Yarın ERTUĞ kollarımda olacak inşallah!...

ertuxgx

ERTUĞ'UN anneçiiii TUĞBAA
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
1.281
3
116
42
İstanbul
kızlar siteye giremedim bi süredir yeni girebildim hepinize çok teşekkür ederim noooooooollluuuuuuuuur dua edin hepinizin dualarına çok ihtiyacım var.allahım saglıkla evladımı kucagıma almayı nasip etsin darısı sizlerin başına.saat 10da hastaneye yatcam 18,30 da ameliyata alıcaklar inş.hepinizi öptüüüüüüüüüüm benimde dualarım sizlerle olcak.a.s.hihoyyyt

canım hayırlı haberlerini bekliyoruz.dualarımız senin için.sen de bize dua etmeyi unutma.saglıcakla al bebişini kucağına.darısı da bizim başımıza.hihoyyyt
bu arada sen normal doğum istemiyor muydun?sezeryana mı karar verildi?

çok sagol canım benim dualarımda sizinle olacak.kızlar garip bişe ya anlatamıyorum heyecandan ne yapcamı bilemiyorum ne yazacamıda.çooook mutluyum ertuğuma kavuşacam allahın izniyle.normal olsun istedim ama imkansız ötesi bişeymiş normal olması bebek dogum yoluna girmemiş suyum fazlaydı biraz daha fazlalaşmış.3,350 gr olmuş 39 buçuk haftalık iyi durumu oğlumun maş.teyzeleri.alttan muyane berbat bişeymiş yada benim çatım aşırı derecede dar oldugu içindir.bagıra bagıra agladım valla.çok acıyo ama unuttum işte oglum gelecek allahın izniyle bu arada çok duygusalım eşime sarılıp sarılıp aglıyorum herkese kolay dogmlar nasip etsin allahım inş.yarında bana hepinizi ve bebişlerinizi çok öpüyorum darısı sıradaki hamişlerin başına.bu kadar yazabildim dua eden herkesten allah razı olsun şimdiden.allaha emanet olun.eşim fırsat bulursa yazıcak hayırlı geceler:CüvCüv::teytey:

artık doğum hikayeni ve oğluşunun fotoğraflarını bekleyeceğiz.allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

canımm dualarımız seninle Allahım saglıcakla kurtarsın. güzel haberlerini bekliyoruz.

Allahim yardimciniz olsun canim inş.çok kisa bisürede zorlanmadan kalkabilirsin ne güzel bebişine kavuşmana sayili saatlerin var darisi bekleyen herkesin başina inş.

dualarımız seninle canım,allah saglıcakla bebişini kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

allah yardımcın olsun.dualarımız seninle canım.hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle inş sorunsuz kolay bi dogum olur ertuğcunuda saglikla kucagina alirsin inş......

canım inş. ertugna sag sgalim kavuşursun canım .. inş.. bi sorun yaşamassınız göz açıp kapayıncaya kadar geçer herşey inş..

kızlar bugün saat 18 de doğuma giriyor ertuğ(yani tuğba) hayırlısı ile alsın bebişini kucağına inş :)

arkadaşımm bebeğini kucağına almana çok az kaldı canıma.s..dualarım seninlee arkadaşıımmm:1hug:.inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzzz:Saruboceq:..ertuğ bebekle sana sağlık diliyorum canımm.:Saruboceq:allah yardımcın olsun bi tanem..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…