yardm edin ok aresizim... editlemi ceza ald Mesaj dntrlmesi yapld..

• Konu Sahibi Konu Sahibi esralı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

esralı

Ziyaretçi
merhabalar ben yeni üyeyim bi sorunumla karşınızdayım.
nerden başlıcam bilmiyorum dün akşamdan beri ağlıyorum heryerim uyuşuyor.sebebi ise babam beni sevdiğimi insana vermiyor ve öldürmekle tehdit ediyor beni hiç dinlemedi bil ne yapacağımmı şaşırmış durumdayım.zor olabilir ama nolur akıl verin 24 yaşındayım çok küçük bir yaşta da değilim.sevdiğim de ben de onun ailesi de mahvolmş durumda. sebebi ise ailem onun ailesini bana yakıştıramıyor olması. beni hiç dinlemediler bile. anlatmama fırsa vermediler yardım edin nolur canıma kıymak istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
saçma sapan sebepler işte bize göre değil falan dedi.

saçma sapan sebepler işte bize göre değil falan dedi.

Konuyu anlatmadan kimse sana yardımcı olamaz arkadaşım..
Neden size göre değil?
şişko mu zayıf mı fakir mi zengin mi kültürel farklar mı eğitimsiz mi?
Ne ? Asıl sorun ne anlatırsan,yardımcı olunabilir..

Bir baba manyak değilse sebepsiz yere böyle tehtidler etmez...

Katılıyorum, sana göre saçma sebepler olabilir, ama görmediğin bir mesaj olabilir içinde.
Kayıtsız şartsız destek bekleme bizden, olayı anlamamız için açıkla lütfen.

neden böyle birşey dediki? ailesiyle ilgili birşey duymuş olabilirmi? sizin görmediğiniz, bilmediğiniz, farkedemediğiniz birşey olabilirmi? gerçi her ne olursa olsun ölümle tehdit etmek falan hiç hoş değil. sizde lütfen cana kıymak falan düşünmeyin bunları. anlıyorum çok sıkıntılı bir dönem ama önce bir anlayın bakalım sorun ne? haa eğer gerçekten bir sebep yoksada bu durumuda çözmek siizn elinizde. arayın bulup doğruları kavramalarını sağlayın.

babasının geçmişte evlilik dışı bir çocuğunun olduğunu duymuşlar malesef. bunu biliyordum ama ben sorun etmiyordum ailesinden ayrı yaşıyor sonuçta. olmuş bitmiş bi şey. bunda bizim suçumuz ne ya

kusura bakmayın kelimelere dökemiyorum kimseye anlatamadım

acaba aileyi araştırdıda başka bişeyler varda sanamı demiyorda yüz göz omak istemiorda tepkisini bu şekildmei ortaya koyuyorr CADIARZU

sırf bu sebepten olacağını sanmıyorum canım, daha detaylı anlatmaya çalışırsan yorum yapabiliriz.

karşı karşıya gelmek istemediği için bu tepkileri vermiş olabilir.çünkü beni dinnlemedi bile.

Varsa hata babasının canım babsıyla evlenömiyorsun yaa
Ben evlenirkende babam olmaz demişti çok sorun çıkmış çok üzülmüştüm ama bizim sebeb benim yaşımın küçük olmasıydı
18 de evlendim ben eşimle aramda 10 yaş vardı istememişti önce şuan çok memnunlar damatlarından
Ben ne yapmıştım babamın sözüne güvendiği babama sözü geçen yakınlarımı araya koymuştum büyük teyzem ve en küçük teyzemin eşi eniştem
Saolsunlar haklarınını ödeyemem...
Babamla konuştular ve babam sonunda ikna oldu :)
Sende deneyebilirsin
Mesela erkek arkadaşında gelip konuşabilir herşeyi anlatır babana dürüstçe sen çok sevdiğinden ve gerçekden mutlu edeceğine dair söz verirse güven verirse belki yumuşar baban...
Hemen öyle canıma kıyıcam falana diye düşünme canım
Öylesi çözüm mü sanki biraz sakin ol.. Yoksa mantıklı düşünemezsin

ama hiç dinlemedi bile beni arkadaşlar. doğrarım seni diyor ya

önce bir sakin ol.telaşlanma.senin geçtiğin yoldan heğimiz geçtik.yani hepimiz evlenirken ailemiz ile sorunlar yaşadık ama bir şekilde aştık bunu.zaman herşeyin ilacıdır.baban bir kızgınlıkla söylemiş olabilir bazı şeyleri..bence sende sakinleştikten aradan biraz zaman geçtikten sonra yeniden konuş.yada babanın dinleyeceği birisi konuşsun.gerçeği öğrensin..belkide ortada başka bişi vardır

ben bunları hakedecek naptım. deli gibi sevdm ya. evlilik hayalleri kuruyorduk bu yaz için.

canım benim hemen öyle ölmeyi falan düşünme çıkar bunları kafandan. eğer nasipse olur zaten. biliyorum şimdi ben ne desemde sen içinde bulunduğun çaresizlikten bir aan önce kurtulmak istiyorsun. inan bana ben de yaşadım aynı şeyleri şimdi nişanlıyız. 4 yıl mücadele ettim ailemle. hiç istemediler. ama sonunda baktılarki ayrılmıyoruz pes ettiler. sabret allah hakkında en hayırlısını nasip etsin.

şunu da belirtmeliyim ki bu şekilde bi başlangıç olunca ailer arasında kaynaşma olmuyor. eğer inşallah nişanlanırsanız biraz zorluk çekeceksiniz ama siz nişanlanın da gerisini seevgi gücüyle beraber aşarsınız allah mutlu etsin canım.

inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin

bence al babanı karşına konuşsana uygun değil,bize uygun değil yeterli bir sebep değilsana akla mantığa uygun bir sebep söylemelibildiği birşey varsada açıklamalıaslında belkide baban senin birden evlenme fikrinde olduğunu duyunca da itiraz etmiş olabilirküçük kızı ben aşık olum evlenicem deyince telaşlanmıştır belki birdenaraya babanın dinleyip konuşabileceği birilerini sok bencehemende teleşlanma canımherşey olacağına varır üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…