Kız İsteme Yarın istemeye geliyorlar :)

Haklısın cok değişik ve güzel duygular :) bende hayırlısıyla aksilik olmadan atlattım. dün geldiler şükür her şey yolunda gitti sadece bi kaç kez giydiğim sapasağlam ayakkabımın yan tarafı açıldı heralde o da nazardandıı :)) Allah biizi nazarlardan korusun

haaa bu arada tuzlu ıçemez ya da mıdesıne dokunursa guzel gun kötu bıtebılır..

kahveyı baldan öte boooooollll şekerlıde verebılırsın..o da zorluyor

bu arada ben heyecandan tuzu filan unuttum :) o da attım sanıp temkinli içmiş ama tuzsuz oldugunu anlayınca mutlu olmuş

Temkinli,baskın erkek aynı benimki
Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin

Amin amin cok sağolun kızlar. Sağ salim atlattık şükür..
Ben pek içerde oturmadım hep servis yaptım boşları topladım filan. oturdugum süre cok azdır yani.
Evet heyecandan unuttum bende hatta kahvenin yanına koymak icin cikolata bile almıştım onu da unuttum neyse o da öyle oldu işte darısı tüm isteyenlerin başına. yorumlar ve güzel dilekleriniz icinde teşekkür ederim hepinize

Bence hiç konuşma Hep gülümse, gülücükler saç. En kolay böyle geçer bence, hayırlı olsun

bu arada ben heyecandan tuzu filan unuttum :) o da attım sanıp temkinli içmiş ama tuzsuz oldugunu anlayınca mutlu olmuş

Amin amin cok sağolun kızlar. Sağ salim atlattık şükür..
Ben pek içerde oturmadım hep servis yaptım boşları topladım filan. oturdugum süre cok azdır yani.
Evet heyecandan unuttum bende hatta kahvenin yanına koymak icin cikolata bile almıştım onu da unuttum neyse o da öyle oldu işte darısı tüm isteyenlerin başına. yorumlar ve güzel dilekleriniz icinde teşekkür ederim hepinize
[/QUOTE]

aynı tepkıyı vermiş..adam kızarıp bozarıyor terlıyor..tuzlu kahve yaklaşınca gözbebeklerı buyuyor falan benımkıde içtığınde yzunde bır rahatlama vardı..bırara yanıma mutfağa kaçtı sıcağı sıcağına rahatladım off çok korktum dedı ama bılmıyor bıgun gafıl avlanacak zavaallım:86:
çok sevındım işin tatlı bıttığıne..ALLAH tamamına erdırsın

Son düzenleme:
benıde gelceklerr bende de cok heycan varrr vallaa :) iyi atlatmısın sen :) benım 1 ay var ama sımdıden cok kotu heycan bastı

aynı tepkıyı vermiş..adam kızarıp bozarıyor terlıyor..tuzlu kahve yaklaşınca gözbebeklerı buyuyor falan benımkıde içtığınde yzunde bır rahatlama vardı..bırara yanıma mutfağa kaçtı sıcağı sıcağına rahatladım off çok korktum dedı ama bılmıyor bıgun gafıl avlanacak zavaallım:86:
çok sevındım işin tatlı bıttığıne..ALLAH tamamına erdırsın[/QUOTE]

haha yani aslında o kadar abartılacak bi şey yok demi ama sağol canım benim amin cümleten inşallah ...

Hayırlı olsun! Rabbim tamamına erdirsin!
Sağ salim atlatmışsın herşeyi!
Bazı kızlar kahvenin içine biberde koyuyorlar! Damatlara kolay gelsin!

Hayırlı olsun! Rabbim tamamına erdirsin!
Sağ salim atlatmışsın herşeyi!
Bazı kızlar kahvenin içine biberde koyuyorlar! Damatlara kolay gelsin!

Evet :) amin amin çok sağol canım.
Evet ya ama o kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum . Benim sözlümün arakadası da kız istemeye gittiğinde ayakkabısının içine yumurta koymuşlar , o da farkında olmadı tabi giydi :) ama abartıya gerek yok

kızlarr yaa cumartesi beni de istemye geliyorlar ama çok heyecanlıyım bgn gittk elbise beğendim bitane daha ayakkabı bulamadım, bide pantolon üstüne şık bi bluz bulmuştum acaba onları mı alsam diye içimde kaldı ama elbiseyi aldım boyu dizime kadar kısa kollu bi elbiseydi çok kararsız kaldım bide o anda ilk geldiklerinde ne yapılır bizimkiler anne baba dede babanne ve ablasıyla eşi baya kalabalık gelcekler kahve önce kime verilir napılır düşünüp duruyorum daha yemek faslı falan var bu işinn off off

öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
elbise alman güzel olmuş pantolon biraz garip oluyo bence
kahveler bizde önce erkeklere en yaşlıdan başlanarak verilir sonra kadınlara ama sizde nasıl bilemicem kolay gelsin

_derya;
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah..

Kahve gelen misafirlerden en yaşlısıyla başlanarak sırayla verilir..
Sonra kendi ailene de aynı şekilde..

Ben isteme sırasında kolonya, çikolata, kahve, ikram, çay ne varsa bu sırayı takip ettim.. :)

bencede elbise daha uygun olur :)
bugun istenmiş olmalısın , nasıldı nasıl geçti :)

Tebrik ederim canım Allah inş. herkesi tamamına erdirir hayırlısıyla :) Beni de bu pazar istemeye gelecekler aynı sorular bende de vardı ama sağolsun arkadaşlar paylaşmış ben cevabımı aldım :) sıra heyecanı atlatmaya o günü beklemeye geldi :18:

Amin amin inşallah canım :) faydalı olabildiysek ne mutlu canım benim Allah yardımcın olsun :) atlatınca yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…