• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarin Hastaneye Yatiyorum.bebeğimi Cuma Mübarek Günde Kucağima Alacağim Inşallah

ne güzel kavuşcaksın yarın kızına Allah ın izniyle inşallah sorunsuz kolay bi doğum olur çabuk toparlanırsın kızını da sağlıcakla kucağına alırsın Allah yardımcın olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz

ben oğluma kavuştum sıra sende.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Allah yardımcın olsun hiç korkma.

Karamsarcım seninle hamileliğimizin başından beri zor günler geçirdik.Kanamalar hep korkuttu ve hemen doktorlarımıza koştuk.Ve ben en sonunda kızım YAĞMURu 27 mayısta kollarıma aldım.Biraz erken oldu ama hamdolsun sağlıklı.:nazar: Yüce Rabbimin izniyle inşaallah sende bebişini sağlıklı olarak kollarına alırsın.Dualarımız senin ve anne olmayı bekleyen tüm haziran anneleriyle :1hug:

sanırım bebeğini kucağına almışsındır (ki dualarımız bu yönde) hayırlı olsun diyorum...

allah bir avazda kurtarsın..sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim...
allaha emanet olun...

inşallah arkadaşlar ALLAH RAZI OLSUN ALLAH IM HERKESE ELİ AYAĞI DÜZ HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİPEYLASİN.

Back