Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın yıllarca tv de vs boy göstermesine nasıl izin verildiğini anlamak mümkün değil.
Gerekli miktarda,gerekli yerlere,gerektiği kadar ödeme yapılmıştır.
Yapılan bu ödeme gerekli kişilerin eline geçtiği sürece de ekranlarda arz-i endam etmesine izin verilmiştir.
Sonra siyasi yahut maddi kanal ile kurulmuş olan ittifak bir nedenden ötürü bozulunca da aldılar işte.

valla benım takıp ettıgım dındar olan o az populer bı kac genc cocuk evlı barklı. bı de yazılan msjlara kadınlar bakıyordu :) erkekler cvp vermıyordu. senıınkı de oyle bısı olabılır :) ama hıc bırı dını soru sorunca secere ıstemez. baska bısıler donuyo sızınkınde

25 sayfa konu. O kadar ihtimal ve olasılığı google ladım. Konu sahibi kime bu denli sevdalandı , anlamadım.

Konuda: ihtimal olarak adı geçen hiç bir adam da dönüp bir daha baktıran insanlardan değillerdi.
benim uykum geldi.sabaha öğrenen hayrına etiketlesin anacığımm.herkese iyi gecelerr

Ya bu gercek miii? Keske konunun linki olsa :)) Gercekten Kral Arthur'un kendisinden gelecek 5-10bine ihtiyaci oldugunu dusunen bir insan oldugunu beynim reddediyor

Ben de küçükken Okan Bayülgen e aşıktım.Onu izler ağlar imkansızlığını bildiğimden ağlardım

O adami bu sekilde elde etmeniz icin sosyal medya hesabinizda cok guzel resimleriniz olmasi lazim, ya da sizin dikkat cekici bir guzelliginiz olmasi lazim. Sadece bu tur kadinlar boyle internetten buldugu bir adamdan hoslandiysa basariya ulasabiliyor.

Ya bu gercek miii? Keske konunun linki olsa :)) Gercekten Kral Arthur'un kendisinden gelecek 5-10bine ihtiyaci oldugunu dusunen bir insan oldugunu beynim reddediyor

İstediğin link olsun:

Şansım var o zaman deneyeceğim bakalımBelki tesettürlü bir bayanlada görüşmek istiyor olabilir konumundan dolayı

Bende onu anlamaya çalıştım meslek ne alaka ya da tam isim.Sonucta cevabını verir geçersin. Niye öğrenmek istedi bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…