Yarım rahim (unicornus uterus)

muallimecik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
13
11
28
Herkese merhaba bir süredir yaşadığım bebek sahibi olmak isteme sürecinden bahsedip biraz ümit dilenmek istiyorum. 2022 kasımda evlendim. 28 yaşına giricem bu ay sonunda. Geçen yıl aralık ayında eşimin azospermi olduğunu öğrendik . Sonrasında ben de tek rahimli olduğumu öğrendim . Bu ay sonunda tüp bebek için hastaneye gideceğiz . Ama çok üzülüyorum yani her ikimizin de bu kadar eksik olması bize bi evlat nasip eder mi ? Lütfen ümit hikayesi olan varsa paylaşabilir mi ? Çok ihtiyacım var

Benimde tuplerim tıkalı tüp Bebek onerilidi

Bizlere de nasip olur inşallah
Nerelisinz nerede yapacaksınız özelde mi
istanbuldayız bu olayların hiçbirinden haberimiz yokken sperm testi için çapa tıp fakültesinden başladık hikayeye . Eşimin azospermisi benim yarım rahimli olmam derken tüp bebeğe kadar geldik . Doktor yaşın çok değil daha önce düşüğün de olmamış sıra gelir bizde bi başlayalım olmazsa kalan spermleri alır özele geçersiniz isterseniz dedi . Biz de öyle yapalım dedik

Merhaba, bende yarım rahimliyim tüp bebek tedavisi ile 2 düşüğüm oldu Allah hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla nasip etsin inşallah tüm isteyenlere

İmkansız değil mümkün :) azospermiyi düzeltip sonra senin yumurtalıklarına göre hareket edip belli ilaçlarla dozlarla uyarıp tüp bebek ile hamile kalabilirsin. Zorlu süreç uzun süreç bazen hemen olmuyor da olabilir ama denemekte fayda var her deneme de şans daha da artıyor diyorlar zaten.

Tabii düzelebilir. Zaten bir senedir süreçteyiz eşimden sperm çıkardılar bana sıra gelince zaten yarım rahimli olduğumu öğrendim . İmkansız demediler ama . İşte tutmama düşük vs durumlar insanı düşündürüyor. Hastane koridorlarında yılları heba olmuş çok kadınla karşılaştım insan ister istemez acaba ben de mi böyle olacağım diyor

her ikimizin de bu kadar eksik olması bize bi evlat nasip eder mi ?
Lütfen böyle cümleleri kendiniz için kurmayın. Siz eksik değilsiniz. Nasip eder. Sizi o şekilde yaratan sizi görüyor. Evladınızı da verecek. Tedavi ile de olsa verecek. Üzülmeyin. Adet olmanız yeterlidir. Ben de çift rahimliyim. Öyle düşünmeyin.

Doğru söylüyorsunuz insan bazen işte bi anda ümitsizliğe düşebiliyor teşekkür ederim desteğiniz için normalde çok pozitifim de işte süreçler yoruyor . Çift rahimin de bizimle sıkıntısı aynı diye biliyorum doğru mu

Çift rahimin de bizimle sıkıntısı aynı diye biliyorum doğru mu
Hemen hemen aynı tek avantajı ikisinin de çalışıyor olması. Yani birinden birinde ya da ikisinde hamilelik olabilir bence takılmayın yaa. Süreç uzun olabilir. Ama şükür ki her şeyin çözümü var artık. Ya eski devirde olsaydık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…