Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Piercing, Hızmayarın deldiricem ama bi bakın lütfen
arkadaşlar 4 ay önce sağ kulağıma 2.deliğimi deldirmiştim şimdi ona 3.yü solada 2.yi deldirmeyi istiyorum eczaneye gidicem fakat korkuyorum 3.deliği delerlerken acır mı? sert bi tabakaya denk geliyo birazcık . deldirdikten sonra ağrı falan çok olur mu?
hıc korkmayın kızlar ya.ben ortaokula mı lıseye mi ne gıdıyodum deldırmıstım bırınde 3 dıgerınde 4 delık var kulagımda.anlık bişey.sonra kı gunler yatarken fln dıkkat etmek gerekıyo ama acısı gecıyo yanı bana gore tbı.:)
Ya korkulcak birsey yok. Benım 2 kulağımdada 3 delik var kuyumcuda deldirmiştim. Adam kulağı delmeden önce soğuk bir sprey sıkıyor. Böylelikle acısını fazla hissetmiyosun.
Ya korkulcak birsey yok. Benım 2 kulağımdada 3 delik var kuyumcuda deldirmiştim. Adam kulağı delmeden önce soğuk bir sprey sıkıyor. Böylelikle acısını fazla hissetmiyosun.