yarın doğuma gidiyorum..dualarınız benimle olsun...

nadiredurmaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
29
0
39

kızlar sonunda bitti..en sonunda yarın doğuma gidiyorum.sezeryanla olacak doğumum.şuana kadar endişe yoktu ama biraz panik hali başladı..

sakinleştirin beni lütfennn..

hiç korkma canım benim arkadaşlarımın hemen hemen hepsi sezeryanla doğum yaptı ve ertesi gün ayağa kalktılar allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

canım benim hiçbirzaman doğum anını düşünme doğumdan sonrasını düşün. Acı çekmeyeceksn ve umurla beklediğin bebişin sizinle olacak artık bu bekleyiş sona erecek... Heyecanla doğum hikayenide bekliyoruz unutma. Eğer evde bebek bakım kitapların varsa doğumdan sonrası için tekrar gözden geçir oyala kendini ama dediğim gibi doğumdan sonraki mutlulukları düşün... Rabbim yanında olsun seninde bebeğininde...

Allah sağsağlim bebişini kucağına almayı nasip etsin canım,herşey rahat olur inşaallah:Saruboceq:benimde az kaldı 2 hafta...ama bebiş aşağıda herhan olabilir dedi dr. bende korkuyom uzanıyorum hep...sezeryan olcam bende, bide bende belfıtığı var epidural olabilirmiyim bilemiyorum genel anestezidende korkuyorum açıkcası...senin nasıl olcak canım lokalmi,genelmi?

Ayhh, ne mutlu sana.
Rabbim hayirlisi ile bir avazda kurtulmayi nasip eylesin...
Benimde az kaldi ama, nerdeee daha 36+1 haftaligiz =(

Hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah
Bir anda olsun bitsin
Darısı bizlerin de başına olsunvereliniortak

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..yarını hayırlısı ile bi atlatalım.doğum hikayemi hemen paylaşıcam..doğumum epidural olacak canım bu arada bende epiduralden korkuyorum aslına bakarsan..

sürekli bişeylerle oyalanmaya çalışıyorum evde..hepimiz için hayırlısı olsun..hepimiz sağlıcakla alalım miniklerimizi kucağımıza...

Kolay ve saglıklı dogum dılıyorum... ne guzel bebegıne kavusuyosun yarın darısı bızımde basımıza ınsallah...
:nazar:

Nadire, canim Rabbim'e sigin ve bugün elinden geldigi kadar ibadetle gecir.
Bol bol dua et, zikir cek dularini üzerinden eksik etme hem yavrunun, hemde kendi üzerinden..

Dularim sen ve senin gibi yavrusuna kavusacak annelerle..

Allah yardimcin olsun ins canim...
bebegini kavuscaksin ne guzel. Rabbim seninle olsun ins...

allah yardımcın olsun canım kolay doğumlar olsun inşallah..doğum anılarını paylaş sende rahatlat bizi..benimde 1 ay kaldı allah hepimizin yardımcısı olsun..

kolay doğumlar olsun... Allah yardımcın olsun...
Ne mutlu yarın miniğin kucağında olacak...
böyle bebeğini kucağına alanları alacakları okuyunca gözlerim doluyor... Az kaldı bizim içinde ama zaman geçmiyor sanki...
ılerleyen günlerde güzel haberlerini bekliyor olacağım...

canım bir avazda inşaalhh bebegini saglıkla kucana alırsınn ALALH yar ve yardımcın olsun bizlerede duaa ettt olurmuu aklına gelirsee dogum esnasında yada doguma girerkenn

Allah yardımcın olsun canım.Sağlıcakla kucağına al yavrunu.Allah kolaylık versin.Darısı başımıza:CüvCüv:

son haftalar çok çabuk geçiyor kızlar..inanın anlamıcaksınız bile zamanın akışını.ben yarını bi atlatayım tüm yaşadıklarımı doğum öncesi ve sonrasında anlatıcam...

ben saatleri saymaya başladım

şimdi muhetmelen ya doğumdasın
yada hastanede
hayrılısı olsun
bebeğinle bir ömur mutluluklar

X