E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
14 gün adet olduğunu yazmışsın..bu 6 aydır mı oluyor?eğer öyle ise ortada bir sorun var demektir çünkü doğum kontrol hapları zaten adeti kısaltır,kanamayı azaltır
acı duyuyorsan büyük olasılıkla enfeksiyon kapmışsındır..şunuda unutma ki doğum kontrol hapları uzun süre kullanıldığında yumurtaları baskı altına alır..ileride çoocuk istersen sorun yaşarsın..6 ay kullanıp 2 ay ara vermek gerekir ve öyle 4-5yıl falan aralıksız kullanmak hormon dengei bozar.sırf doğum kontrol hapı için bile doktorla görüşmen lazım ki sen acıdan bahsediyorsun...
canım bnde 21 yasındayımm..hiç ama hiç gitmek istemezdim ama bnde de son ay adetimde düzensizlik oldu.mecburen gidicem bnce sende ihmal etme daha hayatın cok basındayızz şimdiden özen göstermeliyiz.belki basit bi enfeksiyondan oluyodur ama işte tedawi olmazsak o enfeksiyon ilerliyoo we kronik hastalık yapıyo =( bence cekinme en kısa zamanda ii bi uzmana git tatlım
sağlık karnemde bekar olduğum yazıyor canım saklamam mümkün değil
ya tatlım nişanlıyım de sendee kaydirigubbakcemile5 bnde bi ara yasmin kullandım ilk zamnlar ki yan etkisi asırı sinir we stres yaptı biraz da midem bulanıodu haricinde adetim gayet normaldi acı falan da yokk yanii..bnce enfksiyon kaptın sen canım o yüzden bi dr a git bn cuma gidicem =) paylasırım sizlerle zaten
sağlık karnemde bekar olduğum yazıyor canım saklamam mümkün değil[/QUO
seni yargılamak kimsenin haddi değil.
enfeksiyon kapmış olabilirsin.sağlığın herşeyin önünde gelir.kimseyi düşünme bakışlarını aldırma sağlık karnesi gerekmiyor ki artık tc kimlik numaran yeterli yani kimliğinle muayene oluyorsun senin özel yaşantın hiç kimseyi ilgilendirmez
herkes kendinden mesuldür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?