- 8 Ağustos 2017
- 143
- 281
- 43
-
- Konu Sahibi Elifmanisadan36
Nerde olacaksınız? Umarım istediğiniz gibi olurArkadaşlar merhaba, kadınlar KULUBU başta olmak üzere, ekşi sözlük, donanım haber, vb bir çok burun estetiği forumunu yaladım yuttum... Çok istiyordum ama cesaretim yoktu ama... Artık tamamdır deyip, muayeneye gittim. Çünkü bulunduğum yerdeki devlet hastanesine, özelde çalışan bir çok burun estetiği yapan bir doktor geldiğini duymuştum.. Muayene esnasında söyledim, adımı telimi alıp sıraya koydular.. Geçen cuma günü aradılar ve. 4 tüp kan alıp Covid testi yapıldı birde tomografi çekildi. Genel cerrahi bölümüne yatış evrak vb işlemleri imzaladım.. Bugün medikal den malzemeleri aldım, malzemeler 1500 TL tuttu, cerrahi bölümü bir iğne istedi onu da aldım, doktorun asistanı bir yer söyledi orada stüdyoda 7 8 fotoğraf çektirdim 50 TL idi.. Ayrıntılı yazıyorum çünkü forumda uygun burun estetiği soran çok oluyor.. Bu gece 12 den sonra bişi yemeyeceğim içmeyeceğim inşallah doktorumun uzmanlığına ve ettiğim dualara güveniyorum.. Merak eden olursa devlet hastanesi aynı özel hastane gibiydi davranışları.. Geçen cuma günü anestezi doktoru yarım saate yakın görüştü, anlattı, korkularından bahsettim cesaret iğnesi diye halk arasında bahsedilen iğneden olmak istediğimi söyledim ameliyat öncesi tabiki yaparım siz rahat olun hep yanınızda olacağım dedi.. Kan alan hemşire çok iyiydi.. Tüm süreç iyi geçerse hangi il doktor vb yazarım.. İnşallah yarın akşama doğru tekrar yazarım ameliyatın sabah olacak.. Okuyanlardan hayır dua beklerim
Çok tesekkür ederim inşallah yarın akşama iyi geçti yazarım umarım her şey çok güzel olacakUmarım sağlıkla geçer dilediğiniz gibi olur geçmiş olsun şimdiden
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim yarın akşama yorum yazabilmek dileğiyleİnşallah süreç sizin için çok rahat ve mutlu geçer. Allah yardımcınız olsun :)
Amin canım inşallah çok tesekkür ederim, 2 çocuğum vat inşallah hayırlısıyla iyileşip yepyeni bir ben olurum, tekrar teşekkür ederimUmarım herşey yolunda gider, istediğiniz buruna kavursunuz. Hem rahat nefes alırsınız hem görüntü olarak hoş yüzünüze yakışır bir burun olur. Şans sizinle olsun
İnşallah güzel bir ameliyatın olur istediğin sonucu ağrısız sizisiz ulaşırsın rabbim yar ve yardımcın olsunArkadaşlar merhaba, kadınlar KULUBU başta olmak üzere, ekşi sözlük, donanım haber, vb bir çok burun estetiği forumunu yaladım yuttum... Çok istiyordum ama cesaretim yoktu ama... Artık tamamdır deyip, muayeneye gittim. Çünkü bulunduğum yerdeki devlet hastanesine, özelde çalışan bir çok burun estetiği yapan bir doktor geldiğini duymuştum.. Muayene esnasında söyledim, adımı telimi alıp sıraya koydular.. Geçen cuma günü aradılar ve. 4 tüp kan alıp Covid testi yapıldı birde tomografi çekildi. Genel cerrahi bölümüne yatış evrak vb işlemleri imzaladım.. Bugün medikal den malzemeleri aldım, malzemeler 1500 TL tuttu, cerrahi bölümü bir iğne istedi onu da aldım, doktorun asistanı bir yer söyledi orada stüdyoda 7 8 fotoğraf çektirdim 50 TL idi.. Ayrıntılı yazıyorum çünkü forumda uygun burun estetiği soran çok oluyor.. Bu gece 12 den sonra bişi yemeyeceğim içmeyeceğim inşallah doktorumun uzmanlığına ve ettiğim dualara güveniyorum.. Merak eden olursa devlet hastanesi aynı özel hastane gibiydi davranışları.. Geçen cuma günü anestezi doktoru yarım saate yakın görüştü, anlattı, korkularından bahsettim cesaret iğnesi diye halk arasında bahsedilen iğneden olmak istediğimi söyledim ameliyat öncesi tabiki yaparım siz rahat olun hep yanınızda olacağım dedi.. Kan alan hemşire çok iyiydi.. Tüm süreç iyi geçerse hangi il doktor vb yazarım.. İnşallah yarın akşama doğru tekrar yazarım ameliyatın sabah olacak.. Okuyanlardan hayır dua beklerim☘
Amin canım sabah hastanede olmam gerekiyor ama stres heyecan derken uyuyamadım, hayırlısı ile inşallah güzel geçer, tesekkür ederimİnşallah güzel bir ameliyatın olur istediğin sonucu ağrısız sizisiz ulaşırsın rabbim yar ve yardımcın olsun
Allah razı olsun canım oldum ameliyat resim atayım hatta, ama uzun uzun ayrıntılı yazımı daha iyi hissedince yazayım Bu tutuyoruz şu ara hep..Rabbim hayırlısıyla bu süreci atlatmayı nasip etsin
Hadi geçmiş olsun. Bitti gitti.Allah razı olsun canım oldum ameliyat resim atayım hatta, ama uzun uzun ayrıntılı yazımı daha iyi hissedince yazayım Bu tutuyoruz şu ara hep..
Çok geçmiş olsunAllah razı olsun canım oldum ameliyat resim atayım hatta, ama uzun uzun ayrıntılı yazımı daha iyi hissedince yazayım Bu tutuyoruz şu ara hep..
Ben burun estetiği oldum hiç korkma sonunda mutlu oluyorsun eğer güzel bi yere yaptıracaksan ilk başlarda çok şişkin kötü olabilir ama korkma düzeliyorArkadaşlar merhaba, kadınlar KULUBU başta olmak üzere, ekşi sözlük, donanım haber, vb bir çok burun estetiği forumunu yaladım yuttum... Çok istiyordum ama cesaretim yoktu ama... Artık tamamdır deyip, muayeneye gittim. Çünkü bulunduğum yerdeki devlet hastanesine, özelde çalışan bir çok burun estetiği yapan bir doktor geldiğini duymuştum.. Muayene esnasında söyledim, adımı telimi alıp sıraya koydular.. Geçen cuma günü aradılar ve. 4 tüp kan alıp Covid testi yapıldı birde tomografi çekildi. Genel cerrahi bölümüne yatış evrak vb işlemleri imzaladım.. Bugün medikal den malzemeleri aldım, malzemeler 1500 TL tuttu, cerrahi bölümü bir iğne istedi onu da aldım, doktorun asistanı bir yer söyledi orada stüdyoda 7 8 fotoğraf çektirdim 50 TL idi.. Ayrıntılı yazıyorum çünkü forumda uygun burun estetiği soran çok oluyor.. Bu gece 12 den sonra bişi yemeyeceğim içmeyeceğim inşallah doktorumun uzmanlığına ve ettiğim dualara güveniyorum.. Merak eden olursa devlet hastanesi aynı özel hastane gibiydi davranışları.. Geçen cuma günü anestezi doktoru yarım saate yakın görüştü, anlattı, korkularından bahsettim cesaret iğnesi diye halk arasında bahsedilen iğneden olmak istediğimi söyledim ameliyat öncesi tabiki yaparım siz rahat olun hep yanınızda olacağım dedi.. Kan alan hemşire çok iyiydi.. Tüm süreç iyi geçerse hangi il doktor vb yazarım.. İnşallah yarın akşama doğru tekrar yazarım ameliyatın sabah olacak.. Okuyanlardan hayır dua beklerim☘
Geçmiş olsun siz kime oldunuz?Ben burun estetiği oldum hiç korkma sonunda mutlu oluyorsun eğer güzel bi yere yaptıracaksan ilk başlarda çok şişkin kötü olabilir ama korkma düzeliyor
Ben hatayda bir doktora yaptırdım cok memnun olduğum söylenemez tam istediğim bu değil ama eski fotoğraflara baktikça farkı anlıyorum o yüzden mutluyumGeçmiş olsun siz kime oldunuz?
Anlıyorum,teşekkürlerBe
Ben hatayda bir doktora yaptırdım cok memnun olduğum söylenemez tam istediğim bu değil ama eski fotoğraflara baktikça farkı anlıyorum o yüzden mutluyum
Çok geçmiş olsun.Allah razı olsun canım oldum ameliyat resim atayım hatta, ama uzun uzun ayrıntılı yazımı daha iyi hissedince yazayım Bu tutuyoruz şu ara hep..