Yargılamadan cevap yazar mısınız lütfen?

Ssuudeeenaazz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
47
8
24
2 ay önce (10hafta) sürtünmeyle ilişkim oldu vajina ve çevresine boşalma olmadı. 23 gün sonra adet oldum adetim düzensiz olduğu için biliyorum gününü 5 gün sürdü ve herzamanki gibiydi. Bu süre içinde 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı. Doktora gittim 6.haftada sıkıntı yok dedi. 2.adetimi de 7 şubatta oldum o da 5 gün sürdü ama 5.güm çok yoğun değildi. Kan testi yaptıramıyorum gebelik ihtimali olabilir mi? Lütfen yargılamadan. Dalga geçmeden cevap verin lütfen. 2-3 kişi ihtimal olabilir dedi arkadaşlar sizce ihtimal var mıdır

Son düzenleme:
endişelencek bısey yok. hamıle olman ımkansız-1. o -1 de allahın iradesi. :)) sureklı devam eden ılıskıyse kork. yenı kalmıs olabılırsın. lakın taa 2 ay oncesının spermının kamp kurup canı sıkılınca dolleme ıhtımalı yok malesef :KK70: :işsiz:

endişelencek bısey yok. hamıle olman ımkansız-1. o -1 de allahın iradesi. :)) sureklı devam eden ılıskıyse kork. yenı kalmıs olabılırsın. lakın taa 2 ay oncesının spermının kamp kurup canı sıkılınca dolleme ıhtımalı yok malesef :KK70: :işsiz:
Yeni ilişki olmadı zaten o ilişkide benim istemimde olan bir şey değildi. İstemim dışı olduğu için korkuyorum zaten

ilk ilişkide hamile kalmak içinde çok şanslı olmak gerek ..millet bile isteye foşur foşur boşalıyoda hamile kalmıyor..sen üstüne iki kere adet olmuşsun nasıl ihtimal olsun ki..öle spermler bulaştığı yerden yürüyor gidiyor yumurtayı buluyor falan şehir hikayelerine inanma canım

X