• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Yarın istemeye geliyorlar :)

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
Kızlar yarın beni istemeye geliyorlar ama ne yapacağımı nasıl davrancağımı bilemiyorum yardım edin :(

Sakin ol dicem de işe yaramıcak biliyoruum :1:Ayy Allah tamamına erdirsin ne diyimki doğal ol kendin ol :)

Kızlar yarın beni istemeye geliyorlar ama ne yapacağımı nasıl davrancağımı bilemiyorum yardım edin :(

çok acayıp bı his oluyor..güleryuzlu ol..sakın olmaya bak..inan çok çok heyecan yapacak bişey yok..asıl el ayak dolaşması damatta oluyor..
sen keyfını çıkarmaya bk :9:

Evet o da heyecanlı ama ben ondan daha heyecanlıyım cok sağolun :)
Ama benim bi kaç sorum var mesela hoşgeldin dedikten sonra yanlarında oturacak mıyım ?
Kahve dağıttıktan sonra yanlarında oturacak mıyım ? :)
Kahve dağıtımını yaparken ilk dedeye verdikten sonra sırayla mı dagıtacam yoksa dededen sonra diğer büyüklere mi verecem :D

Ne güzel telaşlar yauu:nazar::nazar:
Hoşgeldin faslı ve kahve faslından sonra kızlar oturmuyolar bizde.Zaten cagırılıyolar biraz sonra.Damada tuzlu kahve yapmayı unutma ve karıştırma e mi :9::9:

Ne güzel telaşlar yauu:nazar::nazar:
Hoşgeldin faslı ve kahve faslından sonra kızlar oturmuyolar bizde.Zaten cagırılıyolar biraz sonra.Damada tuzlu kahve yapmayı unutma ve karıştırma e mi :9::9:

Evet güzel telaşlar :))
Annem de biraz otur sonra kahve yapmaya git diyor , heralde öyle olur :)
Yapıyımmı bilmiyorum ya benimki içmem filan demişti ama bilmiyorum napsam
:1:

eğer damat adayı ile iletişim içindeysen ailesi hakkında bilgi edinmen en doğrusu.

Evet canım doğru birazdan konusuuruz sorarım. Evet 1 buçuk yıldır iletişim içindeyiz :21:

hayırlısı olsunn :) heyecanlanıcaksın tabi bende çok gergin ve heyecanlıydımm o anlar hemen geçsse bitsede kurtulsam diyordum ama şimdi keşke bi kere daha aynı anları yaşasam heyecanlansam diyorum:) çook güzel telaşlar gerçekten bende daha yeni atlattım, tuzlu kahveye gelince bir güzel tuzundan baharatına kadar herşetini kattım içine 2-3 yudum aldı sonra hemen önünden alıyosun zatn hepsini iç demedik yani maksat adet yerini bulsun:) şimdide iyiki yapmışsınn ne güzel hatıra kaldı diyor :)

Evet o da heyecanlı ama ben ondan daha heyecanlıyım cok sağolun :)
Ama benim bi kaç sorum var mesela hoşgeldin dedikten sonra yanlarında oturacak mıyım ?
Kahve dağıttıktan sonra yanlarında oturacak mıyım ? :)
Kahve dağıtımını yaparken ilk dedeye verdikten sonra sırayla mı dagıtacam yoksa dededen sonra diğer büyüklere mi verecem :D

elbet yanlarında oturacaksın ki o güne daır guzel anları kaçırma..
zaten koşuşturacaksın..kapıya yakın bı köşe bul otur:1:
kahveye gelınce sırayı takıp etmen daha ıyı ..alıngan olur yaşlılar..

ben kahveyı tuzlu vereceğimı onceden o kadr soyledım kı..

kahveyı normal verdım ..ama oyle korkarak aldı içmekle ıçmemek arasında kaldıkı evlere şenlik:1:

versem içecektı..kıyamadım..nasıpse boşbır vakıtte avlayacağım:1::16:

haaa bu arada tuzlu ıçemez ya da mıdesıne dokunursa guzel gun kötu bıtebılır..

kahveyı baldan öte boooooollll şekerlıde verebılırsın..o da zorluyor:1:

ayyy çok heyecanlıı yaaa ALLAH yardımcın olsun:18:
ALLAH tamamını erdirsin aynı zamanda:34:
ben nişanlı değilim ama benim fikrim ben istemede içeride oturmam zaten heyecanlı olucam dışarıda bir oraya bir buraya dolanır dururum
bende çok tuzlu kahve yapmak istiyorum ama heyecandan unutmam umaarım yaa :9:
bunlar güzel telaşlar heyecanlar tabi:32:

Back