• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Yarın istemeye geliyorlar :)

hayırlısı olsunn :) heyecanlanıcaksın tabi bende çok gergin ve heyecanlıydımm o anlar hemen geçsse bitsede kurtulsam diyordum ama şimdi keşke bi kere daha aynı anları yaşasam heyecanlansam diyorum:) çook güzel telaşlar gerçekten bende daha yeni atlattım, tuzlu kahveye gelince bir güzel tuzundan baharatına kadar herşetini kattım içine 2-3 yudum aldı sonra hemen önünden alıyosun zatn hepsini iç demedik yani maksat adet yerini bulsun:) şimdide iyiki yapmışsınn ne güzel hatıra kaldı diyor :)

Haklısın cok değişik ve güzel duygular :) bende hayırlısıyla aksilik olmadan atlattım. dün geldiler şükür her şey yolunda gitti sadece bi kaç kez giydiğim sapasağlam ayakkabımın yan tarafı açıldı heralde o da nazardandıı :)) Allah biizi nazarlardan korusun :nazar:

ben kahveyı tuzlu vereceğimı onceden o kadr soyledım kı..

kahveyı normal verdım ..ama oyle korkarak aldı içmekle ıçmemek arasında kaldıkı evlere şenlik:1:

versem içecektı..kıyamadım..nasıpse boşbır vakıtte avlayacağım:1::16:

haaa bu arada tuzlu ıçemez ya da mıdesıne dokunursa guzel gun kötu bıtebılır..

kahveyı baldan öte boooooollll şekerlıde verebılırsın..o da zorluyor:1:

:9: bu arada ben heyecandan tuzu filan unuttum :) o da attım sanıp temkinli içmiş ama tuzsuz oldugunu anlayınca mutlu olmuş :1:

ayyy çok heyecanlıı yaaa ALLAH yardımcın olsun:18:
ALLAH tamamını erdirsin aynı zamanda:34:
ben nişanlı değilim ama benim fikrim ben istemede içeride oturmam zaten heyecanlı olucam dışarıda bir oraya bir buraya dolanır dururum
bende çok tuzlu kahve yapmak istiyorum ama heyecandan unutmam umaarım yaa :9:
bunlar güzel telaşlar heyecanlar tabi:32:

Temkinli,baskın erkek aynı benimki:12:
Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin:nazar:

Amin amin cok sağolun kızlar. Sağ salim atlattık şükür..
Ben pek içerde oturmadım hep servis yaptım boşları topladım filan. oturdugum süre cok azdır yani.
Evet heyecandan unuttum bende :1: hatta kahvenin yanına koymak icin cikolata bile almıştım onu da unuttum :50: neyse o da öyle oldu işte darısı tüm isteyenlerin başına. :34: yorumlar ve güzel dilekleriniz icinde teşekkür ederim hepinize
:17:

Bence hiç konuşma :37: Hep gülümse, gülücükler saç. En kolay böyle geçer bence, hayırlı olsun :16:

:9: bu arada ben heyecandan tuzu filan unuttum :) o da attım sanıp temkinli içmiş ama tuzsuz oldugunu anlayınca mutlu olmuş :1:

Ben pek içerde oturmadım hep servis yaptım boşları topladım filan. oturdugum süre cok azdır yani.
Evet heyecandan unuttum bende :1: hatta kahvenin yanına koymak icin cikolata bile almıştım onu da unuttum :50: neyse o da öyle oldu işte darısı tüm isteyenlerin başına. :34: yorumlar ve güzel dilekleriniz icinde teşekkür ederim hepinize
:17:[/QUOTE]

aynı tepkıyı vermiş..adam kızarıp bozarıyor terlıyor..tuzlu kahve yaklaşınca gözbebeklerı buyuyor falan:1: benımkıde içtığınde yzunde bır rahatlama vardı..bırara yanıma mutfağa kaçtı sıcağı sıcağına rahatladım off çok korktum dedı:1: ama bılmıyor bıgun gafıl avlanacak zavaallım:86:
çok sevındım işin tatlı bıttığıne..ALLAH tamamına erdırsın:nazar:

Son düzenleme:
benıde gelceklerr bende de cok heycan varrr vallaa :) iyi atlatmısın sen :) benım 1 ay var ama sımdıden cok kotu heycan bastı:1::1::1:

Bence hiç konuşma :37: Hep gülümse, gülücükler saç. En kolay böyle geçer bence, hayırlı olsun :16:

:9:

Evet canım hiç konuşmadım zaten onlar kendi aralarında konustular hep :D teşekkür ederim canım :21:

biizim kızı aldılar hatuuunn:21:

Evet verdiler gittim :1:

benıde gelceklerr bende de cok heycan varrr vallaa :) iyi atlatmısın sen :) benım 1 ay var ama sımdıden cok kotu heycan bastı:1::1::1:

Ayy sorma ya o heyecan öldürdü yani kahve yaparken filan elim ayagıma dolaştı titredi filan :) servis yaparken dökerim diye korkmuştum ama allah tan öyle bi şey olmadı . Sadece yere kesme şeker düşmüş onu ezdim çatır çutur bi ses cıktı herkes sustu filan :1::1: her şeye rağmen güzeldi darısı başına. Allah tamamına erdirsin :17:

:17:

aynı tepkıyı vermiş..adam kızarıp bozarıyor terlıyor..tuzlu kahve yaklaşınca gözbebeklerı buyuyor falan:1: benımkıde içtığınde yzunde bır rahatlama vardı..bırara yanıma mutfağa kaçtı sıcağı sıcağına rahatladım off çok korktum dedı:1: ama bılmıyor bıgun gafıl avlanacak zavaallım:86:
çok sevındım işin tatlı bıttığıne..ALLAH tamamına erdırsın:nazar:[/QUOTE]

haha :D yani aslında o kadar abartılacak bi şey yok demi ama :27: sağol canım benim amin cümleten inşallah ... :34:

Hayırlı olsun! Rabbim tamamına erdirsin!
Sağ salim atlatmışsın herşeyi!
Bazı kızlar kahvenin içine biberde koyuyorlar! Damatlara kolay gelsin!

Hayırlı olsun! Rabbim tamamına erdirsin!
Sağ salim atlatmışsın herşeyi!
Bazı kızlar kahvenin içine biberde koyuyorlar! Damatlara kolay gelsin!

Evet :) amin amin çok sağol canım.
Evet ya ama o kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum . Benim sözlümün arakadası da kız istemeye gittiğinde ayakkabısının içine yumurta koymuşlar , o da farkında olmadı tabi giydi :) ama abartıya gerek yok

kızlarr yaa cumartesi beni de istemye geliyorlar ama çok heyecanlıyım bgn gittk elbise beğendim bitane daha ayakkabı bulamadım, bide pantolon üstüne şık bi bluz bulmuştum acaba onları mı alsam diye içimde kaldı ama elbiseyi aldım boyu dizime kadar kısa kollu bi elbiseydi :( çok kararsız kaldım bide o anda ilk geldiklerinde ne yapılır bizimkiler anne baba dede babanne ve ablasıyla eşi baya kalabalık gelcekler kahve önce kime verilir napılır düşünüp duruyorum daha yemek faslı falan var bu işinn off off :(

kızlarr yaa cumartesi beni de istemye geliyorlar ama çok heyecanlıyım bgn gittk elbise beğendim bitane daha ayakkabı bulamadım, bide pantolon üstüne şık bi bluz bulmuştum acaba onları mı alsam diye içimde kaldı ama elbiseyi aldım boyu dizime kadar kısa kollu bi elbiseydi :( çok kararsız kaldım bide o anda ilk geldiklerinde ne yapılır bizimkiler anne baba dede babanne ve ablasıyla eşi baya kalabalık gelcekler kahve önce kime verilir napılır düşünüp duruyorum daha yemek faslı falan var bu işinn off off :(

öncelikle hayırlı olsun allah tamamına erdirsin:nazar::nazar:
elbise alman güzel olmuş pantolon biraz garip oluyo bence:10:
kahveler bizde önce erkeklere en yaşlıdan başlanarak verilir sonra kadınlara ama sizde nasıl bilemicem kolay gelsin:16::16:

_derya;
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah..

Kahve gelen misafirlerden en yaşlısıyla başlanarak sırayla verilir..
Sonra kendi ailene de aynı şekilde..

Ben isteme sırasında kolonya, çikolata, kahve, ikram, çay ne varsa bu sırayı takip ettim.. :)

bencede elbise daha uygun olur :)
bugun istenmiş olmalısın , nasıldı nasıl geçti :)

Tebrik ederim canım Allah inş. herkesi tamamına erdirir hayırlısıyla :) Beni de bu pazar istemeye gelecekler aynı sorular bende de vardı ama sağolsun arkadaşlar paylaşmış ben cevabımı aldım :) sıra heyecanı atlatmaya o günü beklemeye geldi :18:

Tebrik ederim canım Allah inş. herkesi tamamına erdirir hayırlısıyla :) Beni de bu pazar istemeye gelecekler aynı sorular bende de vardı ama sağolsun arkadaşlar paylaşmış ben cevabımı aldım :) sıra heyecanı atlatmaya o günü beklemeye geldi :18:

Amin amin inşallah canım :) faydalı olabildiysek ne mutlu canım benim Allah yardımcın olsun :) atlatınca yaz

Back