Yarın doktora gideceğim ama yine de fikir almak istiyorum vajina girişinde yanma??? 😭

ypdkmfkrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
7
3
1
23
3-4 gündür vajina girişinde yanma hissi yaşıyorum, artıp azalıyor merak edip aynadan baktım elimle ayırınca bir kızarıklık gördüm aynı zamanda ileride sivilce tarzı beyaz bir kabarıklık çıkmış kaşıntı vs yok ayrıca o an bakarken bile beyaz akıntı geldi yoğun şekilde onunla ilgili midir bilmiyorum ama bu belirtiler ortaya çıkmadan önce idrara çıktığımda alt karın bölgesinde ağrı hissediyordum. elimle ayırıp baktıktan sonra da yanma kuvvetlendi daha önce başına gelen var mı

Canım çok geçmiş olsun aynı şeyi daha 2 ay önce annem yaşadı polip var dediler bu da mantara dönüştürmüştür hemen operasyonla aldılar ama hala mantarı devam ediyor zor bi süreç ve sıkıntı inşallah bir an önce düzelir seninki de

Travozol kullan antibiyotik krem olduğundan dolayı ağrıyı kaşıntıyı yanmayı çok çok azaltıyor annem onunla ayakta duruyordu doktor da kullanmaya devam edebilirsin demişti onların verdiği fitiller hiç işe yaramadı

çok teşekkür ederim. bende akıntı problemi uzun zamandır vardı kaşıntı vs yok diye mantar zannetmedim hiç doktora da gitmedim bu bahsettiğim sivilcemsi şeyde yanma ile birlikte ortaya çıkmış gibi çünkü daha önce hiç fark etmedim

İşte aynen canım sen anlatınca annem derdini anlatıyor gibi hissettim aynı problemlerden umarım farklı daha sıkıntısız bişeydir ama ben doktorun aynı şeyler diyeceğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…