Gerekli miktarda,gerekli yerlere,gerektiği kadar ödeme yapılmıştır.Adamın yıllarca tv de vs boy göstermesine nasıl izin verildiğini anlamak mümkün değil.
kapışırız onun için
vermemm isim falan.yeni bir rakip istemiyoruzzKimin için kapışıyorsunuz , adam kim ; isim verin
Sen boş ver onu..vermemm isim falan.yeni bir rakip istemiyoruzz
ben de sıfır ünlü bir koca var anacığımm.darısı bekarların başınaSen boş ver onu..
Ben sana ultra dindarini ve tam unlusunu bulurum.
1/2 ünlüyü ne yapacaksın bacım sen.
Yarım somun gibi..
vermemm isim falan.yeni bir rakip istemiyoruzz
valla benım takıp ettıgım dındar olan o az populer bı kac genc cocuk evlı barklı. bı de yazılan msjlara kadınlar bakıyordu :) erkekler cvp vermıyordu. senıınkı de oyle bısı olabılır :) ama hıc bırı dını soru sorunca secere ıstemez. baska bısıler donuyo sızınkındeKızlar selam.Geçenlerde instagramda keşfet bölümünde tesadüfen bir video gördüm ilgimi çekti ve kaydettim.Birisi dini konular üzerine muhabbet ediyordu.Daha sonra bu kişinin videolarını izledikçe konuşma tarzından mıdır bilmem baya etkilenmeye başladım ki bu başıma ilk defa geliyor.Artık günün her saati videolarına bakar oldum ve en sonunda bu kişiye din ile ilgili özelden soru sordum.Soruma cevap verdi fakat kısa ve özdü.Dikkat çekeyim diye instagram hikayelerine felan yorumlar yazdım ama bilmiyorum beni farkeder mi sonuçta çok fazla takipçisi var ve öğrendiğim kadarıyla da kadınlardan baya teklif falanda gidiyormuş.Ben dayanamadım geçenlerde yine soru sordum ve bana gerçek tam adınızı, mesleğinizi söylersiniz sorunuzun cevabını daha sonra alırsınız diye mesaj yazdı. İstediği şeyleri yazdım ama okuyup geçti
Kizlar yardımınıza ihtiyacım var, bu kişiden çok hoşlanıyorum Eğer dayanamayıp hoşlandığımı söylersem diğerlerinden farkım kalmayacak.Ama aklımdanda bir türlü çıkaramıyorum.Acil cevap kızlar,ne yapmalıyım?
Yahu olsun..ben de sıfır ünlü bir koca var anacığımm.darısı bekarların başına
benim uykum geldi.sabaha öğrenen hayrına etiketlesin anacığımm.herkese iyi gecelerr25 sayfa konu. O kadar ihtimal ve olasılığı google ladım. Konu sahibi kime bu denli sevdalandı , anlamadım.
Konuda: ihtimal olarak adı geçen hiç bir adam da dönüp bir daha baktıran insanlardan değillerdi.
benim uykum geldi.sabaha öğrenen hayrına etiketlesin anacığımm.herkese iyi gecelerr
ben de sıfır ünlü bir koca var anacığımm.darısı bekarların başına
5-10 bin borç istiyordu Arthur hey gidi günler hey. Ejderhasını sucuk yaptıracaktı adam fakirlikten. İşte zenginliğine güvenmemek lazım, hayat bu, bugün krallık yarın sefalet belli olmuyor... Çok ibretler almıştık o konudan hepimiz.
Ben de küçükken Okan Bayülgen e aşıktım.Onu izler ağlar imkansızlığını bildiğimden ağlardımKızlar selam.Geçenlerde instagramda keşfet bölümünde tesadüfen bir video gördüm ilgimi çekti ve kaydettim.Birisi dini konular üzerine muhabbet ediyordu.Daha sonra bu kişinin videolarını izledikçe konuşma tarzından mıdır bilmem baya etkilenmeye başladım ki bu başıma ilk defa geliyor.Artık günün her saati videolarına bakar oldum ve en sonunda bu kişiye din ile ilgili özelden soru sordum.Soruma cevap verdi fakat kısa ve özdü.Dikkat çekeyim diye instagram hikayelerine felan yorumlar yazdım ama bilmiyorum beni farkeder mi sonuçta çok fazla takipçisi var ve öğrendiğim kadarıyla da kadınlardan baya teklif falanda gidiyormuş.Ben dayanamadım geçenlerde yine soru sordum ve bana gerçek tam adınızı, mesleğinizi söylersiniz sorunuzun cevabını daha sonra alırsınız diye mesaj yazdı. İstediği şeyleri yazdım ama okuyup geçti
Kizlar yardımınıza ihtiyacım var, bu kişiden çok hoşlanıyorum Eğer dayanamayıp hoşlandığımı söylersem diğerlerinden farkım kalmayacak.Ama aklımdanda bir türlü çıkaramıyorum.Acil cevap kızlar,ne yapmalıyım?
Ya bu gercek miii? Keske konunun linki olsa :)) Gercekten Kral Arthur'un kendisinden gelecek 5-10bine ihtiyaci oldugunu dusunen bir insan oldugunu beynim reddediyor
Şansım var o zaman deneyeceğim bakalımO adami bu sekilde elde etmeniz icin sosyal medya hesabinizda cok guzel resimleriniz olmasi lazim, ya da sizin dikkat cekici bir guzelliginiz olmasi lazim. Sadece bu tur kadinlar boyle internetten buldugu bir adamdan hoslandiysa basariya ulasabiliyor.
Bende onu anlamaya çalıştım meslek ne alaka ya da tam isim.Sonucta cevabını verir geçersin. Niye öğrenmek istedi bilemedimvalla benım takıp ettıgım dındar olan o az populer bı kac genc cocuk evlı barklı. bı de yazılan msjlara kadınlar bakıyordu :) erkekler cvp vermıyordu. senıınkı de oyle bısı olabılır :) ama hıc bırı dını soru sorunca secere ıstemez. baska bısıler donuyo sızınkınde
El birliği ile oğlumuzu kızımıza isterdik aslında fena mı olurduKonu sahibi sanirim ısrarla soylemiyor kim oldugunu.Onu ifşa edecegimizi dusunuyor sanirim artik
Yok kedici hoca dediğim kişi Hafiz Mustafa Efe.Ayni anda gozleri mavi yesil gibi korkunc mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?