• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarı albino olabilir miyim?

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhaba ablalarim bir sey danismak istiyorum ben de dogustan vitiligo var ama vitiligoya hic benzemiyorum cildim asiri asiri beyaz saclarim sapsari ama tesetturluyum ayrica isiga bakamam gozbebeklerim titrer acaba yari albinomuyum cunku tam ve kismi albino vardir kismi albinoda derinin yarisi beyazdir ve saclar sapsaridir ya da beyazdir bu arada kaslarim da belirsiz aklima takilmadi degil yardimci olursaniz cok sevinirim
bu arada oyle bir sey varsa hic uzulmem aksine mutlu olurum

vitiligo* renk pigmentlerinin olmesi sonucu deri beyazlamasi

Teşhis içine sinmediyse başka bir doktora daha git

Doktora gidip test yaptir.
Neden mutlu olucaksin anlamadim?

Hic kolay degil yasamlari, asiri hassas oluyorlar günese karsi vücutlari, gözleri
o anlamda demedim Allahtan geldigi icin mutlu olurum.Yoksa biliyorum tabii ben de gunese hic cikamam vampir gibi kacarim

Albino bildiğim kadarıyla doğuştan itibaren olan bir şey. Öyle sonradan renk açılması olmuyor.
ben de dogustan bembeyaz dogdum dudagim gozlerim kaslarim kolum dizim popom kanrim kalcam her yerim beyazdi kisaca ama sut beyaziydi kismiside var ablacim

Albino dogustan. Sonradan kazanilan bir sey degil. Baska bir doktora daha gidin emin olmak icin.
ablacim ben dogustan beyazmisim zaten diger bebeklere gore cok sari ve beyaz bir cocukmusjm ama sut beyaziymisim annemgil suphelenmis ve doktora goturmus o anlamamis baskasina goturmus 2006 ya kadar yani ben 5 yasina gelene kadar hic biri anlamadi en son biri vitiligo demis o da emin degilim ama olabilir demis annemgilde ugrasmamis

Albino genetik bir rahatsızlık

Hiç mi 2006 dan beri doktora gitmediniz bence hekim kolayca belirler

Bir de görmeniz Nasıl

Birkaç albino tanıdığım vardı görme sıkıntıları vardı

Güneş'e şimdi çıkıyorsanız teşhis koyulunca da çıkarsınız

Benim tanıdıklarım şapka ve krem kullanır ama dışarı çıkarlardı tabii

Back