Onu bende düşünmedim değil, bazen yapılan yorumlara cevap yazıyor hatta dm.den attığımda sormuştum ama yine cevap yazmadısosyal medyasını farklı kişiler yönetiyor olabilir.çoğu öyle yapıyor.yoksa zaman bulamazlar yani hem içerik üretip,hem paylaşım yapacak, hem hikayeydi,dm'ydi vs vs.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum
- Konu Sahibi Redacan
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Haziran 2011
- 14.945
- 62.949
- 798
Aaa kimmis ki gecmis okuyamayacagim konu sahibi yazmis mi kim oldugunu
Hayır , kim olduğunu yazmadı.
Geçmiş sayfaları okumayanlar için özettir.
Geçmiş sayfalarda : kedileri seven Must@fa Efe , kaşlarını alan ve googleda metroseksüel hoca olarak çıkan Mustafa Özyılm@z, dini sohbet veya video ile tanınan Volkan Atm@ca isimleri geçti.
Bu kişiler değilmiş ve bu isimler evli denildi.
Hayalhanem diye bir gruptaki yakışıklı mı vs denildi. Adam kim hala bilinmiyor.
- 31 Ağustos 2021
- 406
- 1.165
- 33
- 35
Amme hizmeti gibi yorum helal olsunHayır , kim olduğunu yazmadı.
Geçmiş sayfaları okumayanlar için özettir.
Geçmiş sayfalarda : kedileri seven Must@fa Efe , kaşlarını alan ve googleda metroseksüel hoca olarak çıkan Mustafa Özyılm@z, dini sohbet veya video ile tanınan Volkan Atm@ca isimleri geçti.
Bu kişiler değilmiş ve bu isimler evli denildi.
Hayalhanem diye bir gruptaki yakışıklı mı vs denildi. Adam kim hala bilinmiyor.
- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Adını bilmiyom"Hayalhanem yakışıklı erkek" sorgu sonuçları da çok umut vaat etmedi
İsim verin , google çaresiz
- 16 Haziran 2011
- 14.945
- 62.949
- 798
Amme hizmeti gibi yorum helal olsun
Benim gibi tüm sayfaları okuyup , bu insanlar kim diye düşünüp; google batağına düşmeyin istedim.
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
siteye şimdi geldim hayal kırıklığına uğradım.hala bulunamamış tühhBenim gibi tüm sayfaları okuyup , bu insanlar kim diye düşünüp; google batağına düşmeyin istedim.
- 16 Haziran 2011
- 14.945
- 62.949
- 798
Adını bilmiyom
Bu yanıt üzdü.
Eskiden birisi ünlü birinden hoşlanıyorum deyince, herkes adamın adını bilirdi ; instagramı/ youtube u / tiktok u derken önüne gelen kendini ünlü / ünlümsü sanıyor.
Mahalledeki manavın çırağı kadar belirsiz bir adam çıkacak galiba en sonunda.
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
okan gene iyiymiş.ben serdar ortaç a aşıktım yahuuBen de küçükken Okan Bayülgen e aşıktım.Onu izler ağlar imkansızlığını bildiğimden ağlardım
- 16 Haziran 2011
- 14.945
- 62.949
- 798
siteye şimdi geldim hayal kırıklığına uğradım.hala bulunamamış tühh
Konu sahibinin konuya ilişkin son tutumu :
Şansım var o zaman deneyeceğim bakalımBelki tesettürlü bir bayanlada görüşmek istiyor olabilir konumundan dolayı
Yoo hayır vazgeçmeye niyetim yok
- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.961
- 88
Bu ,stand up cıların tarzı değil mi?hocalar da kopya mi çekti?Yarı ünlü dediğine göre fenomenliği az sanırım. Benimde aklıma siyah bir ortamda siyah bir sweatle, konuya göre korkutucu ve dramatik fonlar kullanıp, dini hikayeler anlatan genç geldi
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
hadi hayırlısı.belki adamı ikna eder bizi de düğününe çağırırKonu sahibinin konuya ilişkin son tutumu :
- 29 Ocak 2021
- 2.721
- 5.869
- 108
Ooo benim gördüğüm bu tipten iki tane var çok gizemli vurgulu anlatım yapıyorlar biri tarif ettiğimdeki gibi diğerinin tek farkı siyah giymiyor onunda arka planı fonlu yıldızlar gezegenler gibi şeyler uçuşuyor falanBu ,stand up cıların tarzı değil mi?hocalar da kopya mi çekti?
- 16 Haziran 2011
- 14.945
- 62.949
- 798
hadi hayırlısı.belki adamı ikna eder bizi de düğününe çağırır
Mevlit pilavı yiyeceğim diyorsun yani. Beklemeye değmez
- 16 Haziran 2011
- 14.945
- 62.949
- 798
Ooo benim gördüğüm bu tipten iki tane var çok gizemli vurgulu anlatım yapıyorlar biri tarif ettiğimdeki gibi diğerinin tek farkı siyah giymiyor onunda arka planı fonlu yıldızlar gezegenler gibi şeyler uçuşuyor falan
Bu adamların bir adı da vardır inşallah. Google çaresiz kaldı yapmayın , etmeyin diyorum
Kim bu adamlar ?
- 16 Haziran 2011
- 14.945
- 62.949
- 798
Konu sahibi hoşlandığınız bey evli bilginize sunarım
29 sayfada bulunamayan adamın, kim olduğunu mu buldunuz ?
Hahaa evli değil eminimKonu sahibi hoşlandığınız bey evli bilginize sunarım
- 27 Mayıs 2020
- 3.400
- 5.961
- 88
Adini da yaz tam olsun. Takipçi sayısını arttirdigin için senden hoşlanır belkiHahaa evli değil eminim
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.