• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın ilk psikyatri seansım var

cileklilink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
359
841
18
Kızlar selamlar. Yarın sabah hayatımda ilk kez psikyatriye gideceğim. Randevu süremiz uzun. 2 dk dinle ilaç yaz gibi olmayacak. Konuşurken aglayacagimi şimdiden hissediyorum ve aşırı gerildim. Çünkü ben birinin yanında aglayamam kotu hissederim, mutlaka yalnızken aglamaliyim gibi bir tabum var. Bunu yaşayan oldu mu? Psikyatristler bu duruma alışkındır kasma ağla vs gibi gaziniza ihtiyacim var biraz. Şimdiden teşekkür ederim 💜

Psikiyatristler o kadar terapi gibi yapmıyor. Çok derine inmiyorlar. Ben son 2 ayda 2 farklı doktora gittim. Olaylardan ziyade benim duygularımı analiz etmeye çalıştılar. Son gittiğim kadın doktorun masasında mendil vardı zaten. Alışkın onlar. İnsanların hayatlarını tüm çıplaklığı ile anlatıp, yardım istemesi son derece doğal. Bu süreç haliyle biraz yıpratıcı da oluyor. Allah hepimizin kalbine ferahlık versin inşAllah 🙏🏻

Kızlar selamlar. Yarın sabah hayatımda ilk kez psikyatriye gideceğim. Randevu süremiz uzun. 2 dk dinle ilaç yaz gibi olmayacak. Konuşurken aglayacagimi şimdiden hissediyorum ve aşırı gerildim. Çünkü ben birinin yanında aglayamam kotu hissederim, mutlaka yalnızken aglamaliyim gibi bir tabum var. Bunu yaşayan oldu mu? Psikyatristler bu duruma alışkındır kasma ağla vs gibi gaziniza ihtiyacim var biraz. Şimdiden teşekkür ederim 💜
Hissettiğiniz her duyguyu tek tek anlatın. Hatta ben unutmamak için randevuya gitmeden önce söyleyeceklerimi not alıyorum. Yaşadığım hisleri, fiziksel semptomları tek tek kaydediyorum. Şu tarihte böyle böyle oldu ben böyle hissettim vs diye. Bence karşısında doya doya da ağlayın yalnız ağlarken çok biriktiğini o yüzden kendinizi saldığınızı da belirtin aksi halde psikiyatristi de yanlış yönlendirip ağır ilaçlar reçete etmesine neden olabilirsiniz. En şeffaf halinizle anlatın kendinizi. Umarım şifa bulursunuz.

Bunu da kendisiyle konuşun 😄 sonuçta işi bu değil mi? Fiziksel bir uzmana gittiğinizdeki gibi düşünün :)

Ben de ilk seansta midem çok bulandığı için kusacağımı düşünmüştüm kusabilirsin diye çöp kovasını uzatmıştı o hareketten sonra baya rahatlamıştım. Psikiyatristin iyiyse her şey yolundadır gider zaten benimki çok iyiydi her şeyi detaylı bir şekilde dinlerdi o yüzden çok faydasını gördüm

Psikiyatristin iyiyse her şey yolundadır gider zaten
Kesinlikle. Gittim ben de ilk seansimiz gerçeklesti çok hafif hissettim kendimi. Doktorum çok iyiydi 🙏🏻 buradan tedirgin olanlara sesleniyorum hiç abartılacak bir şey yokmus gayet rahat olabilirsiniz. Acayip halden anliyorlar

Back