Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki oKişisel bilgiler istiyorsa yildizname falan mı bakıyorlar? Eğer öyleyse dindar, güvenilir diye bakmayın. Başınıza iş alırsınız
Sorun o ki ayrı şehirlerde yaşıyoruzNiyetim hayırlı bir evlilik yapmak Allah rızası için bunun için bir görüşebilir miyiz kahve falan içeriz yazsana belki kabul eder
eee kim buBelki o
Sorun o ki ayrı şehirlerde yaşıyoruz
Alt tarafı din ile ilgili bir soru sordum.Belki profil fotoğrafım hoşuna gitti konuşmak istediKişisel bilgiler istiyorsa yildizname falan mı bakıyorlar? Eğer öyleyse dindar, güvenilir diye bakmayın. Başınıza iş alırsınız
Ayni kisiden bahsediyormusuzYok kedici hoca dediğim kişi Hafiz Mustafa Efe.
bu çok iyiaman yaz şansını dene ne kaybedeceksin ki ?
belki Tarkanın pınarı olursun sende
sosyal medyasını farklı kişiler yönetiyor olabilir.çoğu öyle yapıyor.yoksa zaman bulamazlar yani hem içerik üretip,hem paylaşım yapacak, hem hikayeydi,dm'ydi vs vs.Alt tarafı din ile ilgili bir soru sordum.Belki profil fotoğrafım hoşuna gitti konuşmak istedi
anlamadım neden sordu
Zekeriya Beyaz ?Sen boş ver onu..
Ben sana ultra dindarini ve tam unlusunu bulurum.
1/2 ünlüyü ne yapacaksın bacım sen.
Yarım somun gibi..
O lord of the rings zaten,her bunye kaldıramaz..Zekeriya Beyaz ?
Ayhh tarifle arattınız mı cidden çok güldüm valla
Ay evet ya o bilmiyorum çok kıro geliyo ondan galiba bi de çok kendini övüyo shehsjsSerdar Tuncer mi ayyyy deme yaaa çok severim ben onu neden öyle dövesin geliyo ki
ozelden diyeyim kadin kapi komsum
hayalhanemde bi genç vardi sürekli çikardi belki o:)
bekardi kendisi ... onu biliyorum çok da yakışıklı adini bilmiyorum
Kızlar uyudum uyandım işe gittim geldim, ne oldu bir arpa boyu yol alamamışız hala kim bu yarı ünlü imam bilmiyor muyuz?