• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendini sosyal medyada dindar gösterenlerde hep dikkat etmek lazim. Bir ara Umm Abdullah ve Hasanat diye bir cift cok paylasiliyordu. Ist muslimcouplegoals felanda filan. Sonra kadinin gercekte acik oldugu (hatta acik ikinci bir hesabi vardi) ve adamin müslüman olmadigi ortaya cikti. Daha önce tabi bir sürü yardim parasi toplamislardi. O para yok ortada 😬

Spam olup olmadığımı soruyormuş kendisi.Ama evet bende sizin gibi düşündüm ve soyledim ne alaka diye biraz bir iki birşey yazınca bana tanismadiginiz birisi ile atarli bir şekilde konuşmak doğru değil dedi
Hoca atarlı konuşma mi dedi ?
Bu dini bir sohbet değil bildiğin köy kahvesi 😆

biz burda ETH zurich de master yapan insana seni yerim limonlu turta yazanı gördük 😁
sizde yazın nolacak.

Kimdir bu çift😁😁😁

Şaşırmadım, ben de benzer bir okuldan PhDyim ünvden aynı sınıfta olduğum eleman da bana yazmış ki naber çikilop😂😂 aşk öyle degree falan dinlemez seviyorsan gidip konuşcaksın😎

Kızlar selam.Geçenlerde instagramda keşfet bölümünde tesadüfen bir video gördüm ilgimi çekti ve kaydettim.Birisi dini konular üzerine muhabbet ediyordu.Daha sonra bu kişinin videolarını izledikçe konuşma tarzından mıdır bilmem baya etkilenmeye başladım ki bu başıma ilk defa geliyor.Artık günün her saati videolarına bakar oldum ve en sonunda bu kişiye din ile ilgili özelden soru sordum.Soruma cevap verdi fakat kısa ve özdü.Dikkat çekeyim diye instagram hikayelerine felan yorumlar yazdım ama bilmiyorum beni farkeder mi sonuçta çok fazla takipçisi var ve öğrendiğim kadarıyla da kadınlardan baya teklif falanda gidiyormuş.Ben dayanamadım geçenlerde yine soru sordum ve bana gerçek tam adınızı, mesleğinizi söylersiniz sorunuzun cevabını daha sonra alırsınız diye mesaj yazdı. İstediği şeyleri yazdım ama okuyup geçti

Kizlar yardımınıza ihtiyacım var, bu kişiden çok hoşlanıyorum Eğer dayanamayıp hoşlandığımı söylersem diğerlerinden farkım kalmayacak.Ama aklımdanda bir türlü çıkaramıyorum.Acil cevap kızlar,ne yapmalıyım?
Sizi mantıklı olmaya davet ediyorum.

Yalnız o kedileri seven çok tatlı biri değil mi ya, denk gelince ben de bakıyorum videolarına . Din adamları böyle olmalı bence kesinlikle.
Katılıyorum normalde hoca kesimini çok takip etmem ama keşfette rastladım kedici hocaya hayvanlara olan bakış açısı çok hoşuma gitti. İyiye güzele sevk etmek önemli o da bunu yapıyor

Kendini sosyal medyada dindar gösterenlerde hep dikkat etmek lazim. Bir ara Umm Abdullah ve Hasanat diye bir cift cok paylasiliyordu. Ist muslimcouplegoals felanda filan. Sonra kadinin gercekte acik oldugu (hatta acik ikinci bir hesabi vardi) ve adamin müslüman olmadigi ortaya cikti. Daha önce tabi bir sürü yardim parasi toplamislardi. O para yok ortada 😬
çünkü muhafazakar çiftleri sadece muhafazakar oldukları için takip eden garip bi kitle var iyi yapmışlar bence :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X