Yarin Hastaneye Yatiyorum.bebeğimi Cuma Mübarek Günde Kucağima Alacağim Inşallah

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
:nazar:ARTIK SONA GELDİM .................
BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALMAYA SAATLER KALDI.İLK BEBEĞİMİ KAYBETTİĞİM İÇİN BU YÜZDEN BENİM İÇİN KOLAY BİR DOĞUM OLMAYACAK STRESLİYİM BİRAZ AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAKTAN KORKUYORUM.İNŞALLAH ALLAH IN İZNİYLE BEBEĞİME SAĞLICAKLA KAVUŞUP EVİMİZE BİR AN ÖNCE GELİRİM...
ALLAH IM SİZLERİDE HAYIRLISIYLA İNŞALLAH KURTARIR VE BEBEKLERİNİZE SAĞLICAKLA KAVUŞURSUNUZDUR.:emir_bebek:yerimseniben
ARKADAŞLAR SİZİNLE BİRLİKTE 9 AYI DOLDURMASAMDA 8 BUÇUK AYI TAMAMLADIM UMARIM BUNDAN SONRADA BEBEĞİMİN SAĞLIKLI BÜYÜMESİNİDE BERABER GÖRÜRÜZ.Şeniz..
DUALARINIZI EKSİKETMEZSENİZ SEVİRİM.a.s.a.s.:1hug::asigim:

Son düzenleme:
Rabbim sag salim bebişini kuacgına almayı nasi etsin,dualarım seninle arkadaşım :1hug:

Hayırlısıyla,saglıkla gelsin yavrun canım..
Güzel dogumlar dilerim sana..
Benimde kısmetse salıya dogumum var :)

şimdiden hayırlı olsun inşalllah bebişinle yuvana dönersin hoşgeldin bebek allah yardımcın olsun :nazar:a.s.

rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayatım darısı bizim başımıza..

CANIM BENİM BiR YOLUN SONU, BAŞKA BİR YOLUN BAŞLANGICI ASLINDA...
YENİ ÇIKACAĞIN BU YOLDA, ANNE OLARAK ATACAKSIN ADIMLARINI...
NE MUTLU SANA.

RABBİM BEBEĞİNİ SAĞLIKLA HAYIRLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN...
VE OLMAYANLARA DA NASİP ETSİN.

EN KISA ZAMANDA DOĞUM HİKAYENİ ve MİNİĞİNİN RESİMLERİNİ BEKLİYORUZ.

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ayy bırden yazını okuyunca burnumun dıregı sızladııı :KK43: hemencecık gel olurmu bızı habersız koymaaa
prensesımızı bızım ıcın bol bol koklaaa
elbettekı hersey super gelısıcek canım .. sakin ol sen biz senden başka şey istemıyoruzz
şu iki gününün çabucacık geçmesi dileklerimle

canım Allah yardımcın olsun...kötü şeyler getirme aklına...kayınvalidem hep der ki:
"İYİLİK DÜŞÜN,İYİLİK GELSİN BAŞINA" ne güzel inşallah bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına...:teytey:

arkadaşlar hepinizden ALLAH RAZI OLSUN ... yazdıklarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürediyorum.yanımda olmanız inanın beni çok rahatlattı inşallah ALLAH IM HERKESE ANNE OLMAYI BU DUYGUYU HERKESE TATDIRIR...
DUALARIM HEP SİZİNLE ALLAH HEPİMİZİ KURTARSIN OLMAYANLARADA NASİPEYLESİN VE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERİR İNŞALLAH ALLAH IM.

Allaha emanet olun canım..hastaneden çıkınca o güzelliği de paylaşırız.Bekleyen bir çok teyzeleri olacak

canim sagsalim kucagina alirsin insaallah korkma bebegini kucagina alinca anlayacaksin ne kadar guzel bi duygu oldugunu

guzel haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle

Inşallah Kizlar Allah Razi Olsun Hepinizden ... Yarin Boş Boş Hastanede Yatacağim Cuma Sezeryan Daha Sonrada Yoğunbakim 1 Gün Ve Odaya çikacağim Işte Pazartesi Eve Geliriz Diye Hesapediyorum Ama ...

amanin amanin bizim hatun anne olcak kurban oldugum allahimin izniyle hersey guzel olup guzel gececek canim
bebegini kollarina alacaksin koklucaksin ve annesi olcaksin insallah
ah canim benim allaha emanetsin allah yardimcin olsun sag selim bebegine kavus ki bizlerde gorelim minicik hatunu bi suru teyzesi oldu bak sizi beklicez burda
allah yardimcin olsun bizler icin de dua et canim

X