• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmmmmmmm

canım eviniz hayırlı olsun :16:
ne güzel iki gözde olsa eşinle musmutlu yaşayacağınız bir eviniz olmuş.
bence ankastreni beyaz al canım. ocağın cam olsun çok güzel görünüyor. benimki öyle.
davlumbaz ve fırınımda beyaz çok beğenerek almıştım.
Bana sorarsan siyah ve inox çok kullanışsız mutfakta özelliklede davlumbazda toz olduğu gibi belli oluyor.
anneminki siyah cam ocaktı mesela onda da siliyorsun ister sitemez iz kalıyor sanki kirli gibi görünüyor.
her ne kadar amerikan mutfak olsada koltuklarını dolaplarla aynı renk almak zorunda değilsin bencede.
iki farklı kullanım alanı var sonuçta.
Koltuklar için kum rengi güzel seçim olur. sanırım ilerde duvarların rengini değiştirseniz iyi olacak.
gri çok soğuk bir renk çünkü ifadesiz.
hayırlı olsun tekrar

canım eviniz hayırlı olsun :16:
Ne güzel iki gözde olsa eşinle musmutlu yaşayacağınız bir eviniz olmuş.
Bence ankastreni beyaz al canım. Ocağın cam olsun çok güzel görünüyor. Benimki öyle.
Davlumbaz ve fırınımda beyaz çok beğenerek almıştım.
Bana sorarsan siyah ve inox çok kullanışsız mutfakta özelliklede davlumbazda toz olduğu gibi belli oluyor.
Anneminki siyah cam ocaktı mesela onda da siliyorsun ister sitemez iz kalıyor sanki kirli gibi görünüyor.
Her ne kadar amerikan mutfak olsada koltuklarını dolaplarla aynı renk almak zorunda değilsin bencede.
Iki farklı kullanım alanı var sonuçta.
Koltuklar için kum rengi güzel seçim olur. Sanırım ilerde duvarların rengini değiştirseniz iyi olacak.
Gri çok soğuk bir renk çünkü ifadesiz.
Hayırlı olsun tekrar

canım cok tesekkur ederım evet duvarlar grı gıbı buz rengı bnde ıkı farklı renk dusunuyorum ama beyaz aklıma yattı beyaz banko aynı renkle buzdolabımında etrafını cevırıcem ınsallah beyaz tmm dır:) beyazda karar kıldım esya onerısı ne dersın l kose akıllı orta sehpa masa olanlardan tv unıtesı orta sehpanın az buyugu bır halı dusunuyorum sadece yada bunlarla koltuk takımımı daha ıyı olur cok kalabalık sevmyrm tıkıs tıkıs
vıtrın vs almycm

Hayırlı uğurlu olsun,güle güle oturun.

Ben olsam mutfakla oturma grubunu ayıracak,yemek masası şeklinde duvara monte bir banko yaptırırdım.

Duvarlar griyse,açık mavi,pembe,lila rengi kullanılabilir.
Bunlar içinde salona ve bu mutfağa en uygun olan lila rengini seçerdim.

Nasıl olacağını görmek için Google'a "grey lilac living room" yazıp görsellerden aratabilirsin.
Griyi ısıtan,çok yumuşak bir hava veriyor.
Koltuk gri olursa düz renk olabilir ve halıda modern bir desen kullanılabilir.
Yeşil cam akseaurlarla kontrast oluşturulabilir.Mutfakta da yeşil ve lila veya pembe aksesuarlarla devam edilir.

hayırlı uğurlu olsun,güle güle oturun.

Ben olsam mutfakla oturma grubunu ayıracak,yemek masası şeklinde duvara monte bir banko yaptırırdım.

Nasıl olacağını görmek için google'a "grey lilac living room" yazıp görsellerden aratabilirsin.
Yeşil cam akseaurlarla kontrast oluşturulabilir.mutfakta da yeşil ve lila veya pembe aksesuarlarla devam edilir.

cok tesekkur ederım sagolun yorumunuz ıcın

canım cok tesekkur ederım evet duvarlar grı gıbı buz rengı bnde ıkı farklı renk dusunuyorum ama beyaz aklıma yattı beyaz banko aynı renkle buzdolabımında etrafını cevırıcem ınsallah beyaz tmm dır:) beyazda karar kıldım esya onerısı ne dersın l kose akıllı orta sehpa masa olanlardan tv unıtesı orta sehpanın az buyugu bır halı dusunuyorum sadece yada bunlarla koltuk takımımı daha ıyı olur cok kalabalık sevmyrm tıkıs tıkıs
vıtrın vs almycm

sen kızlarada sor bence canım :28:

Hayırlı uğurlu olsun,güle güle oturun.

Nasıl olacağını görmek için Google'a "grey lilac living room" yazıp görsellerden aratabilirsin.
Yeşil cam akseaurlarla kontrast oluşturulabilir.Mutfakta da yeşil ve lila veya pembe aksesuarlarla devam edilir.

fikirleriniz çok güzel gerçekten gri ve leylak bir birini tamamlamış sıcak bir hava katmış.
ama yinede çabul sıkılabilir bu renklerden diye düşünüyorum.

sen kızlarada sor bence canım :28:

Fikirleriniz çok güzel gerçekten gri ve leylak bir birini tamamlamış sıcak bir hava katmış.
Ama yinede çabul sıkılabilir bu renklerden diye düşünüyorum.

bbbgm bızım kızlar eskısı gıbı gırmıyor artıık bnmde kafam cok karısık ısın ıcınden cıkamyrm :(:30:

çok şekermiş evin. güle güle oturun inşallah. nerede yaşadığınızı bilmiyorumda ikea da küçük evlerin uygulamalı halleri var. minicik evlere nasıl dizayn etmişler çok şaşırdım. çok şeker ve çokta şık olmuş... imkanın varsa git bir bak. almasan bile, en azından aklına fikir gelir. biraz fiyatları tuzluydu:1:

çok şekermiş evin. Güle güle oturun inşallah. Nerede yaşadığınızı bilmiyorumda ikea da küçük evlerin uygulamalı halleri var. Minicik evlere nasıl dizayn etmişler çok şaşırdım. çok şeker ve çokta şık olmuş... Imkanın varsa git bir bak. Almasan bile, en azından aklına fikir gelir. Biraz fiyatları tuzluydu:1:

ÇOK SAĞOLUN fıyatda cok onemlı ama bulundugumuz yerde ıkea yok malesef ınternetden bakarım cok sagolun

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun, sağlıkla oturmayı nasip etsin Allah inşallah, benim fikrim bir tane küçük tv ünitesi al ve amerikan mutfaklı salona en iyi köşe takımı gider (güzel bi kırmızı yada beyaz) canım....

canım hayırlı olsun, sağlıkla oturmayı nasip etsin allah inşallah, benim fikrim bir tane küçük tv ünitesi al ve amerikan mutfaklı salona en iyi köşe takımı gider (güzel bi kırmızı yada beyaz) canım....

tesekkurler fıkrınız ııcn

bence arayı cam tuğla ile yarım şekilde ayırırsan güzel olur canım güle güle otur hayırlı olsun.

hayırlı olsun güle güle otur ,tabiki herkesin zevki farklı banada sorarsanız bembeyaz olsun istiyorum beyaz bir farklı ve aydınlık gösteriyor ortamı diye düşünüyorum

zevk meselesi tabiki ....siz daha iyi bilirsiniz ben sordunuz diye fikrimi anlatmıştım sadece ......güle güle kullan

zevk meselesi tabiki ....siz daha iyi bilirsiniz ben sordunuz diye fikrimi anlatmıştım sadece ......güle güle kullan

çalışltıgım ıcın hem benı cok yormayacak bır duzen ıstyrm salonda haftada sadece bır gun ıznım var ozel sektorde calısıyorum :2:

Hayırlı olsun canım :)
Bence mutfak çok hoş,dolap vs siyah ya da koyu renk dşünme derim hem kullanım açısından hemde görünüm olarak açık renk kullandığında ortam dar gb görünmez..
Koltuklarını yatak olan ve sandıklı almayıda es geçme derim :) Renkleri hakkında fikrin var az cok zaten..Akıllı sehpa masada olsun gb düşünceye kapılmana gerek yok bence,mutfakla oda arasına yaptıracağın bankoyu uzayabilir ya da yeterli olabilir sekilde yaptırırsan oturma tarafındaki alanıda çok daraltmamış olursun..
Eve aldığın eşyalar renkleri ne kadar sade olursa olsun kullanacağın küçücük objeler ya da rengarenk yastıklar fln tamamen değiştirecektir zaten görüntüyü:34:
Şimdilik aklıma gelenler bunlar:34:

Back
X