Doğuma Hazırlık yarim saate doguma gidiyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Baradiel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
146
2
38
kizlar yarim saat sonra hasteneye gidiyorum yaklasik 2saat sonra allah izin verirse bebegime kavusucam lutfen bana dua edin hersey guzel gecsin bugun dogum yapcak olan butun annelere sans diliyorum allah hepmizin yardimcisi olsun saglicakla bebeklerimize kavusalim sizleri cok seviyorum hamilelegimden beri hep yanimda oldunuz bilgilerinzle tecrubelerinizle yakinda gorusmek uzere optum opuyorumnanaktan

kizlar yarim saat sonra hasteneye gidiyorum yaklasik 2saat sonra allah izin verirse bebegime kavusucam lutfen bana dua edin hersey guzel gecsin bugun dogum yapcak olan butun annelere sans diliyorum allah hepmizin yardimcisi olsun saglicakla bebeklerimize kavusalim sizleri cok seviyorum hamilelegimden beri hep yanimda oldunuz bilgilerinzle tecrubelerinizle yakinda gorusmek uzere optum opuyorumnanaktan
canım.Allahın izniyle inş.alırsın bebeğini sağlıcakla kucağına...

allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...guzel haberlerınızı beklıyoruz.çabuk donun...

hayırlı olsun Allah saglıkla kavusmak nasıp etsın bahtı acık olsun bebegının...

Oyhh oyyhh canim benim..
Rabbim hayirli bebisini kucagina almayi nasip eylesin..
Hadi gözün aydin olsun..

Canım Allahın izniyle sağlıkla al kucağına bebişini. Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün a.s.

allahım analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun darısı bızım basımıza:nazar:

tebrik ederim canım. okuyunca içim bir tuhaf oldu heyecan yaptım 2 ay sonrada ben doğuma gidiyor olucam amanınnnn
allah analı babalı büyütsün.

sen bebeğini çoktan kucağına almışsındır bu saattlerde
ayy çok heyecanlı yaa

kizlar dogum yaptim bebegim cok iyi allaha sukur hersey yolunda herkeze cok tesekkurler dualari icin ve hersey icin su an cok uykusuzum ve butun aile burda tam uyuyim diyorum biri gelip bebge bakiyor hem laousalik hem bu zor oluo gartip bir piskoloji ama melegim minik kusum benimle allahim inanailmaz bir duygu isteyen ve bekleyen herkeze yasatir insallah (AMIN)

kavuşmuşundur bebeğine..hadi hayırlı olsun:))
ah ah bakalım biz ne yapacağız :ecrin_bebek:

X