Gelinlik Modelleri yaRdmm edin Lütfeennn çok aciL kızLar :(

canım bence bu gelinliğin kolları çok sıkı, fotoğraflarda dikkat edersen gelin kollarını kaldıramıyor bile, kendisi sanırım pronovias minervadan etkilenmiş ama minervada kollar saha serbestti , birde kollar kapalı olunca tülün pek bi anlamı kalmamış gibi, açıkcası ben bu gelinliği hiiç beğenmemiştim tül biraz daha gevşek olsa daha güzel olabilirdi, eğer sende diktireceksen buna dikkat et, ama üzerindeki çiçekler çok hoş, çok orjinal bir hava vermiş o detayı beğendim

sanırım haklısın hiç bu açıyla düşünmemiştim. tşk ederm canım saol :)

beğendiğin bir pronovias modelini gelinlikçide diktirebilirsin. ben "rima" modelini diktirmiştim çok da güzel oldu

aynı durumdayız cnm bende minervayı gördükten sonra hiç bir gelinliği beğenmez oldum ama fiyatı 10 bin tl nin üzerinde, diğer pronoviaslar 5000 civarı ama bu elie saab koleksiyonu olduğu için inanılmaz pahalı, ve dikimi çok zor bir model çünkü o dantel işlemesi minervada o kadar güzel ki, sonradan bu modelin dikilmiş halini gördüm ben alakası yoktu, çok basit duruyordu

diğer modeller dikilebilir belki ama elie saab koleksiyonu kesinlikle dikilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…