Yardm eder misiniz? Ltfen:(((

DILFA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
52
0
86
Kayseri
mafoldumben

2 GÜN ÖNCE AŞKIMLA KAVGA ETTİKKK.. BEN SUÇLUYUM BİLİYORUM ÇOK ÜSTÜNE GİTTİM ÇOK KÖTÜ ŞEYLER SÖLEDİMM ONU ÇOK SEVİYORUM ÜZMEK İÇİN SÖLEMEDİM SADECE UZAKLIĞIN ACISINI BİZDEN ÇIKARIYORUM SALAĞIM YANİ:1no2:

ÇOK KIZDIRDIM BİLİYORUM DÜN ARADIM AÇMADI AÇMIYO NOLCAK GÖNLÜNÜ ALMAK İSTİYORUM GÜZEL Bİ MSJ ATMAK İSTİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ NOLURRRRRRRR

buraya yazdıklarını yazman yeterli olur bence,üzmeyin birbirinizi canım bak ben ayrıldım sevdiğimden çok sevmeme rağmen şimdi kavgaları bile özlüyorum keşke yanımda olsaydı da herşeyime karışsaydı yine diyorum ama yok yok bitti mi bitiyor o yüzden böle ufak şeyler için kırmayın birbiriniziıymetini bilin sevginizin...

ya biri banada yardım etsin nolurr hoşlandıgım çocukk en yakın arkadaşıma çıkma teklifi etti sizce ne yapmalıyım bi fikir verin çocukla bidaha konuşmamayı düşünüorum

ya biri banada yardım etsin nolurr hoşlandıgım çocukk en yakın arkadaşıma çıkma teklifi etti sizce ne yapmalıyım bi fikir verin çocukla bidaha konuşmamayı düşünüorum
iyi edersin canım seni beğenmeyeni salla gitsin-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…