önünden alıyosun zatn hepsini iç demedik yani maksat adet yerini bulsun:) şimdide iyiki yapmışsınn ne güzel hatıra kaldı diyor :)
ben kahveyı tuzlu vereceğimı onceden o kadr soyledım kı..
kahveyı normal verdım ..ama oyle korkarak aldı içmekle ıçmemek arasında kaldıkı evlere şenlik
versem içecektı..kıyamadım..nasıpse boşbır vakıtte avlayacağım
haaa bu arada tuzlu ıçemez ya da mıdesıne dokunursa guzel gun kötu bıtebılır..
kahveyı baldan öte boooooollll şekerlıde verebılırsın..o da zorluyor
ayyy çok heyecanlıı yaaa ALLAH yardımcın olsun:18:
ALLAH tamamını erdirsin aynı zamanda
ben nişanlı değilim ama benim fikrim ben istemede içeride oturmam zaten heyecanlı olucam dışarıda bir oraya bir buraya dolanır dururum
bende çok tuzlu kahve yapmak istiyorum ama heyecandan unutmam umaarım yaa
bunlar güzel telaşlar heyecanlar tabi
Temkinli,baskın erkek aynı benimki
Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin
Bence hiç konuşmaHep gülümse, gülücükler saç. En kolay böyle geçer bence, hayırlı olsun
benıde gelceklerr bende de cok heycan varrr vallaa :) iyi atlatmısın sen :) benım 1 ay var ama sımdıden cok kotu heycan bastı
Bence hiç konuşmaHep gülümse, gülücükler saç. En kolay böyle geçer bence, hayırlı olsun
Evet canım hiç konuşmadım zaten onlar kendi aralarında konustular hepteşekkür ederim canım
biizim kızı aldılar hatuuunn
Evet verdiler gittim
benıde gelceklerr bende de cok heycan varrr vallaa :) iyi atlatmısın sen :) benım 1 ay var ama sımdıden cok kotu heycan bastı
Ayy sorma ya o heyecan öldürdü yani kahve yaparken filan elim ayagıma dolaştı titredi filan :) servis yaparken dökerim diye korkmuştum ama allah tan öyle bi şey olmadı . Sadece yere kesme şeker düşmüş onu ezdim çatır çutur bi ses cıktı herkes sustu filanher şeye rağmen güzeldi darısı başına. Allah tamamına erdirsin
bu arada ben heyecandan tuzu filan unuttum :) o da attım sanıp temkinli içmiş ama tuzsuz oldugunu anlayınca mutlu olmuş
Amin amin cok sağolun kızlar. Sağ salim atlattık şükür..
Ben pek içerde oturmadım hep servis yaptım boşları topladım filan. oturdugum süre cok azdır yani.
Evet heyecandan unuttum bendehatta kahvenin yanına koymak icin cikolata bile almıştım onu da unuttum neyse o da öyle oldu işte darısı tüm isteyenlerin başına. yorumlar ve güzel dilekleriniz icinde teşekkür ederim hepinize
Ayy hadi hayırlı olsuun güzel geçtigine çook sevindimmm
Hayırlı olsun! Rabbim tamamına erdirsin!
Sağ salim atlatmışsın herşeyi!
Bazı kızlar kahvenin içine biberde koyuyorlar! Damatlara kolay gelsin!
kızlarr yaa cumartesi beni de istemye geliyorlar ama çok heyecanlıyım bgn gittk elbise beğendim bitane daha ayakkabı bulamadım, bide pantolon üstüne şık bi bluz bulmuştum acaba onları mı alsam diye içimde kaldı ama elbiseyi aldım boyu dizime kadar kısa kollu bi elbiseydiçok kararsız kaldım bide o anda ilk geldiklerinde ne yapılır bizimkiler anne baba dede babanne ve ablasıyla eşi baya kalabalık gelcekler kahve önce kime verilir napılır düşünüp duruyorum daha yemek faslı falan var bu işinn off off
kızlarr yaa cumartesi beni de istemye geliyorlar ama çok heyecanlıyım bgn gittk elbise beğendim bitane daha ayakkabı bulamadım, bide pantolon üstüne şık bi bluz bulmuştum acaba onları mı alsam diye içimde kaldı ama elbiseyi aldım boyu dizime kadar kısa kollu bi elbiseydiçok kararsız kaldım bide o anda ilk geldiklerinde ne yapılır bizimkiler anne baba dede babanne ve ablasıyla eşi baya kalabalık gelcekler kahve önce kime verilir napılır düşünüp duruyorum daha yemek faslı falan var bu işinn off off
Tebrik ederim canım Allah inş. herkesi tamamına erdirir hayırlısıyla :) Beni de bu pazar istemeye gelecekler aynı sorular bende de vardı ama sağolsun arkadaşlar paylaşmış ben cevabımı aldım :) sıra heyecanı atlatmaya o günü beklemeye geldi :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?