Lekeler, Çiller Yarın benimi aldırıyorum doktordan gün aldım kızlarrrrr!!! yardım edin

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
tabiki yazarım cnm herkese verdiği destekten dolayı teşekkür ederim arkadaşlar

Şimdiden geçmiş olsun canım :1hug:
Benim duyduğum kadarıylada birşey hissetmiyormuşsun yani acımıyormuş, korkma...
Hem ilerde büyüyüp tehlike taşımasındansa şimdi aldırmak daha iyi..
Aldırıp kurtulcaksın ve rahatlıcaksın bunu düşün a.s.

2de alıncak sonuçları yazarım kıslarrrrrrrrrrrrrr :CüvCüv: :CüvCüv:

ay inşallah sorunsuz agrısız gecer.. bu arada ismimi degiştirdim.. ışıl ışıl degil ışık sadece:)

kızlar 1,30da evden çıkıorum ben bana dua edin nolur hepinizi öptümmmmm

kızlarrrrr inanamıcaksınız beş dakikada aldırdım benimi :teytey:
ay doktorumda çok tatlı bir bayandı sağolsun ya sadece iğne vururken iğne acısı oldu o kadar sonra hiç acımadı çıkardığı beni patolojiye gönderdi test edilcek
ama benin alındığı yere pansuman yaptı
bir hafta sonra sağlık ocağında dikişini çıkarttır dedi
hiç iz kalmıcak bir dikiş attım dedi :dance:
bi tane daha vardı hastanede sadece bir tane alınıomuş 15gün sonra diğerini alabiliriz dedi
ama sormayı unuttum dikiş alınana kadar pansumanı orda mı kalcak fisfisfis
manyağım ya :mymeka:
neyse sağlık ocağına gidip sorayım yada bilen varsa ne olur sölesin kızlar pansuman dikiş alınana kadar kalcak mı ki :sm_confused:

gecmiş olsun gördün mü ne kadar kolay ve rahat olmus.. bu arada üzerine konan pamugu cıkartma saglık ocagındaki hemsirelere sormadanda su degdirme dikili yere...

tamam canım sadece iğne vururken acıdı sonra hiç acımadı ya korkularım boşunaymış :lepi: :lepi:

geçmiş olsun canım....cabuk atlatmışsın....pamuk dikiş alınana kadar kalsın....mikrop falan kapmasın pamuğu açınca zaten dikişler kötü durur....yalnız geçmeye başlayınca tatlı tatlı kaşınıyor....pamuğu alıp ileride sadece bant yapıştırabilirler o zaman rahat rahat yıkayabiliyorsunda....

kızlar çok saolun en iyisi pansumanla kalması dimi mikrop falan kaparsa kötü olur Allah korusun :1shok:
öptüm hepinizi hiçte korkulcak bişi deyilmiş sositososito

Bende aldirmayi dusunuyorum ama korkuyorum iz kalir diye,, seninki nasil oldu lazerlemii??
iz kaldimi sonra cnm??

Bende aldirmayi dusunuyorum ama korkuyorum iz kalir diye,, seninki nasil oldu lazerlemii??
iz kaldimi sonra cnm??

cnm ben benimi devlet hastanesinde aldırdım çenemdeydi yani önce iğne vurup uyuşturdu sonrada bişeyle aldı onu dikiş attı bi hafta kalsın dedi ama tanıdığın düğünü var die ben günde çıkardığım için çok az iz kaldı ama çok dikkatli bakarsan sivilce izi gibi duruo ve bepanthene sayesinde çok daha küçüldü yok gibi hiçbişi yani şakkıdı
etbeni olduğu için lazerle almadı yanağımdaki benide şubat tatilinde aldırcam inş :Saruboceq:
aynı doktora aldırcam çok iyi biri çokta ilgilenio yani ama lazerle nasıl oluo hiçbi fikrim yok istersen netten araştır cnm a.s.

Sag ol cnm sanada gecmis olsun benimki et benimkiler et beni deil ama iki tanesi biraz kabarik sekilde ne olur bilmem arastirma yapmam lazim cnm.. bende bi suru varr bide :) hepsini bi gunde alinmaz,i acaba ?
ilgin icin sag ol cnm.. opuyrum senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…