arkadaşlar birşeyi çok merak ediyorum benim rahmimde doğuştan yapısal bozukluk var. unicorn uterus(yarın rahim olarak geçiyor) rahmimin yarısı gelişmemiş sağ tüp ve sağ yumurtalığım yok. sol tüpüm açık ve sol yumurtalığım sağlıklı. bu şekil de 1 kez gebe kaldım 8.haftasında kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.düşük ve erken doğum gibi risklerim var rahmimde gelişmeyen kısmı yüzünden normal bir rahimden daha ufak.1 gebeliğe ancak müsait. o da dikiş atılarak ve belki de yatarak. ama belli de olmuyor rahmi böyle olup normal zamanında doğuran insanlar var doktorum hep rahminn gebeliği taşıyabilecek durumda diyor. çok uzun anlattım ama şimdi sadede geliyorum. içimdeki ikiz kız bebek aşkına engel olamıyorum bunca zorluğa içim istiyor. birisinden duymuştum bu şekilde yarım rahimli olup ikiz doğurmuş. çevrenizde yada ikiz annelerinde var mı böyle birisi??
tabiki öncelikle Allah 1 tane sağlıklı versin inşallah. ikizi taşımak da kolay değildir elbet ama merak ettim.
tabiki öncelikle Allah 1 tane sağlıklı versin inşallah. ikizi taşımak da kolay değildir elbet ama merak ettim.