- 2 Nisan 2011
- 1.883
- 7
- 158
- Konu Sahibi nazlihilal
hayırlısı olsunn :) heyecanlanıcaksın tabi bende çok gergin ve heyecanlıydımm o anlar hemen geçsse bitsede kurtulsam diyordum ama şimdi keşke bi kere daha aynı anları yaşasam heyecanlansam diyorum:) çook güzel telaşlar gerçekten bende daha yeni atlattım, tuzlu kahveye gelince bir güzel tuzundan baharatına kadar herşetini kattım içine 2-3 yudum aldı sonra hemen önünden alıyosun zatn hepsini iç demedik yani maksat adet yerini bulsun:) şimdide iyiki yapmışsınn ne güzel hatıra kaldı diyor :)
Haklısın cok değişik ve güzel duygular :) bende hayırlısıyla aksilik olmadan atlattım. dün geldiler şükür her şey yolunda gitti sadece bi kaç kez giydiğim sapasağlam ayakkabımın yan tarafı açıldı heralde o da nazardandıı :)) Allah biizi nazarlardan korusun
ben kahveyı tuzlu vereceğimı onceden o kadr soyledım kı..
kahveyı normal verdım ..ama oyle korkarak aldı içmekle ıçmemek arasında kaldıkı evlere şenlik
versem içecektı..kıyamadım..nasıpse boşbır vakıtte avlayacağım
haaa bu arada tuzlu ıçemez ya da mıdesıne dokunursa guzel gun kötu bıtebılır..
kahveyı baldan öte boooooollll şekerlıde verebılırsın..o da zorluyor
bu arada ben heyecandan tuzu filan unuttum :) o da attım sanıp temkinli içmiş ama tuzsuz oldugunu anlayınca mutlu olmuş
ayyy çok heyecanlıı yaaa ALLAH yardımcın olsun:18:
ALLAH tamamını erdirsin aynı zamanda
ben nişanlı değilim ama benim fikrim ben istemede içeride oturmam zaten heyecanlı olucam dışarıda bir oraya bir buraya dolanır dururum
bende çok tuzlu kahve yapmak istiyorum ama heyecandan unutmam umaarım yaa
bunlar güzel telaşlar heyecanlar tabi
Temkinli,baskın erkek aynı benimki
Hayırlı olsun canım,Allah tamamına erdirsin
Amin amin cok sağolun kızlar. Sağ salim atlattık şükür..
Ben pek içerde oturmadım hep servis yaptım boşları topladım filan. oturdugum süre cok azdır yani.
Evet heyecandan unuttum bende hatta kahvenin yanına koymak icin cikolata bile almıştım onu da unuttum neyse o da öyle oldu işte darısı tüm isteyenlerin başına. yorumlar ve güzel dilekleriniz icinde teşekkür ederim hepinize