yarın evleniyorum

blick

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
67
0
36
Adana
yarın evleniyoruz. düğün mekanına girer girmez herkesin gözünün sizde olması çok stresli geliyor bana. nasıl geçiyor, neler yaşadınız tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

Hayırlısı olsun öncelikle. Kardeşimden biliyorum çok stresliydi o da. Alkol seviosan bi duble beyaz şarap iç azcık rahatlarsın :)

hayırlı,uğurlu,kademli olsun...:)
çok güzel bi duygu ben etrafımı hiç görmedim sanki konukların etrafını bi perdeyle çevirmişlerdi
o derece heyecanlıydı yani çok güzeldi...

aslında onu bende düşünüyorum ama müstakbel eşim :) alkolden nefret eder o yüzden yapamayacağım malesef.
şu anda kendi odamdayım.bu evde çook uzun yıllar geçirdim ne yalan söyleyeyim zor geliyor alışkanlıklarımdan vezgeçmek, ailemden falan ayrılmak ama nişanlımı da çok seviyorum onunla bir hayat kurmak istiyorum.
bu ikilemi ve kafa karışıklığını yaşayan sadece ben değilimdir bu durum normaldir diye ümit ediyorum.

Son düzenleme:
canım bır omur mutluuklar..

hayatın en onemlı gunu stres yapma fotaraflara bol bol gul

dılerım hersey yolunda gıder

Rabbim sağlıklı uzun mutluluk dolu bi hayat nasip etsin inş. Eşin ile..

Ben salona girdim sol tarafta çikolata ve badem şekerleri vardı heheh koşar gibi yürüdüm aldım çikolatadan ve direk odaya geçtik hiç unutmuyorum ne yapıyorsun sen dedi kuzenim heheh düğün benim değil mi istediğimi yaparım dedim hehehe :90::90::90::90::90:

Hiç kasma kendini =))) Ben herkese bolcanak gülücük dağıtmıştım gelin sensin e senin günün elbette bakacaklar tadını çıkartmaya bakk :82:

o an hıç bır şey gormedım duymadım sankı etrafımda kımse yokmuş gıbı.mutluluklar dılerım

yarın evleniyoruz. düğün mekanına girer girmez herkesin gözünün sizde olması çok stresli geliyor bana. nasıl geçiyor, neler yaşadınız tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

mesela hep hayal ettiğimiz o pembe hayallerden: o pespembe düşlerden olmuyor .tabi kendi adıma konuşayım.çok stresli bir iş.saçtı makyajdı herşey dört dörtlük olsun derken ömrümden ömür gitti.sonra resim sonra salona gidip herkezin önünee çıkmak.bunlar aklıma gelenler.takı töreni zaten çok stresli offf en streslisi.ama herşeye değer sevdiğin ilee bir dünyaya başlamak.:92:
allah çok mutlu etsin.hayırlısıyla olur biter inşallah..

Back