• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm edin

CansuD

Şenşakrak:D
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
81
0
86
İstanbul
Arkadaşlar benim ellerim çok küçük ve kısa parmaklarım şiş şiş ve kısa tırnaklarımda yok sürekli yiyorum :(( farkında olmuyorum bazen hiç oje süremiyorum küçük küçük tırnaklarım var ellerimin ince ve uzun olmsı için ne yapmam lazım ????
Lütfen yardım edin senelerdir böyleyim:(:gitme::gitme::gitme::gitme::çok üzgünüm:

genelde tırnakları yememek için oje sürülür ama sen öyle de bu huyundan vazgeçemiyorsun sanırım
elinin doğal yapısını çok fazla değiştiremezsin bence canım ama daha bakımlı gözükmesi için güzelce kuaförde manikürünü bakımını falan yaptır ama tırmnaklarını yeme :olmaz:
bu psikoljik bir durum sıkıntıdan yapıyor olabilirsin ama ve yenilmiycek bir sorunda değil sıkma canını :teselli:

Ben de tırnaklarımı yiyordum seneler önce. Düzenli olarak maniküre gitmeye başladım sonra. Ve ojesiz bırakmadım tırnaklarımı. Uzadıkça gözüme güzel gözükmeye başladığı için de yeme huyumu bıraktım. Ve şu an tırnaklarımın eski halini bilen arkadaşlar inanamıyor ellerime. Tırnaklarım kısacık kessem bile uzun uzun çünkü. Parmaklarının başlangıcından aşağıda asla kesme tırnaklarını. En kısa hali o olsun yani. Bir süre sonra et ve tırnak kaynaşıyor.

düzenli olarak maniküre gidersen düzelebilir tırnakların birde yememek için tırnaklarını acı ojeler satılıyor onlardan kullan fakat maniküre gittiğin yer güvenilir bir yer olsun ama genede yok ben güvenemem falan diyosan kendi manikür setini al götür öyle yaptır kısa sürede çok güzel ve sağlıklı tırnaklara kavuşcağına eminim :1rolleyes:

protez tırnak kesin çözüm bence.Sitelere girip incele.Bu uygulamayı özellikle çalışan bayanlar çok yaptırıyor.Düşünün bir insanda kısacık tırnaklar gördüğünüzde imajı nasıl yerlebir oluyor:(

Back