yardımmmmmm :(

Kızlar bu kadar acımasız olmayın sizden rica ediyor ne olcakki sanki öteki katılanlar istemiyormudur eminim onlarda türlü türlü çağreler arıyorlardır
Yasak canım yasak, beni başkası da ilgilendirmez eğer bakabilseydim en çok beğendiğim fotoğrafa oy verirdim.

Bu kadar tepkiyle karşılaşacağımı bilsem konu açmazdım. Bu ne kin ? başka bir resme oy verelim falan. Kadın dayanışması olduğu için destek bekledim bu kadar. Aklıma ilk bu platform geldi ve üye olup konu açtım. Ne kadar hata yapmışım...

Ben fotoğrafları merak ettim en güzek olan belki senindir o zaman sana veririm.ama verdiğin sayfa açılmıyor facebooktaki sayfa ismini verirsen bakalım.

Kız bir ricada bulunmuş ne bu ya?
Yapmıyorsanız yapmayın yerden yere vurma çabaları ne?

Onun yaptığını herkes yapıyor.
Silah mı dayadı?
Hakaret mi etti?
Sahte konu mu açtı?
Yasaksa yönetici gelir konuyu kapar.
Yeni üye ne bilecek yasağı falan?

Kızlar bu kadar acımasız olmayın sizden rica ediyor ne olcakki sanki öteki katılanlar istemiyormudur eminim onlarda türlü türlü çağreler arıyorlardır
Kesinlikle . Ne var bunda hem tanıtım yapmış oluyor . Adil değilmişmiş. Sanki fake hesapla kendine oy veriyor ki eminim onu yağan da vardır

Ben fotoğrafları merak ettim en güzek olan belki senindir o zaman sana veririm.ama verdiğin sayfa açılmıyor facebooktaki sayfa ismini verirsen bakalım.

Diğer resimler burada

Ben şu an 18. sıradayım

Gerçekten beğenip oy verenlere de ayrıca teşekkür ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kin değil canım yasak var. Böyle bir istekle konu açamazsın.
Üstelik dayanışma dediğin bu yarışmalarda saf dışı kalıyor.
Biz kendi forumumuzda bile kendi arkadaşlarımızdan oy istemeyen bir topluluğuz.
Sen kalkıp ban oy verin diyorsun, sonra da özgürsünüz diyorsun.
Hem yasak konu, hem yaptığın yanlış, hem de bize kinci diyip itham ediyorsun.
Kadın dayanışması böyle durumlar için geçerli olan bir dayanışma değil yanlış anlamışsın.

Sizinkinden daha saçma ve kötü fotoğraflar sizden daha fazla oy almış. Onlarında nasıl yaptığı belli yani.

B
burda öyle tipler çok var maalesef . Kadının çok olduğu yerde çekememezlik çok olur denilince de kızarlar

Ben dr sayfa bulunamadı diyor bana sayfanın ismini verirsen ordan baakyım fotoğraflars merak ettim çünkü.

braindamtabi post: 39384354 .!.:
Yasak canım yasak, beni başkası da ilgilendirmez eğer bakabilseydim en çok beğendiğim fotoğrafa oy verirdim.
Orasını bilemem tabi.ben sadece arkadaşın ricası konusunda cevap yazdım

Bu mesajı silmemim bir yolu var mı? Yasaksa siliyim istemiyorum yardım mardım

Sitede yazılan hiçbirşey silinmez, kaldırılmaz. Yani sen yapamazsın.. Sadece konun kapatılır. Bir daha yorum yapılamaz ama bilgilerin durur. Zaten biz bildirdik, yasak ise ve uygun değilse kapatılacaktır.

Mobilden mi giriyorsun bende direk açıldı ondanmı açılmıyor acaba
Olabilir .bana sayfanın adını verir misin gece gece tsktım merak ediyorum fotoğrafları.:)

Forumda yasaktır da yarışmada yasak oldugunu düşünmüyorum

Canım yönetici gelir konuyu kapatır boşver takma kafana.
İletişim önemli bir şey. Keşke herkes bunu başarabilse düzgün bir şekilde.
Güzel bir dille söyleyebilirler.
Neyse boşver aldırma umarım ilk 20'ye girersin.
Bu arada fotonuz gayet güzel. Çok yakışmışsınız
Birisinin yüzü gözü yok 475 beğeni almış şaştım kaldım.

Olabilir .bana sayfanın adını verir misin gece gece tsktım merak ediyorum fotoğrafları.:)

Forumda yasaktır da yarışmada yasak oldugunu düşünmüyorum

Mudonun facebook sayfasına gir canım görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…