- 29 Temmuz 2011
- 7.130
- 5.599
Facebook'ta ki bı yarışmaların hiçbiri adil değil. En Çirkin resim alıyor 500 beğeni en güzeli 50 beğeni. Göz var mizan var yani :)Ee sende bu yolamı başvurdun. Hiç adil değil!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Facebook'ta ki bı yarışmaların hiçbiri adil değil. En Çirkin resim alıyor 500 beğeni en güzeli 50 beğeni. Göz var mizan var yani :)Ee sende bu yolamı başvurdun. Hiç adil değil!
Yasak canım yasak, beni başkası da ilgilendirmez eğer bakabilseydim en çok beğendiğim fotoğrafa oy verirdim.Kızlar bu kadar acımasız olmayın sizden rica ediyor ne olcakki sanki öteki katılanlar istemiyormudur eminim onlarda türlü türlü çağreler arıyorlardır
Kesinlikle . Ne var bunda hem tanıtım yapmış oluyor . Adil değilmişmiş. Sanki fake hesapla kendine oy veriyor ki eminim onu yağan da vardırKızlar bu kadar acımasız olmayın sizden rica ediyor ne olcakki sanki öteki katılanlar istemiyormudur eminim onlarda türlü türlü çağreler arıyorlardır
Ben fotoğrafları merak ettim en güzek olan belki senindir o zaman sana veririm.ama verdiğin sayfa açılmıyor facebooktaki sayfa ismini verirsen bakalım.
Kin değil canım yasak var. Böyle bir istekle konu açamazsın.Bu kadar tepkiyle karşılaşacağımı bilsem konu açmazdım. Bu ne kin ? başka bir resme oy verelim falan. Kadın dayanışması olduğu için destek bekledim bu kadar. Aklıma ilk bu platform geldi ve üye olup konu açtım. Ne kadar hata yapmışım...
burda öyle tipler çok var maalesef . Kadının çok olduğu yerde çekememezlik çok olur denilince de kızarlarBu kadar tepkiyle karşılaşacağımı bilsem konu açmazdım. Bu ne kin ? başka bir resme oy verelim falan. Kadın dayanışması olduğu için destek bekledim bu kadar. Aklıma ilk bu platform geldi ve üye olup konu açtım. Ne kadar hata yapmışım...
Diğer resimler burada
https://www.facebmersom/mudo/app_368142633287388?app_data=eyJwYWdlIjoicGhvdG9cL3Bob3RvRGV0YWlscy5waHAiLCJjYW1wSWQiOiIyMTkxM2ZhNzJhNjk4OTVmZjgxYTZiZDE2ZTUwOTI4ZTA4NjkyNTYwYzE3ODIxZjk5ODlmYWU2ZmI5NjU0N2VhIiwic3Vic0lkIjoiMTQ1NSIsInJlZiI6ImZiIiwidXJsIjoiIn0=
Ben şu an 18. sıradayım PELİN KOYUNCU
Gerçekten beğenip oy verenlere de ayrıca teşekkür ederim..
Evet yeni üye oy istemiş ben neden oy isteyemiyorum diye çekememezlik yapıyorum tüghhh.B
burda öyle tipler çok var maalesef . Kadının çok olduğu yerde çekememezlik çok olur denilince de kızarlar
Orasını bilemem tabi.ben sadece arkadaşın ricası konusunda cevap yazdımbraindamtabi post: 39384354 .!.:Yasak canım yasak, beni başkası da ilgilendirmez eğer bakabilseydim en çok beğendiğim fotoğrafa oy verirdim.
Ben dr sayfa bulunamadı diyor bana sayfanın ismini verirsen ordan baakyım fotoğraflars merak ettim çünkü.
Sitede yazılan hiçbirşey silinmez, kaldırılmaz. Yani sen yapamazsın.. Sadece konun kapatılır. Bir daha yorum yapılamaz ama bilgilerin durur. Zaten biz bildirdik, yasak ise ve uygun değilse kapatılacaktır.Bu mesajı silmemim bir yolu var mı? Yasaksa siliyim istemiyorum yardım mardım
Olabilir .bana sayfanın adını verir misin gece gece tsktım merak ediyorum fotoğrafları.:)Mobilden mi giriyorsun bende direk açıldı ondanmı açılmıyor acaba
Forumda yasaktır da yarışmada yasak oldugunu düşünmüyorumBu mesajı silmemim bir yolu var mı? Yasaksa siliyim istemiyorum yardım mardım
aaa bence çok tatlıMerhaba kızlar,
Biz Facebook üzerinden bir fotograf yarışmasına katıldık. Jüriye kalmamız için en çok oy alan ilk 20 resime kalmamız gerekiyor. Şu anda 17. yiz Aşağıdaki linke tıklayıp resmin altındaki "oy ver" butonuna basabilir misiniz? 5 saniyenizi ayırıp destek verdiğiniz için çok teşekkürler :)
https://www.facebook.com/mudo/app_3...ic0lkIjoiMTQ1NSIsInJlZiI6ImZiIiwidXJsIjoiIn0=
Bu mesajı silmemim bir yolu var mı? Yasaksa siliyim istemiyorum yardım mardım
Olabilir .bana sayfanın adını verir misin gece gece tsktım merak ediyorum fotoğrafları.:)
Forumda yasaktır da yarışmada yasak oldugunu düşünmüyorum