Yarın buluşuyoruz!

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Erkek arkadaşım yok ama birinden hoşlanıyorum, hoşlandığım kişiden çelişkili sinyaller alıyorum ve benden hoşlanıp hoşlanmadığından emin değilim. Şimdi bu kişiyi tanıyan bir arkadaş buluşma teklif etti, ben de kabul ettim ve cumartesi buluşuyoruz. Ama bu buluşma tam olarak bir çıkma sayılmaz yani benden beklentisi olmayacağı şekilde kabul ettim, çünkü biz arkadaşız ve arkadaşlar buluşabilir şeklinde.

Buluşmanın ilerleyen saatlerinde iş ciddiye biner de buluştuğum çocuk seni daha yakından tanımak istiyorum ya da ikinci bir defa daha buluşmak isterse ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü bu sefer beklenti oluşmuş olacak. Çok iyi biri ama hiçbirşey hissetmiyorum, diğer taraftan hoşlandığım çocuk benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Sırf birinden hoşlanıyorum diye iyi birini tanıma fırsatını mı tepiyorum diye düşünüyorum, tanımaya çalışsam bu sefer hoşlandığım kişinin kulağına giderse ve olacağı varda olmazsa diye endişeleniyorum. Ne yapacağım ben :/

Erkek arkadaşımla ilk gorusmemde cok kararsızdım. Hatta 2. Ve 3. Görüşmede de. Sonra buraya bi konu açtım herkes akışına bırak dedi. Oyle yaptim ve suan cok mutluyum diyebilirim. Kendine zaman ver karşında ki insanada tabi. Bu sure zarfinda kendini sartlandirmadan gez bulus flort et ne istiyosan onu yap :)

Erkek arkadaşım yok ama birinden hoşlanıyorum, hoşlandığım kişiden çelişkili sinyaller alıyorum ve benden hoşlanıp hoşlanmadığından emin değilim. Şimdi bu kişiyi tanıyan bir arkadaş buluşma teklif etti, ben de kabul ettim ve cumartesi buluşuyoruz. Ama bu buluşma tam olarak bir çıkma sayılmaz yani benden beklentisi olmayacağı şekilde kabul ettim, çünkü biz arkadaşız ve arkadaşlar buluşabilir şeklinde.

Buluşmanın ilerleyen saatlerinde iş ciddiye biner de buluştuğum çocuk seni daha yakından tanımak istiyorum ya da ikinci bir defa daha buluşmak isterse ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü bu sefer beklenti oluşmuş olacak. Çok iyi biri ama hiçbirşey hissetmiyorum, diğer taraftan hoşlandığım çocuk benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Sırf birinden hoşlanıyorum diye iyi birini tanıma fırsatını mı tepiyorum diye düşünüyorum, tanımaya çalışsam bu sefer hoşlandığım kişinin kulağına giderse ve olacağı varda olmazsa diye en/dişeleniyorum. Ne yapacağım ben :/
Birş eğlencelik olsun diğeri Evlenilecek, diyorum ya ne gönlün varmış ne gönlün yine diyorum sen evlenme böyle devam et şip sevdi gibisin bugün ona yarın başkasına işin zor gönlüne kelepçe tak kayup duruyor,hahaha:))

İlla ikisinden biri olmak zorunda mı?
Bana çok itici ve riskli geliyor genç kızların böyle dar alanlarda paslaşmaları.

Haha :)) komiksiniz valla. :))))
Adam diğer arkadaşına ben bu kızdan hoşlanıyorum, tanımak için buluştum bir kere dese bile diğer adam sizden zaten uzak durur. Boşuna dert edinmeyin derim, diğeri size artık bakmaz, unutun onu derim.

Back