- 12 Nisan 2023
- 19
- 3
- 6
- 31
- Konu Sahibi merve_cnnn
peki kalp atışı duydunuz mu 8 haftalık olanda ? Size ne yorum yaptı doktorunuz ?Anladım. Benim biri 6 haftalikti diğeri 8 haftalikti kalbi durdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki kalp atışı duydunuz mu 8 haftalık olanda ? Size ne yorum yaptı doktorunuz ?Anladım. Benim biri 6 haftalikti diğeri 8 haftalikti kalbi durdu
Evet kalp atışını duyduk 1 hafta sonra muayeneye gittim kalp atışı durmuş dedi kürtaj yapıldı doktor kesin birşey demiyor sadece ihtimaller üzerine yorum yaptı ama ben yapılması gereken testleri yaptırmak istiyorumpeki kalp atışı duydunuz mu 8 haftalık olanda ? Size ne yorum yaptı doktorunuz ?
Sağlıksız gebeliklerde düşük oluyor falan dedipeki kalp atışı duydunuz mu 8 haftalık olanda ? Size ne yorum yaptı doktorunuz ?
hangi testleri yaptıracaksınız ? Embriyonuza genetik yaptırmış mıydınız ? Bir de hangi doktora gidiyorsunuz ?Evet kalp atışını duyduk 1 hafta sonra muayeneye gittim kalp atışı durmuş dedi kürtaj yapıldı doktor kesin birşey demiyor sadece ihtimaller üzerine yorum yaptı ama ben yapılması gereken testleri yaptırmak istiyorum
Hayir embriyoya genetik yaptırmadım.. doktoru özelden mesaj atarimhangi testleri yaptıracaksınız ? Embriyonuza genetik yaptırmış mıydınız ? Bir de hangi doktora gidiyorsunuz ?
ben acıbadem ataşehir cem bey e gidiyorum istanbuldayım.Benim son denememdeki embriyoma genetikte yapıldı.Ama yine düştü.Bakalım önümüzdeki ay gidip doktorun dediği bağışıklık testini yaptıracağım.Hayir embriyoya genetik yaptırmadım.. doktoru özelden mesaj atarim
Bağışıklık testi ne oluyorben acıbadem ataşehir cem bey e gidiyorum istanbuldayım.Benim son denememdeki embriyoma genetikte yapıldı.Ama yine düştü.Bakalım önümüzdeki ay gidip doktorun dediği bağışıklık testini yaptıracağım.
bende tam olarak bilmiyorum doktorum öyle söyledi.Biraz araştırdım rahimin içerisinde katil hücreler varmış bu hücreler bebeği yabancı madde gibi görüp dışarı atmak istiyormuş.Eğer bu hücrelerin oranı yüksek ise onları baskılamak için serum veya iğne tedavisi uygulanıyormuş.Bağışıklık testi ne oluyor
Ben kortizon kullandığım halde düşük oldu. Belki başka bir hormonla alakalıdır sizin bahsettiğiniz..bende tam olarak bilmiyorum doktorum öyle söyledi.Biraz araştırdım rahimin içerisinde katil hücreler varmış bu hücreler bebeği yabancı madde gibi görüp dışarı atmak istiyormuş.Eğer bu hücrelerin oranı yüksek ise onları baskılamak için serum veya iğne tedavisi uygulanıyormuş.
Embriyonun kalitesi de önemli , genetiği de önemli tabi benim o konulardan kafam rahattı.Bakalım Allah sonumuzu hayırlı etsin çok zor bi durum.Ben kortizon kullandığım halde düşük oldu. Belki başka bir hormonla alakalıdır sizin bahsettiğiniz..
Bende gidip tahlilleri yaptırmak istiyorum