Yardm kızlar ♥️

Yagmur taneleri

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2019
63
42
18
26
Bn bu gebelik testini sabah ilk idrarla yaptm ve bat 1 hafta kala hiç umudum yoktu ama idrarı damlatınca yanındaki çizgi hemen hayali kırmızı oldu ve şaşırdım ve fotografını çektim hafif hayalet vardı ilk 5 dk oldu bunlar sonra kurumaya bıraktm daha çok belli olur diye aradan 1 saat sonra kurudu böyle oldu ama sonunda üzülürüm diye çekiniyorum sizce neden erken çikti ve neden hayalet çikti
Ar

Ben gördüm var sanki. Bence Adet gecikmenizi bekleyin kan verin gecikmeden önce vermeyin testler yanıltabiliyor bazen. Sonra kan sonucunu alınca çok hüsrana uğruyor insan. Rabbim gönlüne göre versin canım. ❤

Daha bir haftan varmış erken varsa görünmemesi doğal. Bende görüyorum orda çizgi ama yorumlamak için erken 3 gün sonra bi daha yapın.

Bence yok üzgünüm adet tarihiniz geçtiği zaman yapmanızı tavsiye ederim

Daha cok erken adete bir hafta varken kanda bile zor cikar idrarda yumurtlama gunu sonrasi 10 gunde dene hatta varsa evde ovulasyon testiyle yap beta hcg den once lh yukseliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…