Yarın ameliyat olcam !!!

qadife

Rabbim Sana Emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
6.943
2
156
Sivas
Safra kesemde taş varmış yarın ameliyat olcam :çok üzgünüm:
inş güzel geçer ve biran önce atlatıp saglıgıma kavuşurum :Saruboceq:
stres oluyorum korkuyorumda ama sancılarımdan kurtulcam buna seviniyorum :a015:
dualarınızı eksik etmeyin a.s. :1hug: :enbuyukkk:

Çok geçmiş olsun canım, korkma sakın şimdi ameliyatlar kolaylaştı bayağı,
Çabucak git, sağlığına kavuş gel bekliyoruz :enbuyukkk::enbuyukkk:

çok geçmiş olsun canım korkma bu ameliyatlar doktorlar için o kadar basitki
allahın izniyle eskisinden çok iyi olucaksın

geçmiş olsun canım...
annemde ameliyat olmuştu çok sancısı oluyordu ki çok şükür kurtuldu
ALLAH yardımcın olsun....

Allah yardımcınız olsun. Stres yapmayın sakın kendinize... ınşallah herşey yolunda gider...
Şimdiden geçmiş olsun...

ıyi haberlerle görüşmek üzere canım benim..
Öpüyorum seni kocaman bizi habersiz bırakma emi?

Geçmiş olsun canım,
Allah şifa versin,güzel haberlerinizi bekliyoruz...
sevgiler...

çok geçmiş olsun. kardeşimde ameliyat olmuştu, sancılarından kurtuldu. güzel haberlerinizi bekliyoruz. acil şifalar diliyorum a.s.

Çok geçmiş olsun canım.Umarım çabuk iyileşirsin.
3 aydan fazla belki oluyordur,sağ göğüs altımda,tam safranın olduğu yer sabahtan ağrımaya başladı,babamda da safra taşı var ben uyuz oldum bir iki önce de yaprak dökümünde leylanın safra ameliyatı vardı,eyvah dedim hapı yuttuk,genel cerrah a gittim anlattım durumu,muayene etti,safra sizin gibi sarışınları sever dedi doktor.Kan tahlili,ultrason istedi.Ultarsoncu da akşama doğru geleceği için tıp merkezine eve geldim,açtım bilgisayarı ameliyatları seyrettim,hatta göbek deliğinden ameliyat bile oluyormuş,tamam dedim o doktora gideerim diye kötü bir şey çıkarsa.Bolca suyu içtim gittim korka korka ultrasona,neyse ki ultrasonum temiz çıktı,doktor da baktı gazdan dolayı kaynaklanabilir dedi,gerçekten de öyleymiş,eve geldim bir süre sonra mısırları patlatmaya başladım

gecmiş olsun gadifecim.açil şifalar inşallah.ameliyat olmuşsundur.inşallah şimdi iyisindir.güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq:a.s.

çokkk tşk ediyorum hepinize opuyorumnanaktan
ameliyat oldum güzel geçti herşey eskisinden iyiyim çok şükür evde istirahat ediyorum a.s

Back