Bugün bu konu beni çok eğlendirdi yahu muhafazakar dedikodusuna açmış bünyem meğerErkekler birbiriyle mi evli?
Tamam işte bakHahahahhah ayy cringeee ben de şey duymuştum günde iki duble demli çay içerim falan diyomuş
Kizz beni de. Tam benlik konularBugün bu konu beni çok eğlendirdi yahu muhafazakar dedikodusuna açmış bünyem meğer
Tam bir deli bir kuyuya taş atmış konusu oldu. Deli de ben oldum sanırım metroseksüel hocadan bahsederek
Bı daha baktım, bildiğin Heidi'nin dedesinin gençliğiKız suuuss carpilirsin
Ya bi adam var ben onunla karıştırıyorum bu sene trtde iftar sahur programı sunuyodu ben de ona ayar oluyorum ayyy sanki tanıyomuşum gibi neden bu kadar sinir oluyorum hiç bilmiyorum ama adamı dövesim geliyo resmen hahahahTamam işte bakamaan o adamin edebi cümlelerine tilt oluyorum. Ama tipine bişey diyemem. Allah var
Hahhaaa bu yoruma koptumBı daha baktım, bildiğin Heidi'nin dedesinin gençliği
Yalan mıHahhaaa bu yoruma koptum
Boşver ol ayaarYa bi adam var ben onunla karıştırıyorum bu sene trtde iftar sahur programı sunuyodu ben de ona ayar oluyorum ayyy sanki tanıyomuşum gibi neden bu kadar sinir oluyorum hiç bilmiyorum ama adamı dövesim geliyo resmen hahahah
Ben o hocayı hatırladım yaa bu kişi mi bahsettiğin yoksaBugün bu konu beni çok eğlendirdi yahu muhafazakar dedikodusuna açmış bünyem meğer
Tam bir deli bir kuyuya taş atmış konusu oldu. Deli de ben oldum sanırım metroseksüel hocadan bahsederek
Kız senin için doğru olsun hadi. Seni mi kiricamYalan mıbı Saint Bernard kopee eksik
Kız bunun tipi ne, sanki Fatih Urek' le sahneye bir cikicakBen o hocayı hatırladım yaa bu kişi mi bahsettiğin yoksa
Vala çay iciyordum. Az kalsın boğazıma diziliyorduKız bunun tipi ne, sanki Fatih Urek' le sahneye bir cikicak
merak edip yazdim ilk defa goruyorumBüyük itimalle kasları alan Mustafa ozyilmazdan bahsediyor
Bi yükseldin itiraf et.Oooovvv ne kadar da şakalı bir erkek
Ay adamın sesiyle okudumKız öyle deme.Ayy bak yine bir hikaye aklıma geldi. Böyle lise zamanlarım. Uğur Işılak'in komserine gitmisim. Bu anlatiyor işte.. Bana sordular sen içki içer misin? İçerim elbet dedim. Herkes şok sonra dedi ki benim içkim çayım sonra bana sordular kluplere gider misin? Giderim elbet. Benim dost meclislerin var
Serdar Tuncer mi ayyyy deme yaaa çok severim ben onu neden öyle dövesin geliyo kiYa bi adam var ben onunla karıştırıyorum bu sene trtde iftar sahur programı sunuyodu ben de ona ayar oluyorum ayyy sanki tanıyomuşum gibi neden bu kadar sinir oluyorum hiç bilmiyorum ama adamı dövesim geliyo resmen hahahah
Ta kendisiBen o hocayı hatırladım yaa bu kişi mi bahsettiğin yoksa
Sus sus muhafazakar fantezilerimizi dökme ortaya şimdiBi yükseldin itiraf et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?