Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum
- Konu Sahibi Redacan
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hocam gusulün farzı kaç üç diyen var beş diyen var diyerek girsin mevzuya benceNe sandın bende her türlüsüne taktik var
Oo o abimizse işi biraz zor kesin taliplisi çokturYes yesss maşalahhh orman gibi gür
Hocam orucken sakız çiğnenir mi , dış fırçalanir mi ya da bitcoin günah mı diye sorsunHocam gusulün farzı kaç üç diyen var beş diyen var diyerek girsin mevzuya bence
Valla bilmem onu sosyal medya kullanmadığım için,abi spor bölümü mezunuymuşOo o abimizse işi biraz zor kesin taliplisi çoktur
Gusül niyeti daha iyi belli eder diye düşündümHocam orucken sakız çiğnenir mi , dış fırçalanir mi ya da bitcoin günah mı diye sorsun
Kendini sosyal medyada dindar gösterenlerde hep dikkat etmek lazim. Bir ara Umm Abdullah ve Hasanat diye bir cift cok paylasiliyordu. Ist muslimcouplegoals felanda filan. Sonra kadinin gercekte acik oldugu (hatta acik ikinci bir hesabi vardi) ve adamin müslüman olmadigi ortaya cikti. Daha önce tabi bir sürü yardim parasi toplamislardi. O para yok ortada
Beb olsam hocam çok rüyalaniyorum napmam lazım derim bu bir gercek cünküHocam gusulün farzı kaç üç diyen var beş diyen var diyerek girsin mevzuya bence
O zaman daha sıkıntı en iyisi gittiği spor salonunu bulsun oraya kayıt olsun doğru kişiyse öyle soru sormakla olmszValla bilmem onu sosyal medya kullanmadığım için,abi spor bölümü mezunuymuş
Hoca atarlı konuşma mi dedi ?Spam olup olmadığımı soruyormuş kendisi.Ama evet bende sizin gibi düşündüm ve soyledim ne alaka diye biraz bir iki birşey yazınca bana tanismadiginiz birisi ile atarli bir şekilde konuşmak doğru değil dedi
Bu dini bir sohbet değil bildiğin köy kahvesi
Ahahaha sesli güldümBeb olsam hocam çok rüyalaniyorum napmam lazım derim bu bir gercek cünkü
Öyle hemen şey etmese iyi olur gibiGusül niyeti daha iyi belli eder diye düşündüm
Omu değilmi bilmiyorumda gugulll amca direk bunu gösterdii,,O zaman daha sıkıntı en iyisi gittiği spor salonunu bulsun oraya kayıt olsun doğru kişiyse öyle soru sormakla olmsz
biz burda ETH zurich de master yapan insana seni yerim limonlu turta yazanı gördük
sizde yazın nolacak.
Kimdir bu çift
Şaşırmadım, ben de benzer bir okuldan PhDyim ünvden aynı sınıfta olduğum eleman da bana yazmış ki naber çikilop aşk öyle degree falan dinlemez seviyorsan gidip konuşcaksın
Sizi mantıklı olmaya davet ediyorum.Kızlar selam.Geçenlerde instagramda keşfet bölümünde tesadüfen bir video gördüm ilgimi çekti ve kaydettim.Birisi dini konular üzerine muhabbet ediyordu.Daha sonra bu kişinin videolarını izledikçe konuşma tarzından mıdır bilmem baya etkilenmeye başladım ki bu başıma ilk defa geliyor.Artık günün her saati videolarına bakar oldum ve en sonunda bu kişiye din ile ilgili özelden soru sordum.Soruma cevap verdi fakat kısa ve özdü.Dikkat çekeyim diye instagram hikayelerine felan yorumlar yazdım ama bilmiyorum beni farkeder mi sonuçta çok fazla takipçisi var ve öğrendiğim kadarıyla da kadınlardan baya teklif falanda gidiyormuş.Ben dayanamadım geçenlerde yine soru sordum ve bana gerçek tam adınızı, mesleğinizi söylersiniz sorunuzun cevabını daha sonra alırsınız diye mesaj yazdı. İstediği şeyleri yazdım ama okuyup geçti
Kizlar yardımınıza ihtiyacım var, bu kişiden çok hoşlanıyorum Eğer dayanamayıp hoşlandığımı söylersem diğerlerinden farkım kalmayacak.Ama aklımdanda bir türlü çıkaramıyorum.Acil cevap kızlar,ne yapmalıyım?
Katılıyorum normalde hoca kesimini çok takip etmem ama keşfette rastladım kedici hocaya hayvanlara olan bakış açısı çok hoşuma gitti. İyiye güzele sevk etmek önemli o da bunu yapıyorYalnız o kedileri seven çok tatlı biri değil mi ya, denk gelince ben de bakıyorum videolarına . Din adamları böyle olmalı bence kesinlikle.
çünkü muhafazakar çiftleri sadece muhafazakar oldukları için takip eden garip bi kitle var iyi yapmışlar benceKendini sosyal medyada dindar gösterenlerde hep dikkat etmek lazim. Bir ara Umm Abdullah ve Hasanat diye bir cift cok paylasiliyordu. Ist muslimcouplegoals felanda filan. Sonra kadinin gercekte acik oldugu (hatta acik ikinci bir hesabi vardi) ve adamin müslüman olmadigi ortaya cikti. Daha önce tabi bir sürü yardim parasi toplamislardi. O para yok ortada
Buna hazırlıksız yakalandım Gerçekten her türlü taktik mevcut saygıyla eğiliyorum önündeBeb olsam hocam çok rüyalaniyorum napmam lazım derim bu bir gercek cünkü
Çok istismara açık bir konu malesef . Bazı istisna olanlar vardır ama genel olarak istismar edildiğini düşünüyorumçünkü muhafazakar çiftleri sadece muhafazakar oldukları için takip eden garip bi kitle var iyi yapmışlar bence
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.