YarDIMmmMmmmm

Zozan121902007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
41
5
1
Kızlar kafayı yıyecem yarın cok önemli bir randevum var ben kagıt bulamıyorummmmm nereye baktıysam yok Hemde özenerek sakladım cıldıracammmm evi alt ust ettım yıne yok;(((

Saat 3 sakin ol ne zamn nerde bırakmış olacagını hatırlamaya calış.
Çokmu gerekli ?

Ya ben yurt dışındayım ve cok onemlı vatandaşlık için baş vurdum yarın randevu ve bulamıyorum;(tüm evraklar var o yok kafayı yıyecem;(

Benimde başıma bu tarz şeyler gelir. Ama hiç gidiyim de kk'ya konu açayım demem.
Yani biz ne yapabiliriz ki burdan?
Hatırlamaya çalış deriz en fazla başka ne denir ki..

Nasıl yani bildiğimiz normal A4 kagitmi?
Bahçen varsa çık bir ağaç bul onu yont sonra pişir hamur yap kurut al sana kağıt. .Ay gül diye yazdım gece gece alay ettim sanma bu arada

Eve girdiğinde kağıdı elinde hatırladığın ilk an neresiyse oraya git gözlerini kapat.
Düşün tekrardan geri al filmi.

Küçükken 'şeytan aldı götürdüü, satamadı getirdii' diye şarkı söyleyerek arardım kaybettiğim eşyalarımı.

Siz de bir deneyin.

O kadar çok olasılık var ki , inan sana yardım etmeyi çok isterdim, tahmin edebiliyorum şu an stresini.
Çantaları iyice kontrol et, klasörün çekmecesini kontrol et ve hatta çekmeceyi çıkar altına bak.
Ya oraya koymam deyip bakmadığın yerlerede bak.Yerleri kontrol et koltuk altı sandalye, belge farketmeden uçmuş olabilir görmeden, evde biri kaldırmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…